Hvordan utføres fettsuging?

Hvor mye koster fettsuging av lår?

fra 28900,- Pasienter med god hudelastisitet kan egne seg for fettsuging av innside lår.

Hvem er best på fettsuging?

De som egner seg best, er de som har normal vekt og lokaliserte fettansamlinger som ikke lar seg slanke vekk. De områdene på kroppen som egner seg best for fettsuging, er mage, hofteparti, ryggputer, ytterside lår, innside lår, innside knær, hake og bryst hos menn.

Hva er fettredusert kost?

En fettredusert kost bør ikke inneholde over 40 gram fett totalt, uavhengig av energinivå, og vil derfor være en vesentlig reduksjon i fettinntak for de fleste. Fettinntaket bør fordeles mest mulig jevnt ut over dagen.

Hva er coolsculpting?

Hva er coolsculpting? Fettreduksjon med kulde – eller cool sculpting –er en skånsom og effektiv behandling for både menn og kvinner som ønsker å bli kvitt lokale fettdepoter på kroppen. Behandlingen fryser ned og fjerner fettceller uten kirurgi, når kosthold og mosjon ikke holder.

Er fettsuging vondt?

Huden vil være øm og bedøvet i operasjonsområdet etter operasjonen og det vil være smerter de første dagene. Det vil være hevelse og blålig misfarging av huden de første ukene etter operasjonen, men det normaliseres etter hvert. Du kan derfor ha bruk for noe smertestillende de første dagene.

Er fettsuging permanent?

Fettsuging, også kalt liposkulptur, fjerner fettansamling på dine problemområder på en skånsom måte og gir varig effekt slik at du kan få den kroppen du har drømt om. Det gir varig effekt da det ikke lages nye fettceller.

Hvor lang tid tar det å komme seg etter fettsuging?

Du skal ikke anstrenge deg de første dagene etter fettsuging, men det er en fordel å bevege seg litt. Dersom du ikke har hatt narkose kan du drikke og spise umiddelbart etter operasjonen. Etter mindre suginger kan du dra tilbake på jobb etter 2-3 dager, så fremt du har en lite fysisk anstrengende jobb.

Hvor mye koster det å ta fettsuging?

Denne pris vil inkludere konsultasjon, operasjon, etterkontroller, samt nødvendig body i behandlinger hvor dette benyttes. Konsultasjonen koster, kr.

Bukplastikk – Mageplastikk.
Liten bukplastikk med innledende fettsuging Fra 38500,-
Utstående Navel Fra 14500,-

2 weitere Zeilen

Hvor mye koster fettransplantasjon?

Hvor mye koster det? Prisen varierer etter hvor på kroppen du ønsker å transplantere fett. Forflytting av fett til rumpe, brazilian buttlift, kan koste fra kr 50 000- 75 000, mens ved fettransplantasjon til ansiktet ligger prisen på mellom kr 15 000 og 25 000.

Kan alle ta fettsuging?

Hvem kanfettsuging med liposkulptur? I prinsippet kan alle kvinner og menn over 20 år bli vurdert med tanke på operasjon. Er du overvektig vil det være gunstig for resultatet, samtidig som det reduserer risikoen for komplikasjoner, hvis du klarer å slanke deg før operasjonen.

Hvordan bli kvitt fett øverst på magen?

Det er særlig ved trening med lav intensitet at fett brukes som hovedenergikilde. Hvor på kroppen fettet forbrennes, kan vi dessverre ikke kontrollere. Derfor kan man ikke «punktslanke» seg. Fettsuging er et alternativ for å fjerne fettvev, men det anbefales kun for de med sykelig overvekt.