Hvordan utvide raskere: Under Travaglio

Beskrivelse

Selv om hver graviditet og fødsel er annerledes, vil de fleste kvinner være enige om at ved slutten av deres 40. uke med graviditet er de mer enn klare til å møte deres fremtidige barn. Og når travaglio starter, er de virkelig klare til å overvinne den siste hindringen.

Så hva kan gjøres for å akselerere prosessen? Du kan på en eller annen måte fordeles raskere under arbeidet, slik at du kan holde din nye baby i armene dine?

Forstå mer om utvidelse og stadier av fødselsprosessen kan gi deg noen svar.

Cos’er utvidelsen?

Dilatasjon er et begrep som brukes til den livmorhalske åpningen. Både ekspansjon og kansellering, som refererer til livmorhalsen, finner sted å gi A’åpning fra fødselskanalen slik at barnet kan leveres.

For vaginal fødsel må livmorhalsen utvides med 10 centimeter (cm) og kansellert 100%.

Mens cervikal ekspansjon er nødvendig for å fremme arbeidskraft, er det ikke nødvendigvis et tegn på at sant arbeid er startet.

I noen tilfeller utvider kvinner noen få centimeter uker før utløpsdatoen. Andre vil være veldig raskere, om noen timer, og vil raskt passere mellom fasene i Travaglio.

Hva er fasene av arbeidskraft?

Normalt er det tre faser av arbeid under fødsel.

1. stadie

Den første fasen er den lengste fasen og er delt inn i tre deler. Under tidlig arbeidskraft er livmorhalsen stiv på 3 cm. Aktivt arbeid forekommer mellom 3 og 7 cm dilatert. Overgangsfasen er mellom 7 cm og full ekspansjon til 10 cm.

Fase 2

Fase to er etter full dilatasjon til barnets fødsel.

Fase 3

I denne fasen leveres moderkaken.

I løpet av den 9. måneden av graviditeten, vil legen begynne å lete etter tegn på at kroppen din forbereder seg på arbeidskraft. Disse prenatale besøkene kan inkludere interne eksamener for å kontrollere livmorhalsen. Legen vil bekrefte om livmorhalsen er forsvunnet og kansellert.

Andre ting skjer under dilatasjons- og avbestillingsprosessen. Du vil miste mucushett, som forseglet L’åpning av livmorhalsen under graviditet.

Du kan legge merke til dette i undertøyet eller på badet. Du kan miste mucushetten hvor som helst fra noen få timer noen uker før arbeidet før.

Du kan også legge merke til et blødningsutstilling, et begrep som refererer til bryting av kapillærene i livmorhalsen. Dette kan forlate rosa eller rødt vaginal slim.

Du vil vite at du går inn i et aktivt arbeid (fase to av første trinn) når du begynner å høre sammentringene som stadig sterkere og forbli, uansett hvor ofte endrer posisjonen.

C’Det er en måte å utvide raskere under arbeidskraft?

Hvis selv et par uker mangler på utløpsdatoen, er det beste du kan gjøre, vente på naturen å gjøre kurset: La livmorhalsen forberede på den mest effektive og komfortable måten for deg og ditt barn.

Men det kan være medisinske grunner for å akselerere ekspansjonsprosessen og starte arbeidskraft. L’Medisinsk intervensjon kan være en god ide om:

Hvis noen av disse scenariene gjelder for deg og din livmoderne, har ennå ikke startet utvidelse og slettet, har legen noen alternativer:

En syntetisk form av # 8217; oksytocinhormonet er et annet alternativ som legen kan vurdere, spesielt hvis gelen eller antatt prostaglandina ikke virker. Den administreres gjennom en Phlebo og forårsaker vanligvis sammentrekninger innen ca. 30 minutter.

Stimuleringen av brystvorten hjelper deg med å utvide raskere?

Ta kontakt med legen din før du prøver nippelstimuleringen. Det bør unngås med høyrisiko graviditet.

Stimuleringen av brystvorten er en naturlig måte å indusere arbeidskraft fordi den utløser frigjøringen av oksytocin, som kan forårsake sammentrekninger. Selv om det ikke er direkte forbundet med utvidelsen, vil alt som starter Travaglio, hjelpe.

Du kan stimulere brystvorten manuelt, med en brystpumpe, eller ta din partner delta. Bare ikke overdrive det: hold deg til et bryst om gangen (omtrent fem minutter hver) og ta en pause under sammentrekningen.

Kommende trinn

Selv om det er mulig å akselerere utvidelsen med medisinsk inngrep, er det en beslutning som bør tas med legenes råd. Tillat kroppen tiden å forberede deg selv er vanligvis den beste linjen D & # 8217;.

CE L’Du har gjort det så lenge, motstå! Snart, TerraI din baby i armene dine.

Spørsmål og svar: Hjem indusert arbeid

Spørsmål:

Det er trygt å prøve å indusere arbeidskraft hjemme?

Anonym tålmodig

TIL:

De fleste omsorgspersoner vil være enige om at nesten alle metoder for å indusere arbeidskraft hjemme er hensynsløs. Indusere travaglio i stedet for å vente på at den kommer naturlig (på noen måte) kan øke risikoen under fødsel, spesielt for keisersnitt. L’Induksjon av Travaglio bør sannsynligvis bli betrodd sykehuset med leger og spillekspert leger og sykepleiere.

Dr. Michael WeberSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.Del på Pinterest