Hvordan sosiale medier fjerner vennskapene dine

Ingen er fremmed for dype dykk i Facebook Rabbit Den. Kjenn scenariet. For meg er det en tirsdag kveld, og jeg slapper av i sengen, som flyter uten å tenke og bare litt og # 8216; & # 8221; når Mezz’Nå etter at jeg ikke er nærmere. Jeg vil kommentere innlegget til en venn, og deretter foreslår Facebook å få venner med en tidligere klassekamerat, men i stedet for å gjøre det, vil jeg bla gjennom profilen sin og lært de siste årene av deres liv & # 8230; Til jeg ser en artikkel som sender meg ned en søkespiral og en kommentarseksjon som forlater hjernen min på hyperdrive.

Neste morgen våkner jeg å føle seg tømt.

Kanskje det blå lyset som lyser våre ansikter når vi ruller fôr og venner, er årsaken til siden av vår søvnsyklus. Ikke bli stoppet kan forklare imponerende og # 8217; irritabilitet du har. Eller det kan være noe’andre.

Kanskje, mens vi sier til oss selv at vi er online for å holde kontakten, er vi uvitende drenering av vår sosiale energi for personinteraksjoner. Og hvis alle som, hjerte og svar vi gir til noen på internett, fjerner det faktisk vår energi for offline vennskap?

C’er en kapasitet til vennskap, selv på nettet

Mens hjernen vår kan fortelle forskjell mellom Chattando online og # 8217; sosial interaksjon i person, er usannsynlig at vi har utviklet mer & # 8211; eller et separat og # 8211 sett; energi bare for bruk av sosiale medier. C’er en grense for antall personer vi egentlig er i kontakt og som vi har energi på;. Dette betyr også at natt timer brukt samtaler med fremmede på nettet, tar bort l’energi vi må ta vare på de menneskene vi faktisk kjenner offline.

Det ser ut til at vi virkelig kan håndtere bare ca 150 venner, inkludert familiemedlemmer, sier Rim Dunbar, PhD, professor ved Institutt for eksperimentell psykologi på L’Oxford University. Han sier til Healthline at denne grensen er fastsatt av størrelsen på vår hjerne & # 8221;.

Ifølge Dunbar er dette en av de to begrensningene som bestemmer hvor mange venner vi har. Dunbar og andre forskere har etablert dem som driver hjerneskanker, og oppdaget at antall venner vi har, offline og online, er relatert til størrelsen på vår neocortecy, den delen av hjernen som styrer relasjoner.

Den andre begrensningen er tid.

I henhold til data fra Globalwebindex, Folk bruker i gjennomsnitt mer enn to timer om dagen på sosiale medier og meldinger i 2017. Det er Mezz’nå mer enn i 2012 og vil trolig øke over tid.

Tiden du investerer i en rapport, bestemmer styrken til rapporten & # 8221; sier Dunbar. Men Dunbar er nylig studere antyder at selv om sosiale medier tillater oss fra & # 8220; bryte gjennom glasset taket & # 8221; For å opprettholde offline relasjoner og ha større sosiale nettverk, ikke overskride vår naturlige vennskapskapasitet.

Ofte, innenfor 150-grensen har vi sirkler eller interne lag som krever en viss mengde vanlig samhandling for å holde & # 8217;. Enten det er en kaffe eller i det minste ha en bestemt type samtale frem og tilbake. Tenk på din sosiale sirkel og hvor mange av de vennene anser mer nært enn andre. Dunbar konkluderer med at hver sirkel krever forskjellige mengder engasjement og samhandling.

Han sier at vi må samhandle «minst en gang i uken for den indre kjernen på fem intime, minst en gang i måneden for det neste laget av 15 beste venner, og minst en gang på # 8217; år for hovedlaget på 150 og # 8216; bare venner. «L’Unntak er familiemedlemmer og slektninger, som krever en’mindre konstant interaksjon for å holde forbindelsene.

Så hva skjer hvis du har en rekke venner eller følgere mer enn 150 på dine sosiale medier? Dunbar sier det er et meningsløst nummer. & # 8220; Vi er teasing & # 8221; forklarer. «Du kan sikkert registrere alle menneskene du vil ha, men dette gjør dem ikke venner. Alt vi gjør er å registrere folk som normalt ville vurdere bekjente i offline verden & # 8220;.

