Hvordan vare lenger i sengen, selvfølgelig

Et sunt sexliv kan øke selvtillit, redusere stress og hjelpe deg med å sove bedre om natten. Men problemer med motstand eller andre seksuelle ytelsesproblemer kan være både frustrerende og pinlig.

Reseptbelagte legemidler kan bidra til å forbedre kvaliteten på fengselet og seksuell ytelse ved å øke blodstrømmen til penis. Foreskrevne legemidler for erektilfunksjonen inkluderer:

  • Sildenafil (Viagra)
  • Vardenafil (Levitra)
  • Tadalafil (Cialis)

Men som med alle reseptbelagte legemidler, involverer de noen risiko. I følge Mayo Clinic, Narkotika for erektil dysfunksjon kan forårsake flammer av varme, hodepine, visuelle endringer, magesykdommer og nasal overbelastning. Videre kan de ha farlige effekter for menn som tar blod eller blodbaserte stoffer, eller de med hjerteproblemer og diabetes.

Naturlige løsninger kan ikke presentere de samme risikoene eller farmakologiske interaksjonene, og noen, som de to første, kan faktisk forbedre generell helse.

1. Slutt å røyke

Røyking kan være årsaken til din seksuelle dysfunksjon, for ikke å nevne en høyere risiko for kreft og ubehagelig pust. Røyking kan kompromittere sirkulasjon, Fare å lide av erektil dysfunksjon og redusere din Antall spermatozoa og lønnsomhet.

2. Sette i form

Å være overvektig og ikke trene kan påvirke din seksuelle ytelse, og deretter flytte og sette helsen din. Å fokusere på kardiovaskulær helse, kan du også bygge soveromets motstand. Men unngå å gå for mye på sykkel, siden innledningen forårsaket av et sykkel sete kan forårsake midlertidig erektil dysfunksjon.

3. Akupunktur

L’Akupunktur er en metode for behandling av tradisjonell kinesisk medisin (MTC) som ble praktisert mer enn 2500 år. Det sies at øvelsen med å sette inn små nåler på visse punkter i kroppen stimulerer nervesystemet og påvirker opioider og naturlige hormoner.

4. Øk sinhetsforutsetningen

Zinc ligger i mange urte kosttilskudd for mannlig oppgradering og med gode grunner. Sinkmangel kan føre til seksuelle dysfunksjoner og redusert testosteronnivåer. Men for sink Det er ikke bra for deg.

I stedet for å integrere, kan du oppdage at deres sinknivåer er bedre regulert å spise mat som er rik på viktige mineraler, for eksempel:

  • østers
  • kjøtt
  • Befestet frokostblandinger

5. Øke forbruket av L-arginin

Aminosyrer er protein murstein. L-arginin er en essensiell aminosyre som kan omdannes til nitrogenoksid, som kan bidra til å slappe av penis blodkar og øke blodstrømmen og kvaliteten på’ereksjon. Det virker på samme måte som dagens reseptbelagte legemidler. Soya og grønnsaker er gode kilder til L-arginin.

6. Vurder urter

Det finnes utallige produkter for mannlig oppgradering på markedet. Noen som brukes i tradisjonell medisin inkluderer yohimbine, koreansk rød ginseng, epimedium og gingko biloba.

Produsentene av disse produktene vet at menn er veldig stolte av ytelsen til soverommet og er villige til å bruke tilsvarende. Gjør din forskning før du bruker en formue med A & # 8220; omsorg & # 8221; Herbal.

Ingen av disse kosttilskuddene har blitt utsatt for strenge tester for å demonstrere sine egne fordeler eller risikoer. Også, Noen tester avslørte at disse kosttilskuddene inneholder mye mindre aktive prinsipper enn rapportert. Pass på at du konsulterer legen din før du ansetter kosttilskudd eller urter.

Hvis du prøver å unngå de potensielle risikoen for reseptbelagte legemidler, kan endringene i levende livsstil gi de beste risikoen for risiko. Også, miste vekt og slutte å røyke kan bare forbedre dine seksuelle ferdigheter.