Hvordan virtuell virkelighetsmeditasjon hjelper meg å kontrollere min angst

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Hvis jeg fortalte meg at min favoritt avslappende aktivitet besto av å binde en datamaskin til hodet mitt for å fordype meg i en virtuell verden, ville jeg aldri tro på deg.

Virtual Reality (VR) kan være en fremvoksende teknologi, men jeg er motsatt av en tekniker.

I min familie er jeg kjent for min avhandling at VHS-CDene og båndene skal komme tilbake til rampelyset. Du vet at mannen min flyktet med min gamle telefon bare for å installere oppdateringene som trengs.

Opp til omtrent et år siden, var virtuell virkelighet i noen form knapt i min radar. Så, det er litt & # 8216; et mirakel jeg noen gang har startet med VR meditasjon, for ikke å nevne det faktum at jeg kom til å ønske henne velkommen som et nyttig verktøy for å behandle min DEACTURE D’angst.

Det hele startet da jeg mottok en Oculus GO VR Viewer som en gave, med anbefalingen om å prøve meditasjonsappen.

Alle’Jeg hadde lave forventninger. Det begrensede visuelle feltet ville ikke få meg til å føle seg klaustrofobisk? Jeg ville ikke ha svimmel og kvalme? Hvis noe, virket det som om den virtuelle virkeligheten kunne øke min angst, ikke reduser den.

Imidlertid bestemte jeg meg for å gi en vortex til enheten hele tiden jeg kunne tåle den & # 8211; at jeg trodde det ville vært omtrent 30 sekunder.

Start med VR meditasjon

Isolerende hodetelefonene og åpner meditasjonsappen på rytmen til en søt pianomusikk, var jeg overrasket over å finne ut at avslappingsresponsen i kroppen min har blitt følt nesten umiddelbart.

Da jeg tilpasset valget av miljøet (en benk med utsikt over havet ved solnedgang) og musikk (et flytende sporanrop), hørte jeg bekymringene til dagen min å falme. Pusten min bremset. Mitt hjerteslag har falt til en vanlig og konstant rytme.

Jeg satte meg ned, jeg pustet og tok rytmen av bølgene i 40 minutter fra rekord. I et ord, jeg faktisk meditert, som i normale omstendigheter er ekstremt vanskelig å gjøre for mitt engstelige sinn.

Når i slutten fjernet jeg hodetelefonen for å fortsette med dagen, fortsatte jeg å føle de beroligende effektene av min VR-meditasjonsopplevelse i flere timer.

Fra det øyeblikket var jeg hekta. Nå ser jeg ikke # 8217; Nå som du får tiden jeg bruker på alternative dager meditere i et av de mange miljøene i # 8217; app, en vinterskog under jungelen flankert av fossefall.

Det er som om jeg kunne få tilgang til en hel hemmelig verden av fred og ro, på forespørsel. Jeg bruker den til å slappe av etter en lang dag eller for å gjøre deg klar for en stressende jobbsamtale. Jeg tar det på ferie med meg. Har blitt frelsen til den mentale helse som jeg ikke visste at jeg trenger.

Fordeler med meditasjon for angst

Jeg burde ikke bli overrasket, åpenbart at den virtuelle meditasjonen ville bidra til å redusere min angst. Fordelene med meditasjon er godt konsolidert for mange psykiske forhold, spesielt for generalisert angst (GAD).

Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser at bevisst meditasjon reduserer symptomene på’angst forbedrer stressreaktivitet og øker håndteringsmekanismer hos mennesker med GAD.

en studere Han fant at etter en enkelt bevissthet meditasjonssesjon, opplevde deltakerne & # 8220; betydelig & # 8221; Mindre angst i de følgende dagene.

For en som meg som bor i en permanent tilstand av mental hyperrecring, er meditasjon en fri og risikofri intervensjon som kan ha en viktig positiv innvirkning.

Fordi meditasjon VR i stedet for meditasjon og # 8220; vanlig & # 8221;

Problemet med angst, selvfølgelig, er at det gjør meg mer nervøse og klar til å rive meg fra Zen Bliss av meditasjon og i en orkan av bekymringer og ting å gjøre. Av denne grunn er stille meditasjon uten hjelp, tror jeg, spesielt vanskelig for folk med angst.

Virtual Reality hjelper meg med å overvinne dette problemet med mine sanser. Med utsikt over fantastiske landskap foran øynene mine og musikk i ørene dine, er jeg mye mer i stand til å sentralisere meg for øyeblikket når jeg prøver å rydde mitt spontane vilje.

Virtual Reality gir meg noe å konsentrere seg i tillegg til engstelige eller påtrengende tanker som stadig sliter med hodet.

Og forsiktig ta tilbake min oppmerksomhet til Present & # 8221; som meditasjonskraper sier, det er ikke så vanskelig når jeg ikke kan se uorden i soverommet mitt eller føle mine sønner som argumenterer i neste rom.

I tillegg til å fordype meg i en sensorisk opplevelse, har du bare en god fysisk enhet i ansiktet, er en skade for distraksjon. L’handling av å ha på seg det bestemmer i kroppen min og i mitt sinn. L’forventning om at tiden er på tide å være rolig.

Videre gjør det faktum at det er en autonom enhet gjør meg mer ansvarlig, så faktisk er jeg klar til en meditasjonssesjon for hele sin varighet. Det er mye mindre sannsynlig å kontrollere L’nå eller mine Facebook-varsler mens jeg bruker Oculus enn når jeg prøver å meditere ved hjelp av YouTube eller A’app på telefonen min.

Det kan virke kjedelig, men jeg foretrekker selv VR meditasjon til meditasjon i naturen. Når jeg prøver å roe meg i ekte naturlige sammenhenger, finner jeg at min angst fortsatt er inntrengende.

Jeg kunne sitte på et koffert dekket med mos i en rolig skog og fryktet at et insekt klatrer og stikker meg. På en rolig sandstrand er jeg en paranoid som en måke vil fly over og få meg til å feste seg til hodet.

Så, så vidt jeg vil gjerne ha fredelig å vurdere skjønnheten i en blomstrende eng eller en ripplet strøm & # 8211; Fordi det har blitt vist at tilbringe tid i naturen bidrar til å redusere stress / # 8211; I min nåværende tilstand av mental helse er det rett og slett usannsynlig.

Jeg kom til å akseptere at jeg fikk mer fra’erfaring med følelsen av naturlige miljøer fra det komfortable, private, fri for insekter og måker av sengen min.

Siste ord

En dag vil jeg gjerne være i stand til å senke støyen i hodet mitt uten hjelp. Det ville være flott å nå & # 8220; OM & # 8221; i stillhet på toppen av et fjell.

Men for nå ser jeg virtuell virkelighet som et verktøy som hjelper meg med å fylle gapet mellom det eller # 8217; ideell og min virkelighet. Noen mennesker kan kalle det & # 8220; juksing & # 8221; Under meditasjon. Jeg kaller bare lettelse.

Sarah Garone, Ndtr, er en ernæringsfysiolog, freelance helseforfatter og matblogger. Han bor sammen med sin mann og tre barn i Mesa, Arizona. Truela mens han deler informasjon om helse og ernæring og (spesielt) sunne oppskrifter opp Et brev d’kjærlighet til mat.