Dunbar sier at, akkurat som vi gjør i ansiktet ansikt til ansikt, vi dedikerer det meste av samspillet på sosiale medier til 15 personer nærmere oss, med om lag 40% av vår oppmerksomhet som går til våre 5 beste venner og 60% til vår 15. Dette lenker til et av de eldste emnene til fordel for sosiale medier: Det kan ikke utvide antall ekte vennskap, men disse plattformene kan hjelpe oss med å opprettholde og styrke våre viktige bånd. & # 8220; Sosiale medier gir en svært effektiv måte å holde gamle vennskap, så vi bør ikke stoppe & # 8221; sier Dunbar.

En av fordelene med sosiale medier er muligheten for å engasjere seg i milepæler av folket som jeg ikke bor i nærheten. Jeg kan være en voyeur av alt, fra dyrebare øyeblikk til trivielle måltider, alt mens jeg håndterer min daglige rutine. Men foruten moro, blir mine feeds også oversvømmet med titler og kommentarer av mine kontakter og ukjent: det er uunngåelig.

Det er konsekvenser for energinivåene dine når du forplikter deg i kommentarer

Bruk din energi til en’bred interaksjon på sosiale medier med fremmede kan utgjøre ressursene dine. Etter valget, betraktet jeg sosiale medier A’mulighet til å fylle det politiske gapet. Jeg skapte de jeg håpet var post-politiske innlegg respektfullt om kvinners rettigheter og klimaendringer. Han kom tilbake når noen slo meg med direkte meldinger ubehagelig, få min adrenalin klatre. Jeg måtte derfor stille spørsmål til mine neste skritt.

Engasjement er et sunt svar for meg og mine vennskap?

2017 var uten tvil et av de villeste årene for online engasjement, omdanne URL-samtaler til IRL-konsekvenser (i virkeligheten). Fra en moralsk, politisk eller etisk debatt til #metoo-bekjennene, er vi ofte sint, eller vi føler oss drevet for å gripe inn. Fremfor alt fordi ansikter og mer kjente stemmer blir med på motsatt side. Men på hvilken pris for oss selv og for andre?

& # 8220; Folk kan føle seg forpliktet til å uttrykke online forargelse fordi de mottar positiv tilbakemelding til å gjøre det & # 8221; sier MJ Crockett, en nevroscientist. I sitt arbeid, forskning hvordan folk uttrykker seg selv moralsk opprør på sosiale medier og hvis deres empati eller medfølelse er forskjellig online enn i person. Jeg liker en enkelt eller en kommentar kan være ment å bekrefte meninger, men de kan også søke og påvirke dine offline-relasjoner.

Facebook Research Team spurte også et lignende spørsmål: Sosiale medier er gode eller dårlige for vårt velvære? Deres svar var at tilbringe tid var stygg, men aktivt interaksjon var positivt. «Den enkle overføringen av statlige oppdateringer var ikke nok; Folk måtte samhandle ansikt til ansikt med andre i sitt nettverk & # 8220;, David Ginsberg og Moira Burke, Facebook-forskere, Rapportere fra deres forberedelse. De sier at & deler meldinger, innlegg og kommentarer med intime venner og husker bestått interaksjoner & # 8211; er koblet til velvære forbedringer & # 8221;.

Men hva skjer når disse aktive interaksjonene blir gir? Selv om du ikke husker # 8217; noen vennskap for en tvist, samspillet & # 8211; Minst & # 8211; kan endre dine inntrykk med og på dem.

I en Vanity Fair Artikkel På slutten av # 8217; Det var sosiale medier, Nick Bilton skrev: «For mange år siden fortalte en Facebook Executive meg at hovedgrunnen til at folk tar av # 8217; Vennskap er fordi de ikke er D’på et spørsmål. Executive har sagt: Hvem vet, hvis du fortsetter som dette, kan vi kanskje ende opp med folk som bare har noen venner på Facebook.& # 8221; & # 8220; mer nylig, tidligere Facebook Executive, Chamanth Palihapitiya har gjort nyheter For å si: Jeg tror vi har skapt verktøy som rive det sosiale stoffet i hvordan selskapet jobber & # 8230; [Sosiale medier] eroderer de grunnleggende basene på måten folk oppfører seg i den andre & # 8217;.

