Hvordan stoppe et hjerteinfarkt: Forebygging, alene og mer

Beskrivelse

Mange mennesker er bekymret for å lide et hjerteinfarkt i deres liv og med en god grunn: Det er anslått at en amerikaner har et hjerteinfarkt hver Sekunder 40.

Selv om et hjerteinfarkt kan være dødelig, Tusenvis av amerikanere Overleve hjerteinfarkt hvert år.

Handle raskt når du mistenker at du skal forekomme et hjerteinfarkt, kan øke dine overlevelseskanser i stor grad.

Hva du bør gjøre hvis du tror du har et hjerteinfarkt?

Mesteparten av tiden begynner hjerteinfarkt sakte med bare et lite ubehag og smerte, noe som gir alarmsignaler før de treffer. Hvis ett av følgende symptomer oppstår, ring 911 eller be noen om å ringe 911 umiddelbart.

Disse kan være tegn på hjerteinfarkt:

 • Gener til brystet, spesielt i sentrum, som varer mer enn noen få minutter eller går og kommer. Ubehag kan oppfattes som tyngde, fylde, klemme eller smerte.
 • Ubehag i kroppens deler som armer, rygg, nakke, kjeve eller mage. Dette kan virke smerte eller generelt ubehag.
 • Kortpustethet. Dette kan komme med eller uten irritasjon til brystet.
 • Uvanlige følelser som kald svette, kvalme, oppkast, svimmelhet eller svimmelhet. Kvinner er mer sannsynlig å eksperimentere med denne typen symptomer.

1. Be noen om å ringe A’ambulanse

Hvis andre er rundt, fortell dem å bli med deg opptil 8217; Ankomst av akutt Medisinske tjenester Operatører (EMS). Ringe Nødstjenester er vanligvis den raskeste måten å få nødhjelp, i stedet for å be noen om å ta deg til sykehuset med bilen din. EMS-operatører er opplært til å gjenopplive folk som lider av hjerteinfarkt og kan også transportere deg til sykehuset for rask omsorg.

Hvis du er i en offentlig plass som en butikk, en skole, et bibliotek eller en arbeidsplass, er det en god sjanse for at det er en defibrillator for hånden.

En defibrillator er typen enhet som brukes av EMS-arbeidere for å gjenopplive folk som opplever hjerteinfarkt. Hvis du fortsatt er bevisst alle’starten på hjerteinfarkt, utdanne noen i nærheten for å finne nærmeste defibrillator. Defibrillatorer leveres med brukervennlige instruksjoner, så en arbeidstaker kan aldri fortelle meg om hjerteinfarkt slår.

2. Ta aspirinen

Når du fortsatt er bevisst, ta en normal dose aspirin (325 milligram) du har en praktisk. L’aspirin virker reduserer kapasiteten til blodkoagulasjon. Under et hjerteinfarkt, L’aspirin bremser blodkoagulasjon og minimerer størrelsen på blodproppene som kunne ha dannet seg.

Når EMS kom, vil transportere deg til sykehuset, hvor du vil få omsorg for den spesifikke typen hjerteinfarkt du hadde.

Mer informasjon om behandlinger for ulike typer hjerteinfarkt.

Hva du bør gjøre hvis du tror du har et hjerteinfarkt når du er alene?

Hvis du er alene og finner et av symptomene på hjerteinfarkt nevnt ovenfor, ring 911 nå. Ta aspirin hvis det er # 8217; du har til fingertuppene. Deretter åpner du døren D’inngang og liggende i nærheten av det, slik at EMS-arbeidere lett kan finne deg.

C’Det er en rask måte å stoppe et hjerteinfarkt?

Nei, det er ingen rask måte å stoppe et hjerteinfarkt uten å lete etter akuttmedisinsk behandling på sykehus. Online finner du mange behandlinger & # 8220; rask & # 8221; For l’Infarth. Men disse behandlingene & # 8220; rask & # 8221; De er ikke effektive og kan være farlige ved å forsøke akuttmedisinsk behandling.

HLR hoste

En type behandling funnet online kalles HLR for hoste. Noen elektroniske kilder bekrefter at pusten dypt og deretter kaster dypt, kan øke blodtrykket i et sekund eller to. Kilder sier at dette kan gi mer blod til hjernen din. L’Erklæring sier også at hvis hjertet ditt slår normalt, kan en dyp hoste være i stand til å bringe den tilbake til normal.

Men # 8217; American Heart Association Godkjenner ikke hosten RCP. Først av alt kan det ikke brukes til å behandle en person som ikke svarer fordi den ikke kan hoste.

Cayenne vann og pepper

Et annet online råd som ikke er effektivt er å drikke et glass D’vann med en spiseskje cayenne pepper. Noen sier at cayenne pepper er et stimulerende middel som er i stand til å øke hjertefrekvensen og transportere blod gjennom hele kroppen, rebalansering sirkulasjon. Noen hevder at Cayenne Pepper kan stoppe # 8217 blødning; øyeblikkelig.

Det er imidlertid ingen bevis, at cayenne pepper eller andre typer pepper er nyttige hvis du ansatt alle «8217; start av et hjerteinfarkt. Også, det er ikke klart hvordan capsaicin kan samhandle med aspirin hvis tatt under et hjerteinfarkt og eksperter vet at aspirin er nyttig.

Slik reduserer du risikofaktorene som er knyttet til et hjerteinfarkt

Selv om det ikke er mulig å kontrollere alle risikofaktorene i hjerteinfarkt, som L & # 8217, aldring, sex (menn har større risiko) og arven, det er noen som du kan sjekke. For å forhindre risikoen for hjerteinfarkt:

 • Slutte å røyke og minimere L’eksponering for passiv røyking.
 • Hold høyt kolesterol og høyt blodtrykk ved å endre kostholdet ditt, miste vekt, antar stoffer eller lage en kombinasjon av disse tingene.
 • Hold deg fysisk aktiv hver dag.
 • Sjekk vekten din hvis du er overvektig eller overvektig.
 • Hvis du har diabetes, vær forsiktig med å delta på behandlingsplanen og administrere blodsukker.
 • Behandle stresset i livet ditt ved å praktisere avslappeteknikker som dyp pusting eller yoga, eller test ordet terapi.
 • Begrenser alkoholforbruket.
 • Konsumere et sunt og balansert kosthold rik på en rekke vitaminer og mineraler.