Hvordan sterilisere flasker: tryggere måter

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Babyer sterilisering

Når du kommer ut av sengen klokken 3, # 8217; Det siste du må bekymre deg for, er hvis flasken er ren.

Jeg fant meg selv i den uheldige situasjonen for å trenge desperat å mate barnet i midten av natten. Tro meg, i midten av tårer og lunger, vil du ikke gå inn i # 8217; garderobe og finne ut at & # 8211; Horror of Horrors & # 8211; Ingen rene flasker ble forblitt.

Hvis du ikke er kjent med foreldrene, må du sørge for at du alltid har en lager av rene flasker på fingertuppene. Slik steriliserer du dem.

Du vil sannsynligvis lure på, vi trenger fortsatt å sterilisere flasker?

Svaret er vanligvis nei. Steriliseringen av flasken var en større bekymring for leger enn det er nå. Heldigvis, i USA, toaletter og vannkvalitet; vann har forbedret seg.

Videre stoler foreldrene ikke på kunstig melkpulver, men de bruker forskjellige alternativer for barnets fôring. Av disse grunnene er det ikke nødvendig å sterilisere flasker hver dag.

Når det er sagt, kan noen barn være mer i fare, og flasker er fortsatt en potensiell forurensningskilde. Det er viktig å sørge for at du gjør alt du kan for å beholde all matlager.

Her er noen regler å følge.

1. Vask hendene

Vask alltid hendene dine før du gir barnet ditt til å spise eller tilberede en babyflaske. Og ikke glem å vaske etter bleien endringen.

2. Hold nipples ren

Nei, vi snakker ikke om amming her. BIBEREN NIPPLER ER EN AV HOVEDKILDENS KILDER FOR KONTAMINASJON FRA GERMS. Kontroller brystvorten for sprekker eller lacerasjoner regelmessig. Kast bort de som er skadet.

Å rense babyens nipples, gni dem med varmt vann og såpe, skyll deretter. Du kan også koke niplene i 5 minutter i vann for å sterilisere dem. Men enkelt varmt vann og såpe bør være tilstrekkelig til å rense dem.

3. Vask aksjene dine

Ikke glem å rengjøre toppen av Formula-beholderen. Tenk hvor mange hender de rørte på den tingen! Du må også regelmessig rengjøre området der flasker hyller. Rengjør skjeen og beholderne der du konkurrerer om barn.

4. Vedlikeholde

Butikk og trygt transport kunstig melk og morsmelk kan være det viktigste du kan gjøre for å redusere risikoen for at barnet ditt drikker fra en skitten flaske.

Pass på at all kunstig melk og morsmelk er tilstrekkelig bevart, transportert i kjøleskap og trygt avhendet. Ikke bruk formelen eller referer til den melken, folk!

Babyrer sterilisering produkter

Cube UVI

Dette elegante desinfeksjonsmiddelet for hjemmet er ting av mine drømmer om germafobisk sykepleier. Bruk UV-lys for å eliminere 99.9% av skadelige bakterier.

Fra fjernkontrollen til leker, tar en Cube UVI seg av å sterilisere nesten alt i ditt hjem. For flasker har den to hyller for å holde opptil syv babyflasker og caps.

Evenflo feeds de klassiske vridningsglassflasker

Med vårt fjerde barn oppdaget jeg glassflasker. Med glass, elsker jeg ikke å bekymre meg for skadelige plastiske kjemikalier i barnets system.

Jeg vet også at hvis jeg steriliserer dem i oppvaskmaskinen, trenger jeg ikke å bekymre meg for at plasten bryter. Og det er mye lettere å se de tapte poengene på en glassflaske hvis jeg tilfeldigvis vasker dem for hånd.

Din oppvaskmaskin

Hvis jeg har en flaske som trenger en tung vask, kjører jeg modusen «8220; sterilisering & # 8221; På oppvaskmaskinen min. De fleste modeller har dette alternativet.

Dette syklusalternativet bruker svært høy varme og damp for å sterilisere innholdet. Er en’utmerket alternativ for å sterilisere flasker hvis du ikke har det travelt. Husk, noen ganger saken varer om en’nå.

Hvis du ikke har A’faktisk steriliseringsalternativ på oppvaskmaskinen, er det tilstrekkelig å vaske og deretter velge den høye varmetørkesyklusen. Og vær forsiktig: flasker vil bli veldig varme når du åpner døren.

Mikrobølge-Sterilisator med Munchkin Steam Protection

Da jeg hadde min første sønn, bodde vi i en leilighet, og vi hadde ikke oppvaskmaskinen. Jeg var entusiastisk når det var en sterilisator for mikrobølgeovnflaske. Jeg likte den tingen fordi, la oss innrømme det, noen ganger vasken av hendene var litt & # 8216; Little Brilliant. Jeg visste at dette ville sikre at våre flasker var tilstrekkelig rene.

Del på Pinterest

Chaunie Brusie, BSN, er en sykepleier registrert med erfaring i arbeidskraft og fødsel, intensiv omsorg og langsiktig sykepleie. Han bor i Michigan med sin mann og fire små barn og er forfatteren av boken & # 8220; små blå linjer & # 8221;.