Det er noen bevis på at folk er mer villige til å straffe andre når de samhandler via en datafasitet på hvordan de er når de samhandler ansikt til ansikt & # 8221; fortell oss Crockett. Express moralsk indignasjon kan også åpne for negative svar i retur, og av personer som kanskje ikke har mye empati for ulike meninger. Når det gjelder å engasjere seg i polariserende samtaler, kan det hende du vil omdanne online-interaksjoner til offline. Kurstilstander sier at det er også undersøkelser som viser at å lytte til andre menneskers stemmer hjelper oss med å motvirke umenneskeligheten under politiske debatter.

For de som er lidenskapelige om politisk og sosial publikasjon og finner nok resolusjon til å fortsette på sosiale medier, følg Celeste Headlee Råd. Hans år med erfaring i intervjuer med det daglige snakkeshowet i Georgia Public Radio & # 8220; på andre tanke & # 8221; L’presset til å skrive & # 8220; vi må snakke: hvordan å ha samtaler som betyr noe «8221; Og for å gjøre dem til en talet tale, 10 måter å få en bedre samtale.

& # 8220; tenker før publisering og # 8221;, sier headlee. «Før du svarer på sosiale medier, les det opprinnelige posten minst to ganger for å være sikker på at jeg forstod det. Så ta et lite søk på # 8217;. Alt dette tar tid, så det bremser og holder alltid tankene dine i konteksten. & # 8220;

Høstkollier, en sosialarbeider på 8217, basert i Atlanta som omhandler pasienter med problemer med avhengighet av sosiale medier, er D & # 8217;. Politisk løsrivelse krever mye energi med liten retur til # 8217; investering, spenninger. & # 8220; kan gi deg en følelse av makt i det øyeblikket, men da finner du deg selv involvert i «8216; de svarte?& # 8217; og engasjere seg i en usunn dialog frem og tilbake. Det ville være viktigere å sette denne og # 8217; energi i en årsak eller skrive et brev til lokale politikere & # 8220;.

Og noen ganger kan det bli bedre ignorert samtalen. Vet når du flytter bort og går offline, kan være grunnleggende for din mentale helse og holde fremtidige vennskap.

Alt jeg liker det og ingen spill kan skape en ensom generasjon

Når det gjelder å holde kontakten med venner, er det også viktig å vite når du engasjerer seg igjen i # 8217; ansikt til ansiktsinteraksjon. Selv om Dunbar har rost fordelene med sosiale medier, er det også et økende antall forskning på de negative effektene av sosiale medier, som økning i depresjon, angstog følelser av ensomhet. Disse følelsene kan tilskrives antall personer du følger, og som du samhandler, venner eller ikke.

& # 8220; Sosiale medier blir annonsert som en økning i våre gjensidige forbindelser, men flere studier viser at folk som bruker mer tid på sosiale medier, er faktisk mer sol, ikke mindre & # 8221; sier Jean Twenge, forfatter av & # 8220; Igen: Hvorfor i dag’s superkoblede barn vokser mindre opprørere, mer tolerante, mindre glade og helt uforberedt på voksenalderen & # 8220;. Hans artikkel for Atlanterhavet, & # 8220;Smartphones har ødelagt en generasjon?& # 8220; gjorde en røre alle i år og har ført til mange tusenårige og postmillennial å gjøre akkurat hva folk kan stresse: Express moralsk indignasjon.

Men søket etter twenge er ikke ubegrunnet. Han studerte effektene av’bruk av sosiale medier på tenåringer, oppdaget at den siste generasjonen bruker mindre tid rundt med venner og mer tid på å samhandle på nettet. Denne trenden er relatert til resultatene av ungdomsdepresjon og følelsen av frakobling e ensomhet.

