Hvordan slutte å vaske sengen: hos barn

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Beskrivelse

Du har opplært ditt barns potte. På dette punktet er du sannsynligvis hevet å ikke ha mer enn å håndtere bleier eller treningsbukser.

Dessverre er natt enuresis en vanlig hendelse i mange små barn, selv om de har blitt trent godt i løpet av dagen. Faktisk, 20 prosent 5 år gamle barn opplever om natten enuresis, noe som betyr at 5 millioner barn i USA bader sengen om natten.

L’Night Enuresis er ikke begrenset til barn i alderen 5 eller mindre: Noen eldre barn kan ikke nødvendigvis være i stand til å være tørr om natten. Mens yngre barn er mer sannsynlig å bade i sengen, 5 prosent 10 år gamle barn kunne fortsatt ha dette problemet. Her er noen skritt du kan ta for å hjelpe din sønn til å overvinne natten enuresis for en bedre livskvalitet.

Trinn 1: Gjenkjenne natt enuresis

L’potty trening bidrar ikke bare til å hindre at barnet ditt har ulykker. Når du lærer barnet ditt hvordan du bruker badet, lærer det også blærens treningsmekanismer. Som potten utvikler seg, lærer barna å gjenkjenne tegn og fysiske og mentale symptomer på når de må gå.

L’nattblæretrening er litt & # 8216; mer utfordrende. Ikke alle barn er i stand til å holde tilbake til … urin under søvn eller kan våkne opp når de trenger å bruke på badet. Akkurat som potty av potty i løpet av dagen varierer i henhold til alderen, så det gjør kampen mot nattklokken eller nightconhood; natt enuresis. Noen barn har mindre blærer enn andre barn i samme alder, noe som kan gjøre det vanskeligere.

Noen stoffer kan tilby lettelse, men resultatene er ofte midlertidige og aldri det første trinnet. Den beste måten å behandle Night-time Enuresis er gjennom langsiktige løsninger som kan hjelpe barnet ditt å lære å våkne når du må gå.

Resultatene av nattelivet; natt enuresis er frustrerende for foreldre som må vaske ark og klær konstant. Men jo større skade er psykologisk. Barn (spesielt større) som fortsatt bader sengen kan prøve forlegenhet og enda lavere selvtillit.

Selv om din første impuls kan være å unngå diskusjoner om & natt enuresis og vaske arkene i stillhet, kan denne mangelen på anerkjennelse forverre ting. Det beste du kan gjøre er å fortelle barnet ditt at ulykker er gode og beroliger det at du vil finne en løsning sammen. La ham også vite at mange andre barn bader sengen, og dette er noe de vil vokse.

En annen ting å vurdere å hjelpe barnet ditt til å føle seg bedre, er å bruke sengebeskyttelsen eller en deodorant for rommet.

Trinn 2: Eliminer drinker før sengetid

Selv om barnet ditt kunne brukes til å drikke et glass melk eller vann før du går i dvale, kan dette spille en rolle i # 8217; enuresis. Fjern drinker A’nå før du går til sengs kan bidra til å forhindre ulykker. Det ville også være nyttig hvis sønnen din gikk på badet A’forrige gang før du går i dvale, og du kan huske å gjøre det. Det kan være nyttig å sørge for at barnet ditt mottar det meste av hans flytende inntak om morgenen og ettermiddagen og en mindre del under middagen. Du vil kanskje også slette snacks og natt desserter, siden barnet ditt kan ha tørst etter å ha spist mer mat.

Vurder også å bruke barnets drinker. Mens melk og vann er sunne valg, kan juice og brusdrikker ha vanndrivende effekter, noe som betyr at de kan føre til hyppigere uriteter.

Trinn 3: Sett L’Blæreopplæring

L’Blæreopplæring er en prosess der barnet ditt går på badet på planlagte tider, selv om han ikke tror han måtte gå. Denne typen konsistens kan bidra til å stimulere blæretrening og vil hjelpe med blærekontroll.

Selv om det ofte gjøres i løpet av de våkne timene for dagtid inkontinens, foregår blæretrening for nattblæretrening om natten om natten. Dette betyr at du vil vekke sønnen din en eller to ganger om natten for å gå på toalettet.

Hvis sønnen din fortsatt virker sengen regelmessig, vær ikke redd for å prøve treningsbukse igjen. Noen merker, som Goodnites, er til og med designet for inkontinens hos eldre barn.

Etter å ha gått tilbake til togbukser for litt & # 8216; Du kan begynne å mynte blæren. Disse periodene på & # 8220; hvile & # 8221; De kan også bidra til å forhindre barnets motløshet på grunn av flere sengervett netter.

Trinn 4: Vurder en alarm for å våt sengen

Hvis blæren treningen ikke forbedrer natten enuresis etter noen måneder, ta hensyn til bruk av en alarm for enuresis. Disse spesielle typer alarmer er utformet for å oppdage urinens start, slik at barnet kan våkne opp og gå på toalettet før du vekker sengen. Hvis barnet ditt begynner å urinere, skaper alarmen en sterk støy for å vekke ham opp.

En alarm kan være spesielt nyttig hvis barnet ditt har dyp søvn. Når sønnen din blir vant til prosessen, kunne han stå opp alene for å bruke på badet uten alarmskuddene, fordi alarmen bidrar til å trene hjernen for å gjenkjenne deres behov for å urinere og våkne opp.

Alarmer har om en fil 50-75 hundre suksess rate og er den mest effektive måten å kontrollere natt enuresis.

Trinn 5: Ring legen din

Selv om natten enuresis er en vanlig hendelse hos barn, kan ikke alle tilfeller løses alene. Hvis barnet ditt er over 5 år og / eller bader på sengen hver kveld, bør du diskutere ulike måter å håndtere dette problemet med barnelege. Selv om det er sjeldent, kan dette indikere et underliggende medisinsk problem.

La legen din vite om barnet ditt:

Spørsmål:

Når det er på tide å se barnelege hvis sønnen din bader sengen?

Anonym tålmodig

TIL:

Hvis barnet ditt fortsatt virker sengen om natten etter 5 år, bør du snakke om det med barnelege. De kan hjelpe deg med å utdype en plan som fungerer best for familien din. Din barnelege vil også hjelpe deg med å se om C’Det er et bakgrunnsproblem som gjør det.

Et annet øyeblikk for å se barnets barnelege er hvis barnet ditt allerede har vært helt potty i løpet av dagen og natten i over seks måneder, så han begynner å vaske sengen igjen. Dette kan tyde på at en stressende hendelse for barnet ditt forårsaker dette.

Nancy choi, md Svarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

Kommende trinn

For de fleste barn (og deres foreldre) er natt enuresis mer en plage enn et alvorlig problem. Men det er viktig å se etter de ovennevnte tegnene for å se om et medisinsk problem forstyrrer barnets evne til å sjekke blæren om natten. Pass på at du diskuterer dine bekymringer med barnets barnelege.

Det kan også være nyttig, mens du prøver disse trinnene, holder en kalender med våte og tørre netter, for å holde styr på forbedringer. Hvis disse første trinnene ikke virker, kan barnelege diskutere andre ideer og noen stoffer som kan være D’hjelp.