Hvordan slutte å røyke gress: kaldt kalkun, gradvis, med hjelp

Del på Pinterest

Mange tror at cannabis er praktisk talt ufarlig. Kanskje noen ganger får du noen merkelige bivirkninger, for eksempel paranoia eller bomullsmunn, men for det meste beroliger det og forbedrer humøret ditt.

Ingenting galt i dette, bare?

Samtidig som Passerte søk antyder at cannabis kan være mindre overbevisende og mindre skadelig enn andre stoffer, avhengighet og avhengighet kan fortsatt forekomme.

Noen mennesker opplever også uønskede effekter, fra fysiske symptomer til hallusinasjoner til spennende relasjoner.

Hvis du prøver å eliminere cannabis, av en eller annen grunn, har vi dekket deg.

Først, finn ut hvorfor du vil stoppe

Bestemmer deg for å endre cannabis forbruksmodeller er et godt første skritt. Øke selvbevisstheten om årsakene til at du vil slutte å røyke, kan øke sjansene for suksess.

& # 8220; vår & # 8216; fordi’Det er et viktig element fordi det gir informasjon som fortsatt er der og # 8221; sier Kim Hedgehog, En terapeut i Cardiff, California. & # 8220; klarhet på hvorfor vi ønsker å endre kan validere vår beslutning om å bryte vaner og motivere oss til å lete etter nye håndteringsmetoder.& # 8221;

Kort sagt, dine grunner til å slutte, kan hjelpe deg med å styrke din vilje til å slutte å røyke og skissere mål for suksess.

Kanskje du begynte å bruke den til å slappe av eller administrere # 8217;. Kanskje han hjelper deg med å møte kronisk smerte eller # 8217; søvnløshet. Men over tid kan ulempene ha begynt å overvinne fordelene.

Folk vurderer ofte å kutte når de merker at cannabis påvirker livskvaliteten, ofte:

 • Bli en referansemetode for styring av følelsesmessig ubehag
 • Forårsake forholdsproblemer
 • påvirke stemningen, minnet eller konsentrasjonen
 • Reduser interessen for hobbyene
 • bli noe å gjøre i stedet for en løsning på et bestemt symptom
 • Redusert Dell ‘# 8217; energi for selvomsorg

Så, du bestemmer din tilnærming

Det er ingen perfekt måte å slutte å røyke cannabis. Hva som fungerer for noen andre, kan ikke hjelpe deg mye, så det er ofte nødvendig å gå gjennom noen forsøk og feil før landing på’bedre tilnærming.

Vurder fordelene og ulemper med ulike metoder kan hjelpe.

Kanskje du vil gjøre det raskt, hvordan å rive en bandasje. I dette tilfellet kan du bestemme deg for å prøve å pakke cannabis og gå & # 8220; kaldt Tyrkia & # 8221;.

Hvis du er bekymret for symptomene på avholdenhet eller du tror du trenger støtte til å slutte, kan du bestemme deg for å snakke med en konsulent for L’bruk av stoffer eller ringe a Avhengighetstjeneste For noen forslag.

Hvis cannabis hjelper deg med å håndtere fysiske eller psykiske symptomer, anbefaler vi deg å prøve å røyke mindre uten å stoppe helt eller gradvis redusere. Selv profesjonell støtte kan være D’hjelp.

Hvis du vil stoppe kaldt kalkun

Du føler deg klar til å slutte å slutte å bruke cannabis? Her er noen generelle skritt å vurdere:

Bli kvitt utstyret ditt

Å holde et gress på gress og røyking tilbehør kan gjøre røyking vanskeligere. Kaster den eller passerer den, forhindrer umiddelbar tilgang, som kan hjelpe deg med å unngå feil i suspensjonsperioden.

Forbered en plan for å håndtere utløsere

Utløsere kan ha en kraftig innvirkning. Selv etter å ha bestemt seg for å slutte å røyke, kan de spesifikke signalene som knytte bruk, føre til trang.

