Hvordan være den jenta som folk vil være rundt

Gi slipp på alle de ideene på # 8217; å være noen andre.

Virkelig. Du er ikke forpliktet til å være dine liker på Instagram, svarene dine på Twitter eller Tale i byen. L’Enkelt type jente Du bør være den som finner styrke og komfort i hvem du er.

Og den jenta er til hvem alle vender seg til råd: det er så selvsikker og ristet som utstråler makt.

Lettere å si enn å gjøre, jeg vet, men jeg gjorde en lang vei på denne reisen for å oppdage meg selv. Jeg oppdaget at jo mer du stoler på meg selv, mindre plass c’Det er fordi det irriterende og negative stemmen i hodet mitt er som noen andre.

Og mens du gjør ditt beste, hjelper det med å huske Gullets regel: Det handler om andre i måten du vil at de skal holde deg.

1. Vær jenta som lanserer gratulerer som godteri

Del på Pinterest

Du visste at du mottok komplimenter er som å ha en mini-orgasme i hjernen din? Forskere jeg fant at når du mottar et kompliment, kan du aktivere de samme belønningssentrene i hjernen din som lyser under sex. Ja takk!

Ikke overbevist om? Vel, A Separat studie Han oppdaget at nesten identiske belønningssentre lyser opp når han mottok penger eller ros. Pengene snakker, men du kan gjøre det også.

Med begge sammenligninger har forskere oppdaget at beste kompliment, mer mental gymnastikk forekommer som svar. Derfor smiler du når din vanlige bartender notater ditt nye utseende, eller når sjefen din begynner å delir for presentasjonen din.

Gjør dette! Hvis du ser noe du liker, ikke hold deg selv! Seriøst, fortell noen som elsker skoene hans, kan gjøre ham dagen. Forsikre bare ikke å overdrive poenget at det blir falskt.

2. Vær jenta som er full når hun er edru & # 8211; alvor

Del på Pinterest

Vi vet alle typen: jentene kommer inn i stumbling på badet på klubben eller baren, smiler fra øre til øre og klar til å snakke. De er noen av de vakreste kvinnene jeg noensinne har møtt. De er også de beste vennene som aldri vil se igjen.

Dette er jentene som du kan si noe på, Uten frykt for å bli dømt & # 8211; Og du vet at de vil gi deg skuldrene dine.

Personen du kommer med, har funnet noen igjen? Disse jentene er fem sekunder fra å finne deg en ny jente med hvem du skal danse. L’Sist Long Island er tilbake til plage deg? En jente er klar til å holde håret og # 8217; en annen er ute for å få en kopp vann;.

Gjør dette! Dette vennskapet bør ikke begrenses til våre alkoholmøter på badet. Vær jenta som støtter deg hele tiden.

3. Vær jenta som ikke er redd for å sjekke inn

Del på Pinterest

Vi har sett alle som har hatt en kollaps i offentligheten. Djevel, noen av oss var til og med jenta bak kollapsen (inkludert meg). Men hvor mange ganger når vi faktisk jenta som gråter i # 8217; hjørne og spør dem om han har det bra?

I en kjent studio, Forskere har oppdaget at når de tilhørere var alene, hjalp 75% da han trodde noen var i trøbbel. Men når en gruppe på seks personer var sammen, intervenerte bare 31%.

Gjør dette! Ikke vær redd for å spørre en jente hvis du trenger hjelp, selv om det er med noen. Selv om det er mulig at det er veldig spent på noe, gjør det ikke vondt for å spørre deg om du trenger en hånd. L’Den eneste måten å vite med sikkerhet er å ta ansvar for å spørre.

Det kan si at han har det bra eller rist av tilbudet ditt. Greit. I det minste vil han vite at han ikke er alene.

4. Vær jenta som er inne i seg selv

Del på Pinterest

Å ha en gruppe å ringe dine utallige fordeler, men du vil alle miste deg selv hvis du stadig sammenligner deg med kvinner rundt deg.

Og hvis du var den eneste til å rocke kort hår og nå vil vennen din bli med i goblins fest? Du er fortsatt to forskjellige mennesker!

