Hvordan være lykkelig alene: 20 måter å være din beste venn

Del på Pinterest

Noen mennesker er naturlig lykkelige alene. Men for andre, vær alene er en utfordring. Hvis du kommer tilbake til Quest’siste gruppe, er det måter å føle seg mer komfortabel med å være alene (ja, selv om du er en hardcore extrovert).

Uansett hvordan du føler om å være alene, bygge et godt forhold til deg selv er en verdig investering. Tross alt, tilbringe en fin tid & # 8216; av tid med deg selv, så du kan også lære å ha det gøy.

Å være alene er ikke det samme enn å være alene

Før du går inn på de forskjellige måtene for å finne lykke på # 8217, være alene, er det viktig å untangle disse to konseptene: å være alene og være alene. Selv om det er noen overlapper mellom dem, er de helt forskjellige konsepter.

Kanskje du er en person som i utgangspunktet crogled i ensomhet. Du er ikke antisosial, uten venner eller uten kjærlighet. Du er bare ganske fornøyd med tiden alene. Faktisk ser du ikke SE’nå. Dette er bare å være alene, ikke vær alene.

D’Andre deler, kanskje du er omgitt av familiemedlemmer og venner, men du rapporterer ikke virkelig over et overfladisk nivå, noe som gjør at du føler deg ganske tom og frakoblet. Eller kanskje bare etterlater deg bare trist og ivrig enn selskapet. Dette er ensomheten.

Kortsiktige forslag til å starte

Disse forslagene tar sikte på å hjelpe deg med å rulle ballen. De kan ikke forvandle livet ditt fra # 8217; i dag i morgen, men kan hjelpe deg å føle deg mer komfortabel med ensomhet.

Noen av dem kan være akkurat det du trengte å høre. Andre kan ikke være fornuftige for deg. Bruk dem som lanseringstrampoliner. Legg dem og modeller dem underveis for å tilpasse dem til din livsstil og din personlighet.

1. Unngå å konfrontere deg med andre

Det er lettere å si enn å gjøre, men prøv å unngå å sammenligne ditt sosiale liv med det for noen andre. Det er ikke antall venner du har eller hyppigheten av dine sosiale utflukter som teller. Det er det som fungerer for deg.

Husk at du virkelig ikke vet om noen med en gruppe venner og en polstret sosial kalender er veldig glad.

2. Ta et skritt tilbake i forhold til sosiale medier

Sosiale medier er ikke iboende dårlig eller problematisk, men hvis du ruller dine feeds gjør at du føler deg utelukket og stresset, ta noen skritt tilbake. At feedet ikke forteller # 8217; hele historien. Ikke fra et langt slag.

Du har ingen anelse om disse menneskene er veldig glade, eller hvis de bare gir «8217, inntrykk av å være. Uansett, det er ikke en refleksjon på deg. Så ta et dypt pust og legg det i perspektiv.

Utfør en test og banditter fra sosiale medier i 48 timer. Hvis dette gjør forskjellen, prøv å gi deg en daglig grense på 10-15 minutter og respektere det.

3. Pike en pause med telefonen

Legg merke til et tema her? Mobiltelefoner og sosiale medier har utvilsomt forandret konseptet om å være alene.

C’er noen egentlig bare når det kan svare på telefonen og sende meldinger eller ringe nesten alle? Eller sjekk hva som gjør videregående opplysning uten å måtte snakke med dem?

Neste gang du er alene, slå av telefonen og legg den bort for en & # 8217;. Bruk denne tiden til å koble til igjen med deg selv og utforske hvordan du føler deg veldig alene.

Du vet ikke hvordan du skal bruke tid? Ta en penn og et notisblokk og legg merke til de tingene du kan ha det gøy å gjøre neste gang du finner deg selv.

4. Tid beskåret for å vandre sinnet

Tanken om å gjøre absolutt ingenting turstikker du? Det er sannsynligvis fordi det har vært lang tid siden du tillot deg selv å være.

Eksperimentere ved å sette en timer i 5 minutter. Det er alt.

Fem minutter uten:

  • fjernsyn
  • musikk
  • Internett
  • Podcast
  • Bøker

Finn et komfortabelt sted å sitte eller ligge ned. Lukk øynene dine, skjul rommet eller se ut av vinduet hvis du foretrekker det. Hvis det er for stillesittende, prøv en’repeterende aktivitet, hvordan å strikke, drible en basketball eller vaske retter.

La tankene dine vage, virkelig vandret, og se hvor du tar deg. Ikke motvirke deg selv hvis jeg begynner, det tar ikke deg veldig langt unna. Med tiden vil tankene dine treffe denne nye friheten.

5. Ta en avtale

Kan virke kliché, men selvforbindelsen kan være et kraftig verktøy for å lære å være lykkelig alene.

