Hvordan være en bedre person for andre og for deg selv

Det er normalt å føle at du kan gjøre mer når det gjelder selvforbedring. Men vær en bedre person betyr ikke å være for vanskelig med deg selv. Faktisk er det akkurat det motsatte # 8217.

Mer vennlighet og selvkompass du kan fremme, jo mer er du rustet til å behandle de rundt på samme måte. Også, gjør det bra for andre kan gi livet ditt en dypere mening. Det kan også bidra til å forbedre din fysiske og mentale helse.

Her er en titt på noen måter å bygge bilforbedringen i din daglige rutine og gi slipp på negative tanker på deg selv.

1. Takknemlighet kultivere

Sannsynligvis den’du har hørt en million ganger, men hold en dagbok av takknemligheten til hva du er takknemlig for å ha en stor effekt på mentaliteten din. Forskning & # 8211; Undersøkelser har vist at inkorporering av takknemlighet i hverdagen kan bidra til å forhindre stress, forbedre søvn og dyrke mer positive sosiale relasjoner.

Anna Hennings, Men en mental ytelse trener i sportspsykologi, anbefaler å bruke akronymers gave for å hjelpe deg med å identifisere hva du er takknemlig for.

Når du lister de tingene du er takknemlig for, notater Hennings, sørg for at du også ser fordi den tingen gjør deg takknemlig.

2. Hilse på alle de du møter

At du kan kunngjøre eller smile på fremmede som passerer eller sier & # 8220; god morgen & # 8221; Til alle de som går inn på kontoret, gjør en innsats for å gjenkjenne de rundt deg når du ser dem, sier psykologen Madeleine Mason RoanTree.

På denne måten vil du legge merke til at du kan føle deg mer tilstede og koblet til de som omgir deg, selv om du ikke har et nært forhold til dem.

3. Prøv en digital avgiftning

Koble fra pluggen også i en kort periode kan være gunstig for ditt velvære. Neste gang du befinner deg med ingenting å gjøre, fjernet fra telefonen din i noen timer.

I stedet, prøv å ta en tur og koble til med dine tanker.

Komme vekk fra telefonen din i noen timer eller til og med ta hele dagen fri fra enhetene. I stedet, prøv å gå ut og koble til naturen, eller møte deg med IRL-venner. Husk: Selv en kort pause fra telefonen kan hjelpe deg med å slappe av og konsentrere deg om hva som gir deg glede.

4. Bruk en positiv interiørdialog

Det er lett å komme til’å være for vanskelig og kritisk mot dine oppfattede feil. Denne negative og uproduktive indre dialogen kan redusere vår generelle motivasjon, forklarer Hennings.

Hvis du stadig forteller deg at du ikke er en god person, er det for eksempel vanskelig å finne motivasjonen til å gjøre skritt mot personlig forbedring.

Positiv praksis snakk om seg selv ved å si et faktum og fortsett med litt «8216; av optimisme.

Den vanskelige delen er å gripe deg selv i # 8217; handling av negativ tenkning og forsett å bestemme seg for å tenke annerledes. Men med en PO & # 8216; av praksis, blir det enklere.

5. Praksis uformelle handlinger av godhet

Å være snill mot andre kan hjelpe deg med å gi deg en hensikt og få deg til å føle deg mindre isolert.

Prøv å gjøre noe fint for noen tilfeldig:

Du vil legge merke til at humøret ditt hevder litt og # 8216; når du gjør det bra for den rene glede av å gjøre det & # 8221; sier RoanTree. utdanning Vis at den enkle tellingen av vennlighetens handlinger i en uke kan øke lykke og takknemlighet.

6. Han spiser bevisst minst ett måltid

Når du er involvert i midten av en hektisk dag, er du fristet til å skynde deg med å spise uten å lytte til kroppen din.

Å spise bevisst gir deg muligheten til å kontrollere både dine fysiske følelser og dine følelser.

Velg et måltid, selv om det bare er en sandwich, og ta deg tid til å spise den. Legg merke til den forskjellige smaken og konsistens. & # 8220; er en type mini meditasjon som kan fungere som en enkel & # 8216; anti-stress ‘& # 8221; sier Rolantee.

