Høydrevet alkohol: Oversikt, diagnose og behandling

Cos’er den høye operasjonen alkoholisme?

Som andre former for misbruk av stoffer, kan jeg påvirke folk fra alle kjønn og sosioøkonomiske nivåer. L’Alkoholisme betyr ikke alltid at en person ikke kan opprettholde en jobb eller opprettholde et familieliv. Dette er tilfellet med folk som anses som høydrevne alkoholikere.

I 2007 har en rapport fra National Institutes of Health identifisert en annen type alkoholisten som er i konflikt med de fleste stereotyper: L’funksjonell alkoholist. Rapporten fant det nesten 20 prosent av alkoholikere var godt utdannet, han hadde en stabil jobb og hadde en familie.

En alkoholisk høyoperert er en person som er i stand til å opprettholde det som fremgår av # 8217; eksternt et normalt og vellykket liv.

En høydrevet alkoholiker har vanligvis nådd eller overvinne resultatene i sitt liv. Det er mindre sannsynlig å tro at de trenger hjelp eller søker hjelp. Men L’Alkoholisme er en sykdom. Krever ofte profesjonell behandling for å hjelpe en person som overvinne sin tilstand.

Hva er symptomene på alkoholmisbruk?

Eksempler på symptomer assosiert med alle «8217; alkoholisme inkluderer:

 • Bestem deg for å drikke mindre eller drikke bare & # 8220; to drinker & # 8221; men aldri kunne kontrollere alkoholforbruket.
 • Tilbringe mye tid utenfor arbeidet for å drikke, kjøp alkohol eller gjenopprette fra alkoholforbruk.
 • Har sterke drikking cravings når du ikke drikker.
 • Avstå viktige ansvar eller aktiviteter som du en gang likte å gå til drunkards.
 • Utvikle en toleranse Alle’alkohol, så du må drikke mer og mer for å høre deg & # 8220; Drunk & # 8221;.
 • Har abstinens symptomer når du ikke drikker. Eksempler er svette, tremor eller magesykdom.

Alle’Start, en person vil skjule din drikke veldig bra. Venner og familiemedlemmer innser ikke alltid at C’er et problem med alkohol. Symptomene er også vanskelig å gjenkjenne i andre. Dette skyldes at en høydrevet alkoholist ikke passer til & # 8220; mold & # 8221; Hva folk tror når de vurderer hva som er eller hva en alkoholiker er. Men noen symptomer som en person kan misbruke alkohol, inkluderer:

 • Bruker alkohol som en belønning
 • Fortell andre som ofte drikker for å lindre stress
 • Velge å drikke i stedet for å spise eller si at de ikke har interesse å spise
 • alltid å ha en forklaring på hvorfor de drikker
 • Skjul flasker med alkohol eller vær uærlig på hvor mange drinker som har drukket, slik at andre ikke vet hvor mye de drikker

I de første fasene av # 8217; alkoholisme er det lettere å gjemme seg for andre et problem med alkohol. En person kan til og med nekte å ha et problem.

Hvordan diagnostiserer en lege alkoholisme?

L’Alkoholisme er en kronisk og progressiv sykdom. Ikke-8220; forbedrer & # 8221; Så lenge noen ikke klarer å få den hjelpen han trenger for å overvinne tilstanden.

Mange som misbruker alkohol, kan nøle med å be om hjelp fordi dommen frykter. Det er viktig å huske at leger er medisinske fagfolk. Deres arbeid hjelper deg med å føle deg bedre.

En lege kan diagnostisere alkoholisme som krever informasjon om helsehistorikken og forbrukermodellene. De kan også spørre deg hvor mye du drikker regelmessig. Hvis du gir tillatelse, kan de snakke med familien din eller dine kjære med hensyn til hvor mye du drikker.

Om nødvendig kan de også be om blodprøver for å kontrollere leverenes funksjonalitet og noen vitaminer i kroppen. Drikke overdrevne mengder alkohol kan ofte frata kroppen av viktige ernæringsmessige komponenter. En mangel på vitamin B12 er vanlig hos personer som misbruker alkohol.

Legen kan også gjennomføre bildebehandlingstester, hvis andre laboratorieundersøkelser er unormale. For eksempel kontrollerer en beregnet tomografi skanning (TC) leveren utvidelsen, som kan oppstå etter år med kronisk forbruk. Legen din kan foreskrive denne testen hvis blodprøver indikerer en unormal drift av leveren.

Hva er noen ressurser og omsorg?

Behandling for bruk av alkohol innebærer avgiftning eller slutte å drikke. Dette gjør at kroppen din kan opphøre avhengighet fra # 8217; alkohol. Avgiftning kan forårsake ondsinnede symptomer i lange stående drikkere. Det er tilrådelig å gjøre det på sykehus eller i en sykehusbehandlingsstruktur. L’Abstinence fra # 8217; Alkohol kan forårsake symptomer som:

 • anfall
 • Akselerert hjerterytme
 • kvalme
 • skjelvende
 • søvnforstyrrelser

Ikke alle opplever de mest alvorlige symptomene, men de kan skje. Legen din kan gi deg medisiner for å hjelpe deg med å håndtere abstinenssymptomer.

L’Alkoholisme er mer enn en fysisk avhengighet. Det brukes ofte som en antistress eller rømnings kilde. Dette er grunnen til at psykologisk rådgivning er viktig hvis du gjenoppretter fra den fra DA’alkoholisme. En person må lære nye muligheter for å takle slik at han kan bruke seg til andre atferd i stedet for å drikke for å leve et sunnere liv.

Både bolig- og dagtidsbehandlingsprogrammer er tilgjengelige for de som er i konvalescens. Flere ressurser kan hjelpe deg eller en elsket å gjenopprette eller fortsette din nøkternhet. Disse inkluderer:

Du kan også kontakte din grunnleggende lege. Kan lede deg til et avhengighetsbehandlingsprogram.

Hva er komplikasjonene på’alkoholisme?

Folk i de tidlige stadiene av’alkoholisme kan være i stand til å opprettholde arbeid og familieliv. Til slutt, selv om komplikasjonene forbundet med alle «8217; alkoholisme vil påvirke deg. L’Overdreven langvarig inntak av alkohol er knyttet til en rekke helseproblemer. Eksempler inkludert:

 • Beinskader, som osteoporose (beinfortynning)
 • cirrhosis
 • Økt risiko for svulster, inkludert brysttumorer, kolon, lever, munn og hals
 • Hepatiske sykdommer
 • Lav immunsystem
 • Mageproblemer, som sår

L’Alkoholisme gjør også en bilulykke mer sannsynlig å forekomme. Til syvende og sist kan det også føre til forholdsvansker, samt juridiske og økonomiske problemer.

L & # 8217;

Høydrevne alkoholikere er ikke mindre & # 8220; syk & # 8221; av alkoholikere som har problemer med å opprettholde arbeid og relasjoner, eller ende opp i juridiske problemer. Alle alkoholiske kan dra nytte av behandling og støtte. L’Alkoholisme forårsaker endringer i hjernen som kan påvirke en persons evne til å stoppe alene. Dette gjør det viktig å finne eksterne medisinske støttekilder.