Du vet ikke hva du skal gjøre? Tenk deg å prøve å imponere en ekte dato og ha det gøy. Hvor du ville ta dem? Hva vil du se eller eksperimentere?

Nå, ta den datoen. Alle’Start kan virke litt og # 8216; rart, men det er sannsynlig at du vil se minst andre mennesker spise alene eller kjøpe en kino billett for en.

Hvis pengene er et problem, trenger du ikke å gå bra. Men husk også at det er mye billigere å betale for en som for to.

Det høres fortsatt for skremmende? Start i en liten sørgelig i en bar i bare 10 minutter. Vær forsiktig og nedsenket i det omkringliggende miljøet. Når du føler deg rolig, kom deg ut av din egen vil ikke lenger virke så uvanlig.

6. Bli fysisk

L’Øvelse bidrar til å frigjøre endorfiner, de nevrotransmittere i hjernen som kan få deg til å føle deg lykkeligere.

Hvis du er ny i # 8217; trening, start med noen få minutter om dagen, selv om det bare er om morgenen strekker seg. Øk virksomheten din på ett eller to minutter om dagen. Som du kjøper sikkerhet, testing med vekter, aerobic eller sport.

Også, hvis du fortsatt er ubehagelig all’ideen om å gå ut alene, å gå til treningsstudioet alene kan være et flott utgangspunkt.

7. Tilbringe tid med naturen

Ja, en annen cliché. Men seriøst, gå ut. Slapp av i bakgården, ta en tur i parken eller slapp av i nærheten av vannet. Absorbere utsikten, lydene og luktene i naturen. Føl brisen på ansiktet ditt.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis at 30 minutter eller mer en uke brukt i naturen kan forbedre symptomene på depresjon og lavere blodtrykk.

8. Dra nytte av å være bare

Noen mennesker finner det spesielt vanskelig å være lykkelig mens du bor alene. Selvfølgelig kan det være litt & # 8216; lydløs og ikke C’ingen er der for å lytte til deg etter jobb eller minne deg om å slå av komfyren.

Men bor alene har også sine fordeler (passerer den nakne støvsugeren, noen?). Prøv å utnytte det fysiske og mentale rommet som kommer fra å leve alene:

  • Det okkuperer plassen. Tilbring dagen ved å okkupere hele kjøkkenet for å lage et velsmakende måltid til Munch for neste uke.
  • Spre. Du ønsker å gå tilbake til en gammel hobby? Ta alle materialene dine og distribuere dem til gulvet og avgjøre hva du vil bruke til ditt neste prosjekt. Du har ikke fullført å bestemme på en dag? Ikke noe problem. La det gå ut til du er ferdig, selv om det er i en uke.
  • Organisere en dansefest. Dette er ganske selvforklarende. Sett din favorittmusikk og, naboer som tillater, heve den. Balla som om ingen så på, fordi, vel & # 8230; de er ikke.

9. Frivillig

Det er så mange måter å dedikere tiden til andre. Du kan frivillig personlig eller hjelpe fjernt hjemmefra. I alle fall, å hjelpe andre kan få deg til å føle deg bra. Du kan også hjelpe deg med å føle deg i kontakt med andre mens du har en liten bit & # 8216;.

Søk etter frivillige muligheter i ditt nabolag. Det er viktig å finne noe som føles riktig. Sørg for at deres behov passer godt til det du er villig og i stand til å gjøre.

Hvis det første du føler deg ikke fungerer, er det helt rimelig å gå videre og se etter litt’andre.

Kjør en tilfeldig handling av godhet hver gang du presenterer … mulighetene.

10. Gjenkjenne de tingene du er takknemlig for

Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis at takknemlighet kan øke følelsene av lykke og håp.

Det er lett å gi ting for gitt i løpet av dagen. Dedikere tid til å reflektere over de tingene du er takknemlig for.

Lag en liste, mental eller fysisk, av de tingene du setter pris på i livet ditt. Neste gang du er alene, og du føler deg nede, trekker du ut denne listen for å minne deg på alt du har tenkt å gjøre for deg.

11. Gi deg en pause

L’Selvrefleksjon er en god ting. Den harde selv-dommen er ikke. Fortær selvtillit og din lykke. Når den negative indre kritikeren kommer til å ringe deg, vendte du seg til den mer positive stemmen som ligger i hodet ditt (du vet at det er et sted).

Ikke døm deg tidligere enn du ville dømme noen andre. Alle begå feil, så ikke fortsett å slå deg for dem. Husk de mange gode egenskapene du har.

12. Serverte et topp kvalitet måltid

Ingen middag følgesvenn? Å spise alene må ikke bety å spise ferdigpakket mat foran TVen. Forbered et fantastisk måltid for en.

