Hvordan være motivert: 22 tips for trening, rengjøring og mer

Del på Pinterest

Alle står overfor oss fra tid til annen: kampen for å finne energien for å fullføre ting når du foretrekker å holde deg i sengen eller bokstavelig talt gjøre noe annet enn disse tingene om din liste over ting å gjøre.

For å overvinne procrastination er det nødvendig å forberede seg på suksess som starter små og være konsistent. Enten du prøver å følge en ny treningsrutine eller endelig avgrense dine kulinariske ferdigheter, kan disse forslagene hjelpe deg med å finne din indre trykk.

Jevnlig

Selv om det er vanskelig å starte, finner du måter å gi deg et løft når du trenger det, kan hjelpe deg med å nå dine mål, enten det er å trene deg selv for en flott begivenhet eller å lufte med en bevisst bevegelse.

Pass på at du bare lytter til kroppen din: Alle trenger dager med hvile og sporadisk komfortmat.

Gjør det til et spill

Å bygge motivasjon, høy ytelse trener Shefali Raina antyder å reformulere aktiviteten i sammenheng med et spill og å koble dine handlinger til premier eller straffer.

For eksempel, hvis du vil føle deg motivert til å trene, kan du engasjere seg i en spillstruktur hvor du trener tre ganger i uken, kan du gi deg noe du liker, forklarer han.

& # 8220; men hvis du trener mindre enn tre ganger, kan du kanskje gi opp noe til deg.& # 8221; Pass på at du bare forlater plassen til deg for å ta dager med helligdager de trenger sinnet og kroppen.

Gjør dine mål lettere å nå

Klinisk psykolog Steve Levinson, PhD, foreslår å gjøre de spesifikke tingene så enkelt som du vet at du må gjøre.

Ring en målfølelse

Vi trenger alle noen som tror på oss «8221; sier psykologen til Dell’utdanning Elisa Robyn, PhD. Å ha en målpartner gjør deg ansvarlig for dine mål fordi det kan gi deg oppmuntring til å bli motivert.

Vurdere L’ideen å engasjere en venn med lignende mål for å samarbeide med deg under treningen eller til og med bare for å oppmuntre deg.

Studie for skole eller eksamen

Studier kan være en plage, spesielt hvis du ikke er spesielt interessert i emnet. Nedenfor er noen teknikker for å gjøre prosessen mer væske.

Lag en liste over ting å gjøre

Når du starter et flott prosjekt, eller du forbereder deg på en eksamen, skriv alt du trenger for å skrive inn en liste over ting å gjøre. Deler alt i håndterbare oppgaver, vil du føle deg mindre overveldet, og du vil prøve større forståelse når du sletter dem.

Bygge små belønninger i prosessen

Det er viktig å sette inn små belønninger eller feiringer i prosessen. & # 8220; Det kan være vanskelig å holde seg motivert, men å etablere små mål gjør reisen litt & # 8216; enklere & # 8221; sier Robyn.

Behandle deg selv

Etter en lang studieøkt, prøv å givende med noen av følgende:

  • En tur i parken
  • En telefonsamtale med en venn
  • Se en film eller smuldre med en bok

Hold styr på fremdriften din

En grunnleggende del å være motivert er å gjenkjenne hvor langt du ankom. Hvis du har problemer med å fullføre et prosjekt, må du holde oversikt over hva du gjorde, kan gi deg L’energi til å presse deg til slutten.

Etter hver studieøkt eller arbeidsperiode, noterer du hvor avansert du er som en påminnelse for neste gang du føler deg blokkert.

Bygge i vanlige pauser

Noen ganger, å finne motivasjonen til å jobbe gjennom en lang studieøkt, innebærer å gjøre korte pauser for å oppdatere sinnet.

Deal med innenlandske gjerninger

Å ha en ren og ryddig plass er sikkert hyggelig. Komme til det punktet er en «8217; en annen historie.

Lag en spilleliste for rengjøring av hus

Ikke c’det er ingenting som morsom og livlig musikk å tilbringe de raskeste timene. Prøv å sette en spilleliste som du kan bruke til å trene eller danse for å hjelpe deg når du vasker oppvasken eller vaskerom.

Skape en rutine

Organiser din tid til å spille innenlandske gjerninger hver dag kan hjelpe deg med å unngå å føle deg overveldet.

Å skape en rutine, forpliktet til å utføre en’aktiviteter på bestemte øyeblikk hver dag. For eksempel, ta vane med å bringe søppel når du går ut på jobb om morgenen eller dusting under reklameferier.

Sett en timer for rengjøring

Skjønnheten i å løpe mot tiden er at det gir deg en følelse av realisering.

For en rask motivasjon, sett timeren i 15 minutter for å rydde opp et bestemt rom eller avtale med større prosjekter som A’lagringsenhet. Hvis du føler deg spent senere, kan du sette den til en annen 15. Hvis du er slettet, ta en annen 15 minutters kraft.

Declutter

Eliminer overflødige objekter kan ha en stor innvirkning på ditt oppholdsrom. Det kan også være en enorm & # 8217;.

Utfør arbeidet

Selv små oppgaver kan virke som en endeløs innsats når du er i en motiverende krise. Finn måter å lade opp av energi kan gjøre en forskjell.