Du vet ikke hvor du skal begynne? Vår guide for A’bevisst ernæring kan hjelpe.

7. Tilstrekkelig søvn

Ikke føler deg helt hvile kan få deg til å føle deg gretten og uproduktiv hele dagen. Prøv å sove fra syv til åtte timer hver kveld.

Finn måter å forbedre søvnkvaliteten ved å redusere koffeinforbruket på slutten av dagen, ta på et melatonin-supplement eller slappe av på et bad eller en varm dusj før du går i dvale.

Gi en’se på disse andre tipsene for å få en bedre natts søvn.

8. Puste

Ta et øyeblikk til busstoppet, på rad i supermarkedet eller før du sovner for å konsentrere seg om å puste. Øvelse noen få minutter om dagen på dyp pusting har vist seg at det stimulerer avslappende respons i kroppen vår og regulerer stress.

9. Ren

Måten du føler hjemme kan påvirke hvis tiden din regenererer eller stressende.

Neste gang du har 30 minutter gratis, sett en timer og ansikt noen raske husdannene som vil legge til litt og lysstyrke på dagen din, som:

  • Rengjør badet speilet
  • Hengende det bildet du elsker, men du har ikke klart å vise det
  • Fjern skrivebordet

Tildelt Dedicating Time for å nyte din oppdaterte plass: For eksempel, gjør en ansiktsmaske i ditt nylig rengjorte bad.

10. Tilgi deg selv og andre

Klamrer seg for å angre, smerte og vrede sår andre. Men det sår også. Når du prøver en av disse følelsene, påvirker humøret ditt og hvordan alle behandler, inkludert deg selv.

& # 8220; Hosting Ruthlessness Næres negative tanker & # 8221; sier Catherine Jackson, En autorisert klinisk psykolog og neuroterapeut. & # 8220; bestem meg for å la det gå og ta en plan for aldri å gå til sengs sint.& # 8221;

Gi en’se på våre forslag til å la gå fortiden.

11. Engasjert i omsorg for deg selv

Vi tenker ofte på selvomsorg som manikyr og termiske behandlinger (som er alle gode måter å destabilisere). Men ifølge Jackson, går daglig selvomsorg langt utover Cuddles. Det er også et spørsmål om å spise godt og få tilstrekkelig ernæring for å støtte hjernen og kroppen & # 8221; forklarer.

På samme måte må du sørge for at du trener eller beveger kroppen din bevisst, for å tilbringe tid til å koble til med andre og slappe av eller slappe av.

Disse må ikke være anstrengelser som krever tid. Søk etter korte tidsintervaller på 10 eller 20 minutter på dagen din når du kan gå ut en tur eller lage en bolle med frisk frukt.

12. Vær forsiktig med deg selv

Mange av oss har vane med å bo på noe som har blitt fortalt, ofte gjentas det i vårt sinn. I stedet for å ta ting på ansatte og være selvkritisk, anbefaler Jackson å tilby empati og forståelse av alle personer, så vel som oss selv.

Tenk på alle måtene du har en positiv innvirkning på de som omgir deg og prøver å skrive dem hver dag. Igjen, disse burde ikke være gode bevegelser.

Kanskje du holdt døren åpen for noen som bærer tunge poser. Eller du begynte å forberede en kopp fersk kaffe på jobben da du la merke til at han senket.

Hvis du skjønner at du fortsatt sliter med å endre din stat d & # 8217 i morgen . & # 8220;

Bunnlinjen

Det er normalt å få forsiktig å bli den beste versjonen av deg selv. Men vær en bedre person begynner med å behandle deg selv med den veldig kjærlige vennen du gjør med andre.

Dette betyr ikke å dømme deg hardt når du ikke når dine mål og viser deg tålmodighet og medfølelse i dine dårlige dager.

Husk at det er mange måter å bli en bedre person, og de som tilbys her, er bare noen få. Finn det som gjør at du føler deg mer gledelig og næringsrik og prøver å integrere den i ditt daglige liv.