Vises bordet, bruk et stoff serviett, slå på et lys og gjør det du ville gjøre hvis du organiserer en middag. Du verdsetter alt selv.

1. 3. Finn et kreativt uttak

Hva du alltid har drømt om å gjøre, men du utsatt? Ikke bekymre deg hvis du ikke er god. Poenget er å prøve noe nytt og annerledes, ta et skritt ut av ditt komfortområde.

Ansikt et hjem forbedringsprosjekt. Lær å spille et verktøy, male et landskap eller skriv en historie. Gjør det selv eller abonnere på et kurs. Gi deg selv hele tiden for å se om det er verdt å forfølge det.

Hvis du ikke liker det, kan du i det minste slette det fra listen din og bytte til noen’andre.

14. Planlegg utganger alene

Finn interessante ting å gjøre og sette dem inn i kalenderen din. Gi deg noe å se frem til. Tross alt, # 8217; venter er halvparten av moroa. Også å se det på kalenderen din, kan også hjelpe deg med å følge.

Besøk en nærliggende by og bo i en seng og frokost. Delta i en lokal festival eller på bøndenes marked. Kjøp en billett for en konsert eller for den ekstraordinære utstillingen D’Kunst som alle snakker. Planlegge noe du virkelig bryr deg og gjør det skje.

Langsiktige forslag for å holde ballen på farten

Som du føler deg bedre rolig med de daglige aspektene av’å være alene, kan du begynne å grave litt og 3216; dypere.

15. Rist rutinen din

Selv en rutine som fungerer godt, kan muligens bli en fur, og la deg uten inspirasjon. Tenk på din daglige rutine og alle rundt miljøet. Hva fungerer for deg igjen og hva som har blitt kjedelig?

Hvis du ikke er sikker, prøv. Oppdater ting. Omorganisere dine møbler eller male en vegg. Start en hage, rengjør og nedbrytes eller finn en ny bar. Se om C’det er noe du kan endre for å trekke deg ut av den rutinen.

16. Styrker dine coping ferdigheter

Livet har sine stressfaktorer og dårlige ting skje. Det gir ingen mening å ignorere denne virkeligheten. Men husk at tiden noe dårlig har skjedd, og du forstår hvordan du skal håndtere det? Det er en ferdighet som er verdt å fortsette å utvikle.

Tenk på at du kuler så og fordi det virket. Tenk på hvordan du kan bruke samme mentalitet til å takle hendelser som skjer nå. Dette er også en god tid å gi deg kreditt. Du er sannsynligvis mye sterkere og mer motstandsdyktig enn du tror.

17. Dyrke relasjoner

Som du føler deg bedre trygg for å være alene, kan du finne deg selv å bruke mindre tid til å sosialisere. Ikke c’det er ikke noe galt med dette, men smale sosiale forbindelser er fortsatt viktige.

Organiser et besøk med noen av familien din, en venn eller gå ut med laget etter jobb. Ring noen som ikke har lyttet lenge og gjør en betydelig samtale.

18. Praksis tilgivelse

Hva å gjøre tilgivelse med din lykke? Mye, tilsynelatende. Blant andre helsemessige fordeler, L & # 8217, gjerning av tilgivelse kan redusere stress, angst og depresjon.

Tilgivelse kan lette tankene dine. Allerede at du er, ikke glem å tilgi deg selv også.

19. Ta vare på helsen din

Emosjonell helse kan påvirke fysisk helse og omvendt. Ta vare på din fysiske helse kan hjelpe deg med å forbedre din generelle lykke. Dessuten er det en god måte å fremme et godt forhold til deg selv.

Lag et balansert kosthold, trene regelmessig og sove veldig som en del av det du gjør i løpet av tiden din alene. Pass på at du får en årlig kroppsbygning og konsulter legen din for å administrere eventuelle eksisterende helsemessige forhold.

20. Planlegge fremtiden

Hvor du vil være i 5 år eller i 10 år, både personlig og profesjonelt? Hva du trenger å gjøre for å nå disse målene? Skriv det kan være nyttig å kjøre dine beslutninger.

Gjennomgå denne øvelsen hvert år for å se om du er på den rette veien, eller hvis målene må vurderes. Å ha prosjekter for i morgen kan hjelpe deg å føle deg tryggere og optimistisk i dag.

Ikke vær redd for å be om hjelp

Noen ganger er alle selvhjelpslister, trening og takknemlighet i verden ikke tilstrekkelig til å riste følelser av tristhet eller ensomhet.

Vurder ideen om å kontakte en terapeut hvis:

Du trenger ikke å vente et kritisk punkt for å komme i terapi. Vil bare føle seg bedre og tilbringe tid alene er en perfekt gyldig grunn til å gjøre en avtale. Bekymret for kostnader? Vår valgguide for hvert budsjett kan hjelpe.