Hvordan trene trygt under intermittent fasting

Bla gjennom enhver sosial media plattform eller online helse og treningspublikasjon, og du er bestemt til å lese noen som er intermittent fasting (hvis) mens du opprettholder treningsrutinen din.

Mens L’Venter Mania Dell’Hvis det er å være overdrevet, er denne typen livsstil ikke ny. Det er anstendige søk og anekalderte relasjoner om hvordan du kjører’hvis, spesielt hvis du planlegger å trene mens du gjør det.

Finn ut hvilke eksperter som må si om hvordan man trener trygt og effektivt under fasting.

Du kan trene i en rask?

Hvis du prøver hvis du fester av andre grunner og fortsatt vil gjøre treningsøktene dine, er det noen fordeler og ulemper å vurdere før du bestemmer deg for å trene til Fasting.

Noen søk viser at øvelsen under fasting påvirker muskelbiochemistry og metabolisme som er forbundet med følsomhet overfor følsomheten for følsomheten for følsomheten av følsomheten for følsomheten for følsomheten til følsomheten i forhold til følsomheten. Insulin og konstant kontroll av blodsukkernivåer. Søket støtter også å spise og # 8217; trening før fordøyelsen eller # 8217 oppstår; absorpsjon. Dette er spesielt viktig for alle med type 2 diabetes eller metabolsk syndrom.

Chelsea Amenguell, MS, RD, Fitness Programmering Manager & Ernæring på Virtuelle helsepartnere, Han sier en fordel under fasting er at karbohydrater lagret & # 8211; kjent som glykogen & # 8211; De er veldig sannsynlig utsolgt, så du vil være brenne mer å mate treningen din. Imidlertid er studier på dette små og kontrastere av utdanning Sier at du ikke brenner mer fett når du trener på en tom mage.

Potensialet til å brenne mer fett høres ut som en seier? Før du flytter til kardio-tendensen til å raskt, C & # 8217, er det en ulempe.

Mens jeg er fasting Alleni, er det mulig at kroppen din begynner å bryte ned muskler for å bruke proteiner som drivstoff, sier Amenguell. «Videre er du mer sannsynlig å slå veggen, noe som betyr at du vil ha mindre energi, og du vil ikke kunne trene hardt eller til og med å utføre & # 8221, legger til.

Priya Khorana, EDD, ernæringsmessige lærere på Columbia University, mener at intermitterende fasting og langsiktig trening ikke er den ideelle. & # 8220; kroppen din går tom for kalorier og energi, som kan ende opp med å bremse stoffskiftet & # 8221; legger til.

Du er fast, du burde trene?

  • Du kan brenne mer fett
  • Hvis fast sikt fast, kan du senke stoffskiftet ditt
  • Du kan ikke gi samme ytelse under treningsøktene
  • Du kan miste muskelmasse eller bare kunne vedlikeholde, ikke bygge, muskler

Skriv inn en effektiv treningsøkt under fasting

Hvis du er satt til å prøve hvis du fortsetter din treningsrutine, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre treningen din effektiv.

1. Tenker gjennom tiden

Registrert Dietitian Christopher Shuff Han sier at det er tre hensyn å gjøre for å gjøre treningen mer effektiv under fasting: Hvis du skal trene før, under eller etter tankvinduet.

Leannains Protokoll 16: 8 Det er en populær metode for hvis. Konseptet refererer til forbruket av all mat i et 8-timers forsyningsvindu og deretter fast i 16 timer.

; Trening før vinduet er det ideelle for noen som oppfører seg godt under den tomme magen, mens det i vinduet er mer egnet for noen som ikke liker å trene på tom mage og ønsker også å dra nytte av posten -Training strømforsyning & # 8221; han forklarer. For ytelse og gjenoppretting sier Shuff at under er det beste alternativet.

[8220; etter at vinduet er for folk som liker å trene etter tanking, men ikke ha muligheten til å gjøre det under måltidsvinduet og legger til.