Lag mini-sprint for å aktivere motivasjon

Noen ganger blir vi imotifisert av en oppgave fordi det virker for lenge, for undertrykkende eller for kjedelig og kjedelig, sier Raina. I disse tilfellene er det nyttig å dele mini-sprintaktiviteten eller kortsiktige tidblokker.

Våre hjerne er programmert til å fokusere på kort sikt i forhold til lang sikt, så mini sprintene hjelper oss til å bli konsentrert, energisk og motivert for å fullføre kortsiktige oppgaver og føle seg godt etterpå & # 8221; legger til regnfull.

Fjern distraksjoner

Ikke c’det er ingenting å gjøre: eliminere distraksjoner, for eksempel uopphørlige telefonvarsler eller støyende chatter, er viktig for en dyp konsentrasjon.

Forbered arbeidsplassen omplassering av skrivebordet, iført hodetelefoner med støyavbestilling og gjemme telefonen i en skuff for en forhåndsinnstilt tidsperiode.

Prioriterer dine 3 viktigste aktiviteter på dagen

Hvis du finner ut at listen over ting du skal gjøre, fortsetter å vokse fra nå, noterer du de tre viktigste tingene du må gjøre hver dag. Konsentrere først på dem, så gå til andre.

Skape en følelsesmessig forbindelse

Uansett oppgaven, spør deg selv hvordan du vil føle når den er ferdig, anbefaler det Raine. Du vil bli hevet? Lykkelig? Oppfylt?

Still disse spørsmålene og bygg en følelsesmessig forbindelse med belønningen du leter etter, hjelper deg med å aktivere motivasjonen for å oppnå ethvert mål du angir for deg.

Koble til arbeidet ditt

Her er noen andre spørsmål å vurdere:

  • Hva slags person vil du være?
  • Slik kobler du denne oppgaven til det generelle bildet?
  • Hvorfor er dette viktig for deg?

Matlaging hjemme

Du vil gjerne eksperimentere og lage mat mer hjemme, men du kan ikke fremkalle motivasjon. Disse strategiene kan hjelpe deg med å overvinne hump (og få deg til å spare mye og # 8216; av penger).

Avgrens dine kulinariske ferdigheter

Matlaging kan være en avslappende aktivitet som hjelper deg med å utnytte din medfødte kreativitet. Det kan også være stressende og ta tid når du ikke er sikker på hva du gjør.

Bli profesjonell

Vurder ideen om å utvikle dine ferdigheter:

  • Registrer deg for oppskriftsblogger
  • Registrer deg for en matlagingskurs
  • Invitere en erfaren venn med matlaging for å vise deg noen triks
  • Ved å delta på en ferdighetskurs med kniven for å mestre kuttet

Lag et matprogram

Midt på kjøkkenbyrden er bare å planlegge hva du skal forberede og få ingrediensene. Planlegging av måltider kan hjelpe deg med å forenkle dette utseendet og til og med gjøre det litt og mer behagelig.

Depierer en PO & # 8216; av tid hver uke for å forstå hva du vil gjøre for uken og lage en liste over de viktigste shoppingene.

Gi en’se på vår guide for nybegynnere til forberedelsen av måltider.

Hold en matdagbok for enkle oppskrifter

Hvis du går tom for tid og energi, har du en dagbok med enkle oppskrifter kan redde livet ditt.

Lagre favorittene dine til en mappe på datamaskinen eller telefonen som du enkelt kan sjekke når du ikke vil lage et forseggjort måltid.

Vær strategisk med rester

Du er fylt med taco, men ingen tortillas? Salat, men ingen krydder? Tenk ut av diagrammene når det gjelder rester og matvarer som skal utløpe.

Generelle forslag

Uansett hva målene dine er, kan disse forslagene hjelpe deg med å passere målstreken (eller i det minste en liten bit & # 8216, nærmere den).

Omgitt av en stamme av agenter

Raina anbefaler å omgir deg folk som har en svakhet for handling, som er en fantasy-tale for å ta raske beslutninger og gjennomføre ting.

; Være omgitt av høyt energi folk som handler, bruker oss også for å bli i spillet vårt A og holder oss motivert & # 8221; legger til.

Se i dybden

Hvis du har problemer med å finne din motivasjon, prøv å ta en titt på hvorfor.

Robyn foreslår å vurdere dine relasjoner som et godt utgangspunkt. De er restriktive eller dømme? Du har en ordning for å velge valg som ikke er i tråd med dine mål?

Bevisst merk disse utfordringene kan hjelpe deg med å evaluere hva som må forbedres.

Vet hvordan å la deg gå

På slutten av dagen kan livet og noen ganger intrudere. Tross alt kan du ikke kontrollere alt.

Robyn legger til: «Hvis du må være til sent på jobb eller endre programmet på grunn av et medlem av den syke familien, ikke klandre deg selv for ikke å ha utøvet. Ikke klandre. Du kommer snart tilbake til sporet & # 8220;.

Cindy Lamothe er en freelance journalist basert i Guatemala. Han skriver ofte kryss mellom helse, velvære og vitenskap om menneskelig oppførsel. Han skrev for Atlanterhavet, New York Magazine, Teen Vogue, Quartz, Washington Post og mange andre. Trela Cindylamothe.com.