Hvordan vokse ansiktshår

Beskrivelse

Selv om det ikke er noen nylige formelle data om populariteten til håret på ansiktet, tar det ikke en studie å legge merke til at barbene ser ut til å være overalt. Dyrking av dem synes å ha lite å gjøre med ansiktene til varmen, og mye å gjøre med utseendet og stilen.

Men hva med de av oss som har problemer med å gjøre håret vokse på ansiktet? Mens det er noen triks for å oppmuntre til den generelle hårveksten, blir alt redusert til genetikk på slutten av dagen.

Det er testosteron?

Det er et instinktivt svar å tro at testosteron, L’mannlig kjønnshormon, er ansvarlig for skjeggets vekst. Men de fleste menn har faktisk lignende testosteronnivåer.

Det lave nivået av testosteron er preget av et myriade av Andre symptomer, Hvilken:

  • erektil dysfunksjon
  • infertilitet
  • Redusert muskelmasse
  • Mammasvevsutvikling

Hvis disse symptomene ikke oppstår, er det lite sannsynlig at medisinsk testosteronbehandling eller et supplement er D’hjelp.

Det er en hudtilstand?

I sjeldne tilfeller er en hudtilstand årsaken til mangelen på hårvekst. Noen hudforhold som L’alopecia forårsaker skallethet eller hårtap. Hvis du har symptomene på en hudtilstand, som sannsynligvis påvirker hodet og håret ditt, kan det være nyttig å besøke en hudlege.

I noen tilfeller er tynn hår eller langsom vekst et resultat av hypothyroidisme, en ipoaktiv skjoldbrusk. Imidlertid er denne tilstanden mer vanlig blant kvinner over 50 år. Selv tynt hår eller hårtap kan være en symptom av mangel på jern eller anemi.

Generelt er det genetisk

For de fleste menn sliter med å vokse hår i ansiktet, er feilen av genetikk. Hvis din far eller bestefar hadde problemer med veksten av hår i ansiktet, kan du også ha det. Og for de mennene er det egentlig ikke for mange løsninger.

Samtidig som skjegg systemer Nylig kom inn på markedet, jeg er et ekstrem alternativ for et relativt lite problem.

Kosttilskudd for å øke skjeggarbeidet?

Med den voksende populariteten til barbs og hår i ansiktet, kapitaliserer noen supplerende produsenter menn som har problemer med å gjøre stubben vokse. Disse selskapene tilbyr kosttilskudd og kremer som lover mer tykke og fulle barbs. Imidlertid mangler de fleste av dem vitenskapelig troverdighet.

Det er Noen tester at vitamin D kan aktivere hårsekkene som har blitt sovende. Gruppe B Vitaminer som B-12, Biotin og Niacin kan styrke og hjelpe klimaanlegget. Mer informasjon om vitaminer og hår.

En av disse kosttilskuddene & # 8211; Beardalizer & # 8211; lover å øke veksten av skjegg ved å gi næringsstoffer som vitamin C, biotin og vitamin A. Som hårtilskudd markedsført for kvinner, sies det at disse vitaminer og mineraler produserer tykkere og sunnere hår.

Men hvis kroppen din ikke er ment å vokse skjegg, på grunn av genetikk, kan supplementet ikke fungere. Et typisk daglig vitamin inneholder lignende ingredienser og er sannsynligvis billigere.

Små tips som kan betale tilbake

Hvis du har problemer med å gjøre skjegget ditt, er det en liten mulighet for at det er fordi du bare ikke tar vare på deg selv. Som et godt hårhodet, krever hårhåret et sunt kosthold og en vanlig søvn. Dine første skritt mot å oppnå ditt hårmål i ansiktet skal inneholde følgende:

  • Reduserer stress. I følge Mayo Clinic, Selv om det ikke er et enkelt svar ja eller nei, kan et bestemt hårtap knyttet til stress.
  • Følg et sunt kosthold. Et balansert kosthold vil gi kroppen din alle næringsstoffene du trenger.
  • Fyll på energi. Det beste er søvn, desto bedre er helsen din.
  • Ikke røyking. Røyking kan også føre til hårtap, som en Eldre studio påpeker.
  • Ta vare på huden din. Finn din hudtype og følg en hudpleie rutine.

Ta bort

Du kan ikke få skjegget ditt til å vokse hvis genetikk ikke bare ikke C & # 8217;. Men hvis du gir det sunnere miljøet for hårvekst, bør det hjelpe ensartede uregelmessige blotter eller å tykke eksisterende hår.

Hvis ingenting ser ut til å fungere, sverige i det faktum at motene endres hvert par år. Snart kommer et jevnt ansikt tilbake til mote og barbene vil bli bestått.