Hvordan Tan raskere i Solen i Sikkerhet: 10 Tips, Risiko og Forholdsregler

Del på Pinterest

Til mange mennesker som utseendet på deres solbrunde hud, men L’langvarig eksponering for solen innebærer en serie risiko, inkludert hudkreft.

Selv når du har solkrem, er det ikke uten risikoer uten risiko. Hvis du er interessert i solbrunningen, kan du redusere tanningsrisiko raskere i solen. Dette vil hjelpe deg med å unngå UV-lang eksponering og redusere risikoen for hudkreft.

Her er noen forslag til Tan raskere og noen forholdsregler for å være klar over.

Hvordan Tan raskere

Her er 10 måter å tan raskere for å unngå langvarig eksponering for solen.

 • Bruk solkrem med en SPF på 30. Bruk alltid solkrem med en bred spektrum UV-beskyttelse på minst 30 SPF. Bruk aldri en tanningolje som ikke inneholder solkrem. Pass på at du bruker solkrem innen 20 minutter fra eksternt & # 8217;. En 30 SPF er sterk nok til å blokkere UVA og UVB stråler, men ikke så sterk ikke å tan. Dekke kroppen din i det minste i en Ounciare full av solkrem.
 • Det endrer ofte posisjon. Dette vil hjelpe deg med å unngå å brenne en del av kroppen din.
 • Spis mat som inneholder beta-karoten. Matvarer som gulrøtter, søte poteter og kål kan hjelpe deg med å brenne uten å brenne deg. Videre forskning er nødvendig, men noen utdanning Vis at beta-karoten kan bidra til å redusere følsomheten til solen hos personer med lysfølsomme sykdommer.
 • Prøv å bruke oljer med naturlig SPF. Selv om disse ikke skal erstatte normal solbeskyttelse, kan enkelte oljer som avokado, kokosnøtt, bringebær og gulrot brukes til en ekstra dose hydrering og SPF-beskyttelse.
 • Ikke skiller seg ut lenger enn huden din kan skape melanin. Melanin er pigmentet som er ansvarlig for brunfargen. Alle har en metelaningrense, som vanligvis er 2-3 timer. Etter denne tidsperioden vil huden din ikke lenger bli mørk på en gitt dag. Hvis du tan deg selv over det punktet, legg huden din i fare.
 • Spis Lycopen Rich Foods. Eksempler er tomater, guava og vannmelon. En liten studie av 2011 (og eldre forskning, som dette 2001 Studio) funnet at lycopen bidrar til å beskytte huden naturlig fra UV-stråler.
 • Velg din tanningstid med visdom. Hvis målet ditt er tanning raskt, er solen generelt sterkere mellom kl. 12.00 og 3: 3. Vær imidlertid oppmerksom på at mens solen er sterkere i denne perioden, vil den gjøre størst skade på grunn av strålens styrke, og det er sannsynlig å øke risikoen for hudkreft på grunn av denne utstillingen. Hvis du har ekstremt klar hud, er det bedre å tan deg selv om morgenen eller etter xnumx: xnumx for å unngå å brenne deg.
 • Vurder ideen om å ha på seg en stroppeløs topp. Dette kan hjelpe deg med å få en, ensartet soling uten linjer.
 • Søk etter L’Shadow. Gjør pauser vil redusere risikoen for brenning og vil gi huden en pause fra den intense varmen.
 • Forbered deg før TAN. Forbered huden før du går ut ALLE’Åpen kan hjelpe bruken til å vare lenger. Prøv å exfoliere huden før Dell ‘# 8217; Tan. Huden som ikke er blitt eksfoliert, er mer sannsynlig å flake mot. L’bruk av en aloe vera gel etter tan kan også hjelpe bruken til å vare lenger.
 • Tanning risiko

  L’Tan og soling kan få det til å føle seg bra, og også Øk L & # 8217; På grunn av’eksponering for vitamin D. L’Tan presenterer fortsatt risiko, spesielt hvis det er avvist til solbeskyttelsen. Risikoen knyttet til brunfargen inkluderer:

  Hva bestemmer din tanningskygge?

  Hver person er unik når det gjelder hvor mørkt huden din vil være. Noen mennesker vil brenne nesten umiddelbart, og noen mennesker vil sjelden brenne. Dette skyldes i stor grad melanin, pigmentet som er ansvarlig for # 8217; Tan som ligger i håret, i huden og til og med i øynene.

  Folk med klarere hud har mindre melanin og kan brenne eller redden til solen. Folk med mørkere hud mer melanin og blir mørkere mens du tan. Imidlertid har folk fra mørkere hud fortsatt risikoen for solbrenthet og hudkreft.

  Melanin er naturlig skapt av kroppen for å beskytte de dype lagene i huden mot skade. Husk at selv om du ikke brenner, fortsetter solen å skade huden din.

  Et notat på solsenger

  Du har sikkert allerede hørt at solsenger og tanning hytter ikke er sikker. Egentlig har de flere risikoer for Tan ALL’åpen for solen. Interiør tanning senger utsetter kroppen på høye nivåer av UVA og UVB stråler.

  L’Internasjonalt byrå for forskning på kreft Dell’Verdens helseorganisasjon klassifiserer tanning senger som Karsinogen. Sekund Harvard Helse, Tanning senger avgir druer som er opptil tre ganger mer intense av drue stråler i naturlig sollys. Selv UVB-intensiteten kan nærme seg det med intens sollys.

  Tanning senger er ekstremt farlige og bør unngås. Trygge alternativer inkluderer tanningsprayer eller tanningslotioner, som bruker dihydroxyceton (DHA) for å mørke huden.

  Tanning forholdsregler

  L’Tan kan bli gjort litt tryggere hvis du gjør det i en veldig kort tid, drikk vann, legg en solkrem med en SPF på minst 30 på huden og leppene og beskytt øynene dine. Å unngå:

  • Sov i solen
  • Bruk en SPF mindre enn 30
  • drikke alkohol, som kan være dehydrering

  Ikke glem å:

  • Gjenta solkremet hver 2. time og etter å ha kommet inn i vannet.
  • Påfør SPF på hodebunnen, på toppen av føttene, på ørene og andre poeng som du lett kan miste.
  • Rulle ofte for å tan ensartet måte uten å brenne.
  • Drikk rikelig med vann, ha på seg en lue og beskytt øynene dine med solbriller.

  Ta bort

  Mange mennesker elsker å slappe av i solen og # 8217; garvet hudutseende, men har en rekke risikoer, inkludert hudkreft. For å begrense eksponeringen mot solen, er det måter å tanning deg raskere. Dette inkluderer Wear SPF 30, velg L’tid på dagen med visdom og forberede huden på forhånd.

  Tanning senger er kjente kreftfremkallende midler og bør unngås. Jeg er verre enn’åpen fordi drue stråling er opptil tre ganger mer intens.