Hvordan stoppe kramper i bena: behandling og rettsmidler for lettelse

Hva skjer?

Muskelkramper oppstår når en muskel ufrivillig kontrakterer seg selv. Vanligvis føler du en hard nodule på poenget med smerte: dette er kontraktsmuskelen.

Kramper oppstår vanligvis av en grunn. Hvis du ikke tok en muskel, har du sannsynligvis kramper fordi muskelen din er trøtt eller misbrukt eller kroppen din er dehydrert.

Eller kanskje du ikke får nok elektrolytter, som kalium eller magnesium. Disse mineralene hjelper musklene dine til å jobbe mer væske og væsker hjelper kroppen din prosessmineraler.

De fleste tilfeller av muskelkramper indikerer ikke en bekymringsfull grunnleggende tilstand. Folk som har 65 år eller mer, har større risiko for dem. Kramperen kan være relatert til alkoholisme, hypothyroidisme eller diabetes. Hvis frekvensen av kramper forstyrrer deg, fortell legen din.

I mellomtiden er det flere rettsmidler som du kan prøve deg selv.

Strekker seg

Slapp av muskelkramper. Stopp enhver aktivitet som kan ha indusert kramper og strekker muskelen litt, hold forsiktig L & # 8217;. Du kan også massere muskelen din mens du kommer til eller etter ferdigstillelse.

Valuta for å påføre en elektrisk tallerken på området, som beskrevet nedenfor, etter strekk. Hvis kalvemusklene lider av kramper midt på natten, stå opp og sakte støtte vekten på benet bekymret for å skyve hælen ned og strekke muskelen.

Magnesium

Hvis du har regelmessige kramper til beina som ikke er relatert til en mer alvorlig tilstand, kan du prøve å legge til mer magnesium til kostholdet ditt. Nøtter og frø er utmerket kilder magnesium.

Magnesium Det har blitt foreslått for behandling av muskelkramper av gravide kvinner, men ytterligere studier er nødvendig. Snakk med legen din før du tar et magnesiumtilskudd hvis du er gravid.

varme

Mange personlige trenere, trenere og fysioterapeuter anbefaler deg også å bruke Magnesium ALL’Ekstern kropp i form av Epsom Salter. Du kan finne et stort utvalg på nettet.

Prøv å bruke denne gamle skolemedisinen på en fuktig klut og trykk den på en smal muskel, eller legg til litt og et varmt bad for et bad.

Faktisk gir varm soaking mange lettelse med eller uten epsomsalter.

Tørr varme i form av en elektrisk plate kan til og med hjelpe. Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig online.

Start puten på 9217; lavere innstilling og øker varmen bare hvis du ikke får noen lettelse.

Hvis du har diabetes, en ryggmargsskade eller en annen tilstand som kan hindre deg i å føle seg varme, er en elektrisk plate ikke et godt alternativ.

Hydrering

En annen mulig måte å stoppe kramper på bena er hydrert. Vil kanskje ha oss litt og mer tid til å lindre smerte, men når du har drukket vann eller en sportsdrink med elektrolytter, kan du hindre en annen kramper.

bevege seg

Vandring kan bidra til å lindre benkramper ved å sende et tegn på muskelen som trenger å slappe av etter det kontrakt.

Hvis resten svikter og fortsetter å ha vanlige muskelkramper, ta hensyn til å gjennomgå regelmessig massasje for å hjelpe musklene til å slappe av.