Hvordan snakke med depresjonen lege

Du har din egen sjekk med legen din for din depresjon? Vår gode guide til avtaler vil hjelpe deg med å forberede deg selv, vet hva du skal spørre og vite hva du skal dele for å få mest mulig ut av ditt besøk.

Hvordan forberede

 • Hold en daglig dagbok i humøret. I det skal du inkludere en evaluering av humøret ditt hver dag. Anser ideen om å bruke en skala fra 1 til 10, hvor 10 representerer den beste staten D’sjelen du noensinne har prøvd og 1 representerer den mest deprimerte du noensinne har prøvd. Du bør også registrere fluktuasjoner av # 8217; søvn, # 8217; appetitt og motivasjon. Notater alle de andre symptomene du har, samt relevant informasjon om hvordan du får dårlige nyheter eller livsutfordringer.
 • Hold et daglig medisinregister, hvis du tar flere piller, inkludert kosttilskudd. Ta opp alt du tar, selv når du hopper dosene. Dagen for avtalen, samle alle reseptbelagte og reseptfrie legemidler (og noen kosttilskudd) å vise til din leverandør. Det er viktig å være klar over alt du tar, siden det kan påvirke generell behandling.
 • Lag en liste over spørsmål du kan legge til ukene før ukedag;. Merknader nye symptomer eller symptomer du har spørsmål. Se under for den typen spørsmål du kan spørre. Bruk din tid med legen din for å sørge for at du forstår det grunnleggende depresjon (MDD).

Hva å spørre legen din

 • Hvordan kan jeg vite om stoffet virker?
 • Jeg korrekt antar mine narkotika? (Time på dagen, med eller uten mat, etc.)
 • Hva skal jeg gjøre hvis jeg glemmer en dose av mitt narkotika? Og du har noen råd som kan hjelpe meg å ikke gå glipp av doser?
 • Og hvis jeg ikke liker måten stoffene får meg til å føle meg?
 • Hvor lenge må jeg ta med stoffene mine?
 • Det er terapier som støttes av den ekstra eller komplementære undersøkelsen som jeg kunne bruke til å hjelpe til med å håndtere min depresjon?
 • Til slutt, spør alle spørsmålene du har på de tingene du leser på Internett relatert til din tilstand. Online helseinformasjon kan variere fra utmerket til helt falsk og er ofte vanskelig å forstå forskjellen. Legen din kan verifisere fakta for deg og angi troverdige kilder.

Ting Legen din vil at du skal vite

 • Legen din kan hjelpe deg med å håndtere sikkerhetsvirkningen av narkotika. Bivirkninger kan oppfattes som pinlig (for eksempel seksuelle bivirkninger som erektilproblemer eller manglende evne til å nå orgasme). Dette kan øke depressive følelser. Noen ganger kan pasientene med vilje hoppe over doser for å unngå bivirkninger eller avbryte helt stoffinntaket;. Når legen vet at et stoff har en uønsket sikkerhetseffekt, kan det samarbeide med deg for å møte det, noe som gir deg en ny strategi eller å finne en annen medisinering.
 • Folk har ofte uberettiget frykt for å bli narkotikableder. Legen din kan hjelpe deg med å forstå edens fysiologi og gi deg beskjed om det kan skje med noe av stoffet du tar. Hvis du bare ikke liker ideen om å ta langsiktige stoffer, og du vil akselerere & # 8220; forbedring & # 8221; kan også hjelpe deg med å finne komplementære terapier som støttes av forskning som kan være effektiv for depresjon. For eksempel, legg til øvelse (selv små mengder) til den daglige rutinen kan forbedre L & # 8217;.
 • Du kan ta med en venn. Noen mennesker & # 8220; Freeze & # 8221; Når jeg er i legenes studie. Andre har rett og slett problemer med å huske ting. Hvis du er, bringer deg en pålitelig venn eller et familiemedlem som hjelper deg med å kommunisere mer komplett med legen din om dine symptomer, spørsmål og vanskeligheter, og også å ta notater for deg og hjelpe deg med å huske hva din sier din lege.

Hva å dele med legen din

 • Han snakker ærlig og åpent av # 8217; påvirkning av symptomene dine om ditt daglige liv. La legen din vite hva som er de tingene dine symptomer hindrer deg i å gjøre, spesielt de tingene du trenger å gjøre for å overvinne dagen med hell. Dette vil tillate legen å hjelpe deg med eventuelle endringer i narkotika og generelle styringsstrategier.
 • Informer legen din om noen ide, bekymring eller tvil om at du har på behandling av depresjon. Kjenner deg bedre enn noen andre, og du kan være din helseforsvar.