Hvordan vare lenger i sengen

Beskrivelse

Hvis C & # 8217, det er et emne i et soverom som angår menn så mye som størrelsen, er det motstand, hvor lenge de kan vare i sengen. Internett er fullt av løsninger for de som ikke har nok varig kraft. Men bare noen av dem er verdt det. Som du kan vite hva dine interesser og penger er verdt?

Sekund en studie som målt ytelse på 1,587 menn, den gjennomsnittlige tiden som en mann kan opprettholde forholdet uten ejakulere, er syv minutter. Menn som lider av for tidlig utløsning og # 8211; En diagnostisk tilstand & # 8211; I gjennomsnitt to minutter. Selv om det ikke er for alle menn som vil ha større motstand for å bli diagnostisert [for tidlig utløsning], er behandlingsalternativene for det meste det samme & # 8221;, ifølge Dott. Numale Medical Center.

Som er verdt og som ikke er?

1. Biofeedback

Biofeedbacken er en metode som trener sinnet til å bedre kontrollere kroppen. Blir mer i tråd med de utløsende faktorene som gjør deg ejakulat for tidlig, kan du sjekke dem bedre. Dr. Philip Werthman, urolog og direktør for Mann og Inversion Vasektomi Reproductive Medicine Center I Los Angeles, sier CA, dette er en praktisk løsning for noen menn.

2. Medisinering

Antidepressive stoffer kjent som selektive serotonin reuptake inhibitorer (SSRI) kan noen ganger brukes til å behandle for tidlig utløsning, sier Asandra.

[8220; narkotika som SSRI, som Prozac, Paxil og Zoloft, kan forsinke orgasme hos menn, men kan også forårsake problemer og forklarer. Disse stoffene tar timer før de er effektive og noen ganger kan forårsake uønskede bivirkninger som svimmelhet, døsighet, erektil dysfunksjon og reduksjon i libido.& # 8221;

Mat som gresk hø kan øke testosteron. Mer informasjon om den greske høen »

3. Bekkenøvelser

Ifølge Asandra kunne Kegels øvelser kunne hjelpe menn så mye som kvinner. Men de krever en konstant forpliktelse. De handler styrking av pubococcigee muskelen.

For å gjøre øvelsene i Kegel, bøy den samme muskelen du vil bruke til å stoppe strømmen av urinen & # 8221; sier. & # 8220; Stringi denne muskelen i 10 sekunder, så frigjøres, med sikte på minst tre serier på 10 repetisjoner hver dag.& # 8221;

4. Desensibilizing

Krem og desensibiliserende geler handler for å lindre følelser i en manns penis. Men de fleste av disse kremer desensize også sin partners vev. Asandra sier at C’Det er et produkt som anbefaler, kalt Praescent, som absorberer ganske bra, slik at partneren din ikke påvirkes.

5. Voksne sirkulasjon

En løsning litt & # 8216; dramatisk er omskjæringen av voksne eller fjerning av forecrolen. Omskjæringen kan desensitere penis. Men hvis ikke utføres riktig, kan den retort mot. Sekund 2011 studie, Ufullstendig omskjæring kan faktisk forårsake den for tidlig utløsning.

6. Vektøkning

TIL nylig studie Han oppdaget at menn med en høyere kroppsmasseindeks (BMI) varet lenger i sengen enn de med kroppsfett og lavere vekt. Med BMI-økningen, ifølge studien, har antall personer med tidlig utløsning redusert. Hvem var overvektig varte i gjennomsnitt 7.3 minutter. Men ikke stopp pizza og øl & # 8230; Denne studien var begrenset til 200 menn og var basert på # 8217; selvsignal. For ikke å nevne…

7. Vekttap

& # 8230; En større mengde tester antyder at det å være overvektig eller overvektig kan forverre din seksuelle motstand. Siden de fleste amerikanske menn over 40 år er overvektige eller overvektige, og vi vet at fedme, ob217; hypertensjon og diabetes er de viktigste årsakene til erektil dysfunksjon, og behandler det underliggende problemet kan være nyttige & # 8221; ifølge Werthman. Dette gjelder spesielt for menn som lider av tidlig klinisk utløsning eller andre former for erektil dysfunksjon, ikke bare for de som prøver å vinne en premie for ytelse.

8. Hva spiser du

Hvis du endrer kostholdet ditt, kan du gå ned i vekt, det kan være nyttig. Men Werthman sier at noen spesifikke matvarer kan øke mengden gratis testosteron i kroppen, som er nødvendig for en sunn erektil funksjon. & # 8220; Noen matvarer som gresk hø kan øke gratis testosteron & # 8221; sier. Faktisk, den greske høen er kilden til forbindelsene kalt Testofen, tilstede i mange benktilskudd og 3221;.