Hvordan stoppe symptomer på angst

Hvis du opplever en haug med frykt og tips om panikk følelser, kan mange ting hjelpe deg.

Del på PinterestRuth Basagoitia D Illustrasjon: Hva kan jeg gjøre for å slutte å ha angstsymptomer og # 8211; Agitert mage, rikelig svette, magesmerter, panikkanfall og en følelse av frykt & # 8211; Hver dag uten en åpenbar grunn?

Fysiske symptomer på’angst er ikke en vits og kan forstyrre vår daglige drift. Hvis du opplever en haug med frykt og tips om panikk følelser, kan mange ting hjelpe deg.

Først, forståelse Som l’angst treffer kroppen det kan være nyttig

Her er hva som skjer: Når vi er engstelige, slår hjertet alt’Vortica-magen, som er et tegn på svaret & # 8220; kjempe eller flykte faren. Så lenge kroppen forblir stresset, fortsetter disse symptomene på angst.

Nøkkelen til å forstyrre denne syklusen er å bringe kroppen tilbake til et avslapningssted.

Det enkle faktumet med å puste dypt magen kan forstyrre disse stressende symptomene. Reparasjon av meditasjon eller yoga kan også være nyttig. Hver av disse teknikkene kan roe et hyperaktivt nervesystem.

Noen ganger er imidlertid fysiske symptomer på’angst er så alvorlige at narkotika kan være nødvendig. Hvordan kan du si? Hvis du føler verktøy, som dyp pusting, bevissthet og snakker til en terapeut, og du føler deg enda mer agitated fordi ingenting ser ut til å lindre din angst, kan det være nødvendig med narkotika.

Snakk med legen din eller finn en psykoterapeut, kan være et flott utgangspunkt. Derfra kan legen din implementere en behandlingsplan, som kan hjelpe deg med å føle deg mer i kontroll over livet ditt.

Juli Fraga bor i San Francisco med mannen sin, datteren hennes og to katter. Hans skrifter dukket opp på New York Times, Real Simple, Washington Post, NPR, Vitenskap av oss, Lily og Vice. Som psykolog, elsker han å skrive om mental helse og velvære. Når han ikke jobber, liker han å handle, lese og høre på levende musikk. Du kan finne den på Twitter.