2. Velg typen trening basert på makroene dine

Sertifisert personlig trener Lynda Lippin Han sier at det er viktig å være oppmerksom på makronæringsstoffer som tar dagen før & når du spiser senere. For eksempel, for eksempel, styrker styrketrening generelt mer karbohydrater dagen, mens Cardio / Hiit [høy intensitetsintervall trening] kan gjøres på en dag med mindre karbohydrater & # 8221; forklarer.

3. Spis de riktige måltidene etter treningen for å bygge eller holde musklene

Dott. Niket sonpal Han sier den beste løsningen for å kombinere hvis og fysisk trening er tidsøkter i kraftperioder, slik at næringsnivåene er mest. & Hvis du gjør vektløfting, er det viktig at kroppen din har protein etter treningen for å fremme regenerering og # 8221, legger til.

Amenguell sier å følge enhver styrketrening med karbohydrater og ca 20 gram protein innen 30 minutter etter treningen.

Hvordan du kan øve trygt under fasting?

Suksessen med ethvert vekttapsprogram eller trening avhenger av hvor trygt å opprettholde det over tid. Hvis ditt ultimate mål er å redusere kroppsfett og holde treningsnivået ditt mens du gjør hvis du må bo i det trygge området. Her er noen ekspertforslag for å hjelpe deg med å gjøre bare dette.

Spis et måltid i nærheten av din moderate høy intensitets trening

Det er her måltidet går i spill. Khorana sier at nøkkelen er å programmere et måltid i nærheten av en moderat eller høy intensitets trening. På denne måten har kroppen din noen glykogenreserver for å trekke til å mate treningen din.

Hold deg hydrert

Sonpal sier at å huske fasten betyr ikke å fjerne vann; vann. Faktisk anbefaler det at du drikker mer vann under fasting.

Hold høye elektrolytter

En god kilde til lavt kalorihydrering, sier Solpal, er kokosnøttvannet. & # 8220 fyller elektrolyttene, har få kalorier og har en ganske god smak & # 8221; sier. Gatoraden og sportsdrikkene er rike på sukker, så unngår Berne for mye.

Hold L’ganske lav intensitet og varighet

Hvis du presser deg for sterk og begynner å ha svimmelhet eller stun, ta en pause. Lytte til kroppen din er viktig.

Vurdere typen faste

Hvis du gjør intermitterende 24 timers fort, sier Lippin at du skal holde deg til lav intensitets treningsøkter som å gå, reparere yoga eller delikate Pilates. Men hvis du fester 16: 8, er det meste av det 16 timers fastevinduet om kvelden, sove og tidlig om morgenen, og deretter holde seg til en bestemt type trening, er ikke så kritisk.

Lytt til kroppen din

Det viktigste rådet å være oppmerksom når du trener i hvis er å lytte til kroppen din. & # 8220; Hvis du begynner å føle deg svak eller du er svimmel, er det sannsynlig at du opplever lavt blodsukker, eller du er dehydrert & # 8221; forklarer Amenguell. I dette tilfellet sier han å alternativet umiddelbart for en drink basert på karbohydrater og elektrolytter og deretter fortsette med et velbalansert måltid.

Mens den intermitterende øvelsen og faste kan fungere for noen mennesker, kan andre ikke føle seg rolig ved å gjøre noen form for trening under fasting. Ta kontakt med legen din eller helsepersonell før du starter noen ernæring eller treningsprogram.

Sara Lindberg, Bs, Med, er en freelance forfatter av fitness og helse. Han har en grad i motorvitenskap og en mastergrad i rådgivning. Han tilbrakte sitt liv med å utdanne folk på helse, velvære, mentalitet og mental helse. Det spesialiserer seg på kroppsforbindelse, med særlig vekt på måten vår mentale og følelsesmessige velvære påvirker vår fysiske og helseform.