Men selv om ingen av disse studiene bekrefter at det er en årsak, C & # 8217, er en følelse av fellesitet. Den følelsen ble nevnt som Phomo, Frykten for å miste. Men det er ikke begrenset til en generasjon. Å bruke tid på sosiale medier kan ha samme effekt på voksne, selv på større.

Fomo kan bli en ond sirkel av sammenligning og passivitet. Verre fortsatt, det kan få deg til å leve din & # 8220; relasjoner & # 8221; på sosiale medier. I stedet for å nyte kvalitetstid med venner, viktige mennesker eller familie, ser du på historier og skudd av andre med sine venner og familie. I stedet for å dedikere deg til hobbyene som gir deg lykke, ser du andre som engasjerer seg i hobbyer som vi ønsker å kunne gjøre. Denne aktiviteten til & # 8220; På sosiale medier kan føre til utsikt over venner i alle sirkler.

Husk Dunbar’s Studio? Hvis vi ikke kan samhandle regelmessig med våre favorittfolk, «8220; Kvaliteten på vennskapene reduserer uforgjengelig og utfelling» 8221; sier. & # 8220; Innen et par måneder fra ikke å ha sett noen, vil de bli gled inn i neste nivå.& # 8221;

Sosiale medier er en ny verden og trenger fortsatt regler

Star Trek åpner notorisk hver episode med denne setningen: & # 8220; Siste Frontier & # 8221;. Og mens mange anser det som galaksen og stjernene utover, kan det også referere til Internett. World Wide Web har et ubegrenset lagringsplass og, som universet, har ingen grenser eller grenser. Men selv om grensen kanskje ikke eksisterer for Internett, kan vår energi, våre kropper og vårt sinn fortsatt løpe ut.

Som Larissa Pham Han skrev ettertrykksmessig til en viral Tweet: & # 8220; Dette er min terapeut minnet meg om at det er godt å gå offline fordi vi ikke er laget for å forsåne menneskelig lidelse på denne skalaen, og nå sender jeg det til 2 U & # 8221; & # 8211; Denne tweeten har siden samlet 115,423 Jeg liker det og 40.755 Retweet.

Verden er intens på dette tidspunktet, enda mer når du alltid er online. I stedet for å lese en tittel om gangen, vil en gjennomsnittlig feed tiltrekke vår oppmerksomhet med mer enn tilstrekkelige historier, fra jordskjelv til sunne hunder til personlige historier. Mange av disse er også skrevet for å utløse våre følelser og klikke og bla. Men ikke C’Det er nødvendig å være en del av det hele tiden.

Vær oppmerksom på det faktum at en konstant forbindelse til telefonen din og sosiale medier ikke er bra for din fysiske og mentale helse og minner oss om headlee. «Behandle det som du ville gjøre med godteri eller frites: Ikke svelg deg selv.& # 8221; Sosiale medier er A’dobbeltkantet våpen.

Å være på smarttelefonen din kan tømme energien som kunne ha blitt brukt ved å engasjere seg i interaksjoner i det virkelige liv med vennene dine eller din familie. Sosiale medier er aldri oppskriften for å fjerne kjedsomhet, l’angst eller ensomhet. På slutten av dagen er dine favorittfolk.

Forskningen viser at gode vennskap er avgjørende for helsen din. Mer spesifikt, å ha smale vennskap er relatert til den beste operasjonen, spesielt når du blir eldre. En nylig Transversal Studio på over 270 000 voksne fant at stammene til’Vennskap spådde kroniske sykdommer. Så ikke hold vennene dine på avstand, låst i telefonen og i direkte meldinger.

& # 8220; venner eksisterer for å gi oss skuldre for å gråte når ting går i stykker & # 8221;, sier Dunbar. Uansett hvor mye noen kan være inkluderende på Facebook eller til og med på Skype, er det til slutt å ha en ekte skulder for å gråte som gjør forskjellen for vår evne til å gjøre det & # 8221;.

Jennifer Chesak er en Freelance Book Editor basert i Nashville og Writing Lærer. Det er også en forfatter av Travel D’eventyr, fitness og helse for forskjellige nasjonale publikasjoner. Han mottok Master of Science i journalistikk på Northwestern’s medill og jobber med sin første fiksjons roman, satt i sin julestate, North Dakota.