Hvordan velge briller innfatning?

Hvordan få briller til å sitte?

Svar: Det finnes ingen fasit på hvordan briller skal sitte, annet enn at det skal være komfortabelt. For eksempel bør stanglengden være lang nok, slik at de kan tilpasses og sitte behagelig over ørene. I tillegg bør ikke underkanten på innfatningen hvile på kinnene, da de kan gnisse og irritere huden.

Hvordan finne riktig størrelse på briller?

Du kan måle deg frem til riktig brillestørrelse. Ta en linjal, legg den rett i overkant av øynene og mål avstanden fra tinning til tinning og noter resultatet. Bruk den delen av tinningen som er helt bak mot øret (ikke forran ved øyenene) som målepunkter.

Hvilken fasong briller?

For å gjøre et rundt ansikt tynnere og lengre, kan du vurdere smale brillerammer med skarpe vinkler, en klar bro som utvider øynene, og rammer som er bredere enn de er høye. Briller med en rektangulær form, heller enn kvadratiske og runde, er å anbefale til deg som har en rund ansiktsform.

Hvem kler runde briller?

Akkurat som runde fjes kler firkantede briller, kan du med firkantet fjes myke opp dine trekk med runde former. Se etter briller som er mykere i formen og som følger øyenbrynet eller prøv ut de runde brillevariantene.

Hvilke briller er moderne nå?

Sesongens trendguide er endelig her, og kan du bare glede deg til vår og sommer. Materialene du skal se etter i briller er transparent acetat, delikate metallrammer og markerte plastrammer. Farger som rosa og gult, store retroinspirerte rektangulære rammer og runde former er bare noen stikkord for denne sesongen.

Hvilken farge på brillene?

En varm hudtone passer fint med varme toner som rødt, gult, oransje, gull og kameltoner, samt mørke og varme brunfarger. En kald hudtone passer fint med kjøligere toner som lilla, blå, grønn, sølv, grå og rosa, samt klare bruntoner.

Hvor er det best å kjøpe briller på nett?

10 beste brillebutikker på nett
Navn Handle
Mister Spex Til Nettbutikken
SmartBuyGlasses Til Nettbutikken
Specsavers Optikk Til Nettbutikken
Synsam Til Nettbutikken

6 weitere Zeilen

Hvordan unngå at brillene sklir ned?

Ved å montere på antiskliputer kan man heve brillen, og sørge for at den sitter bedre på nesen. De vil også forhindre at brillene sklir ned på nesen.

Hvor lang tid tar det å venne seg til nye briller?

Når du får et nytt par briller som du aldri har brukt før, må du venne deg til dem. Noen trenger bare et par dager til å bli vant til sine nye briller, mens andre trenger inntil to uker. Så det er helt normalt dersom du bare kan se rammen rundt ett av brilleglassene når du setter dem på første gang.

Hvor mye koster progressive briller?

Hva koster progressive briller?
  • Platina – kr 6.900.
  • Gull – kr 5.700.
  • Sølv – kr 4.500.
  • Bronse – kr 2.700.
  • Basis – kr 500.

Hva er brilleinnfatning?

Briller er en optisk innretning med (to) glass som vanligvis er satt inn i en ramme (innfatning) som bæres på nesen med brillearmer/-stenger hektet bak ørene.