Hvordan vokse de tykkeste øyenbrynene: 5 Husholdningsartikler

Tykkere øyenbryn

Kosmetiske selskaper Markedsblyanter, geler og andre produkter som kan bidra til å gjøre det virke mer tykke øyenbryn. Men C’Det er en måte å dyrke de tykkeste øyenbrynene uten å stole på trikset?

Enten du har hårtap eller bare naturlig tynne øyenbryn, hvis du vil ha tykkere øyenbryn, er det mange hjemme rettsmidler som du kan prøve. Se hva forskningen har å si.

1. Kokosolje

L’kokosnøttolje har blitt stadig mer populært både som kjøkkenolje og som kosttilskudd. Det er også annonsert som en gunstig for hår og huden hvis den brukes lokalt. Selv om oljen har blitt mye studert for generelle helseproblemer, for eksempel vekttap og demens, er det ingen vitenskapelig data utbredt til støtte for’kokosnøttolje for å øke hårtykkelsen.

Men buzz på # 8217; kokosnøttolje for kontinuerlig hårhelse i det naturlige helsemarkedet. For å bruke kokosnøttoljen på øyenbrynene, oppvarmer det bare en liten mengde olje i hendene og masserer den i # 8217; øyenbryn-området. Du kan forlate oljen om natten og vaske den bort om morgenen.

2. Olje Dell’Tea Tree

Som l’kokosnøttolje, L’# 8217 olje; te tre kan antagelig stimulere veksten og tykkelsen på øyenbrynene som skaper en fuktighetsgivende barriere for cellulær og follikulær helse. Historisk brukt til kutt og andre skader, # 8217; # 8217 olje; te tre brukes som hudbehandling. Den er tilgjengelig i mange benkprodukter, men du kan også finne Meleuca oljeekstrakter for å søke direkte på øyenbrynene.

For å bruke den, bruk daglig på øyenbrynene og la det stå opp hele natten. L’Olje kan forårsake en allergisk reaksjon kalt dermatitt hos noen mennesker. Før du bruker oljen til # 8217; te-treet for øyenbryn, prøv produktet på et lite område av huden, som armen.

Mens oljen til teetreet kan bli rost som en alternativ behandling for de tykkere øyenbrynene, er det ingen vitenskapelige studier for å støtte disse uttalelsene. Som den Nasjonalt senter for tilleggs- og tilskuddshelse (NCCIH) Rapporter, få studier har blitt utført på mennesker. Av disse inkluderer de eneste lovende resultatene for teet av te-treet behandlinger for akne- og soppinfeksjonene.

3. Lavendelolje

L’Lavendelolje er kanskje bedre kjent for sine beroligende effekter. Hvis det brukes lokalt, er det også tenkt å bekjempe hårtap.

Massasje lavendel ekstrakter daglig i øyenbryn området for en avslappende ritual. Du bør aldri ta lavendelen muntlig, siden det kan være giftig. Hvis du har allergier, bør du også teste oljen på A & # 8217, en annen del av huden din. Produktet kan forårsake kutane utbrudd i noen mennesker.

Når det gjelder vitenskapelige studier, synes lavendel å være lovende bare i behandlingen av stress. Selv om det ikke generelt anses å være skadelig som behandling for hårtap, bekrefter ingen kvalitetsstudie effektiviteten av denne bruken.

4. Så palmetto

Saw Palmetto er et supplement som noen ganger brukes til å behandle hårtap. Noen spiser bær, mens andre bruker ekstrakter, kapsler eller te. Disse skjemaene antas hver dag som muntlige kosttilskudd. Saw Palmetto brukes vanligvis ikke lokalt.

Mens Saw Palmetto har blitt mye studert for prostata problemer og urinveisinfeksjoner, NCCIH bemerker at det er få studier for andre bruksområder. Dette betyr at sikkerhet på sikkerhet og # 8217; effektivitet for veksten av øyenbrynene er begrenset.

5. Smart rengjøring

I noen tilfeller kan man få mer tykke øyenbryn bare avhengig av tilstrekkelig omsorgsteknikker. Pass på at du følger disse forslagene:

  • Unngå for å bøye øyenbrynene.
  • Fjern alltid overflødig hår bare i svake lysforhold. Arbeidet med intense lysforhold har en tendens til å bringe til en overpluggende.
  • Unngå å trykke for sterk på området med blyanter for øyenbrynene.
  • Pensel daglig øyenbrynene med en børste for øyenbryn eller en børste.

Etter flere uker er det sannsynlig at god omsorgsvaner blir tilbakebetalt. Hvis du fortsetter å ikke se resultatene, snakk med din hudlege av mer intense inngrep. L’kirurgisk graft kan brukes i tilfelle av betydelig håravfall eller skade på folliklene. Denne metoden anbefales for tilfeller av utbredt traumer eller hårtap.

Bunnlinjen

Selv om de fleste av disse rettsmidler ikke anses å være skadelige, er juryen fortsatt ute når det gjelder effektivitet. Totalt sett er det få tester til støtte for hjemmemedisiner som subtile øyenbrynsbehandlinger. Som den NCCIH forklarer, de fleste av studiene av denne typen har vært begrenset, hvorav mange ikke inkluderte menneskelige emner.

A’Andre hensyn er å forstå årsaken til øyenbrynene. Noen mennesker har naturlig subtile øyenbryn. Hvis du oppdager en plutselig tynning av øyenbryn, kan det imidlertid indikere en underliggende medisinsk tilstand som kan kreve behandling. Tenk på ideen om å konsultere legen din dersom du legger merke til en’plutselig hårtap eller hudutslett rundt øyenbrynene.