Disse utløserne kan inkludere:

 • søvnforstyrrelser
 • Arbeidsstress
 • Ser venner med hvis røyker
 • Ser på TV-programmer som ser mens du er busted

Prøv å lage en liste over aktiviteter du kan kontakte når disse utløserne presenteres, for eksempel:

 • Tar melatonin eller et varmt bad for å hjelpe deg med å sove
 • Start din favoritt komiske tv-serie for å redusere stress
 • Ringer en pålitelig venn som støtter din beslutning

Varierer rutinen din

Hvis cannabisforbruket ditt ofte har skjedd på rutinemessige timer, kan det hende at du endrer din oppførsel litt, kan du unngå å bruke den.

Hvis du har L’røyking vane som første om morgenen, prøv:

 • meditere
 • Kommer til å gå en tur

Hvis du har en tendens til å røyke før du går i seng, prøv:

 • lesning
 • journaling
 • nyter en avslappende drink, for eksempel te eller varm sjokolade

Husk at endringsrutiner kan være vanskelig og vanligvis ikke skje om natten.

Prøv å eksperimentere med noen alternativer og ikke slå deg hvis du har problemer med å følge din nye rutine.

Lær en ny hobby

Hvis røyking er noe som har en tendens til å gjøre når du kjeder deg, kan noen nye hobbyer hjelpe deg.

Vurder muligheten for å revidere de gamle favorittene, hvordan du bygger modeller eller oppretter. Hvis de gamle hobbyene ikke lenger er interessert i deg, kan du prøve noe nytt, som fjellklatring, paddleboarding eller L’lære et nytt språk.

Få støtte fra dine kjære

Venner og familie som vet at du ikke vil fortsette å røyke, kan tilby støtte:

 • Hjelper deg med å tenke på hobbyer og distraksjoner
 • Øvelse av håndteringsmetoder, som L’fysisk aktivitet eller meditasjon, med deg
 • Oppmuntre deg når retreater og cravings blir vanskelige

Vet også at andre mennesker hevder at din beslutning kan hjelpe deg med å føle deg mer motivert og i stand til å lykkes.

Be om hjelp for abstinens symptomer, om nødvendig

Ikke alle opplever cannabis abstinens symptomer, men for de som gjør det, kan de være ganske ubehagelige.

Vanlige symptomer inkluderer:

 • søvnforstyrrelser
 • angst
 • Irritabilitet og andre humørsvingninger
 • hodepine
 • Feber, kuldegysninger og svette
 • liten appetitt

Abstinence Symptomer starter generelt en dag eller så etter at du har stoppet og løser innen ca 2 uker.

En helsetjenester operatør kan hjelpe deg med å håndtere alvorlige symptomer, men de fleste kan håndtere symptomer alene:

 • Drikk mindre koffein for å forbedre søvn
 • Bruker dyp pust og andre avslapningsmetoder for å håndtere angsten
 • drikk mye vann

Hvis du vil prøve en gradvis tilnærming

Hvis du bruker mye cannabis og røyker regelmessig, kan du slutte brått, være vanskelig. Redusere L’bruk over tid kan hjelpe deg med å få mer suksess og kan også bidra til å redusere alvorlighetsgraden av avholdenhetssymptomer.

Her er noen forslag til å komme i gang:

Velg en dato for å slutte

Gi deg en frist for noen uker eller en måned, kan hjelpe deg med å designe en realistisk plan for å slutte.

Husk at det å velge en dato for langt i fremtiden kan få det til å se rettferdig nok til å miste motivasjonen snart.

Planlegg måten du vil redusere

Du vil redusere forbruket av gresset på et bestemt beløp hver uke? Bruk mindre hver dag? Bruk så lite som mulig til den nåværende tilførselen er utmattet?

Noen dispensarer tilbyr nå lavere strømstammer eller produkter som inneholder et lavere THC-innhold. Selv overgangen til et svakere produkt som produserer mindre psykoaktive effekter, kan være nyttige for å redusere.