I stedet for å få deg til å ta fra tvil om at det vil se bedre og # 8221; av deg, gi deg å sende den fra stylisten din og hjelpe henne med å forberede seg på det store slaget.

Det samme kan sies for en venn som fikk en stor kampanje mens du fortsatt planlegger ditt neste store trekk. Når du skjønner at du ikke sammenligner # 8217; en mot den andre & # 8211; Og det C’er mye plass for alle i gruppen & # 8211; det vil se ut som en vekt tok deg fra skuldrene dine.

Gjør dette! La det interne klassifikasjonssystemet og Omfavne sine suksesser. Tross alt, hvis du ikke konkurrerer, er du i Commibed & # 8211; Og de som ikke vil ha det?

5. Vær jenta som har alt

Del på Pinterest

L’Det eneste verste enn å starte syklusen når du minst forventer at det er fryktelig bevissthet at du ikke har noe å stoppe strømmen din & # 8211; og ikke C’er en Walgreens i sikte.

En gratis Tampons Foundation Survey oppdaget at 8217; 86% av de 1.072 kvinnene fant seg i samme situasjon, og 57% følte seg mer flau enn irritert, stresset eller i panikk.

Men søsterskapsobligasjonene er bratte: 53% av kvinnene uttalt at da dette skjedde, spurte han en og en annen kvinne eller en pute. Så betal det fremover!

Gjør dette! Ikke bare hold aksjemarkedet som følger med ekstra menstruasjonsprodukter, vil hjelpe deg med lang sikt, men kan gjøre en forskjell mellom et par ødelagte noens jeans og ankomme i tide til et godt arbeidsmøte.

Men det er ikke alt du bør sette i posen din. Allergiesesongen kan lage vev og desinfeksjonsmiddel for barnas lek, men hold en sjokoladeforsyning er Det største vendepunktet fortsatt.

Del et par små firkanter kan hjelpe med premenstruelt syndrom, øke middagsproduktiviteten og binde med jenta som sitter ved siden av deg.

6. Vær den dårlige uavhengige jenta (og DGAF)

Del på Pinterest

Det spiller ingen rolle om ideen om morsom er å se Netflix eller ha på seg et par veldig høye stiletthæl og dans til du finner frokost.

Så hva skjer hvis du tilbringer helgene ved å møte dine søstre søstre eller planlegge din neste tegneserie med? I et bredere bilde, & # 8220; Ricker & # 8221; hvor du faller kan være irrelevant som din GPA er etter oppgradering.

Hva fungerer for meg (eller noen andre) vil ikke fungere for deg, og det er ikke nødvendig. Du trenger ikke å elske leppestift, Beyoncé (ja, vi dro dit) O & # 8220; Spillet av Thrones & # 8221; Å være fantastisk.

Gjør dette! Klemmer hva du elsker kan være en kraftig ting, spesielt for de rundt deg. Tross alt, hvis jeg ser deg der ute så langt du, vil jeg spørre meg selv, hva som stopper meg?

7. Vær jenta som alle sier både strålende

Del på Pinterest

Nei, jeg snakker ikke om Highlighter. Jeg snakker om en ekte og skinnende glans. Litt & # 8216; som den som skjer Anna Kendrick, men multiplisert med 100.

Det er ikke en hemmelighet at lykke er smittsom. Faktisk, Science Shows at når du er nær lykkelige mennesker, har du en tendens til å ta sin vinnende personlighet. Du vil føle deg lykkeligere, mer energisk og mindre stresset samlet.

Gjør dette! Et smil er alt du trenger for å begynne å spre gode vibrasjoner. Så neste gang du går på gaten, legg telefonen bort! Lagre skjermen for senere, og begynn å koble til, selv om det kort, med folk som passerer.

Vi har alle våre dager med hvile, og det er umulig å alltid være & # 8220; aktiv & # 8221;. Men dette betyr ikke at vi skal selge til støy. Hvert øyeblikk er en ny mulighet til å endre dagen, for deg og for de rundt deg.

Tess Catlett er ikke din Pixie Dream Girl Manic, men det er en Healthline Editor.com. Når det ikke er bak dataskjermen, kan du finne den på forsiden som skriker sammen med EMO-salmene i midten av 2000-tallet. Følg med henne Instagram Og Twitter.