Ta på deg

Involverer deg i nye aktiviteter mens du kutter, vil du ha en tid enklere å fortsette med disse konsoliderte ordningene når du ikke lenger bruker cannabis.

Hold deg opptatt kan også hjelpe deg med å distrahere deg selv fra abstinenssymptomene.

Få profesjonell hjelp

[8220; terapi kan være et utmerket alternativ når du vil utvikle nye vaner og måter å håndtere & # 8221; sier egel.

Forklar at det er vanlig å ty til bruken av stoffer for å takle eller unngå vanskelige følelser.

En terapeut kan hjelpe deg med å utforske eventuelle bakgrunnsproblemer som bidrar til ditt cannabisforbruk og tilbyr støtte mens du flytter de første trinnene for å håndtere obskure følelser. De kan også hjelpe deg med å løse eventuelle problemer i livet ditt eller relasjoner som kan være resultatet av cannabisforbruket.

Enhver type terapi kan ha fordeler, men de følgende tre tilnærmingene kan være spesielt nyttige.

Kognitiv atferdsterapi (CBT)

De fleste terapeuter har en CBT-trening. Denne terapeutiske tilnærmingen hjelper deg med å lære å identifisere uønskede eller forstyrrende tanker og følelser og utvikle produksjonskapasiteter for å håndtere dem og styre dem.

For eksempel, hvis du bruker cannabis når du er stresset, har du sikkert lært (både bevisst og ubevisst) som bidrar til å redusere stress og ro.

CBT kan lære deg å gjenkjenne tegn på stress, utfordre ditt ønske om å røyke cannabis og erstatte vanen med en mer nyttig, hvordan du søker støtte fra en venn eller løser problemet som stolper deg.

Nødledelse

Denne tilnærmingen styrker atferdene for å slutte. Med andre ord belønner du deg ikke å røyke.

Noen som deltar i en behandlingsplan for nødadministrasjon, kan for eksempel få gode for gavekort for restauranter, kino-billetter eller en stemme for en premieutvinning med hvert negativt resultat av testen.

Motivasjonsbehandling (Met)

Møtte innebærer undersøkelsen av dine grunner til å gi opp cannabis. I stedet for å prøve å takle de underliggende problemene som påvirker bruken av gresset, vil din terapeut hjelpe deg med å utforske og prioritere målene som er knyttet til bruken din, vanligvis plasser åpne spørsmål.

Denne behandlingen kan fungere som et første trinn for enhver terapeutisk tilnærming til bruk av stoffer. Det kan være spesielt nyttig hvis du vet at du vil slutte å røyke, men du er ikke sikker på hvorfor.

Hvordan håndtere L’sosialt aspekt

Det er ganske vanlig røyking med venner eller i sosiale sammenhenger, noe som kan gjøre det enda vanskeligere å stoppe. Videre antar noen at cannabis er ufarlig, så du kan føle deg rart å heve din beslutning om å stoppe.

Fortell meg om dette

Hvis du føler deg komfortabel å dele, kan det være nyttig å forklare for andre akkurat fordi du har bestemt deg for å slutte. Kanskje du la merke til at det påvirker humøret ditt, søvn eller konsentrasjonskapasiteten din.

Denne beslutningen er helt personlig. Men hvis du tror at andre kan tenke at du dømmer deres fortsatte bruk, kan du prøve å bruke førstepersons uttalelser (& # 8220; Jeg liker ikke hvordan jeg føler meg røyking gresset & # 8221;) Og for å forklare din beslutning fra din Synspunkt (& # 8220; Jeg må gjøre en endring & # 8220;).

Dette viser at du gjør et valg for deg selv å respektere sine valg, forklarer egel.

Sett grensene

Hvis du fortsatt har tenkt å tilbringe tid med folk som røyker, etablerer grenser for deg selv, kan hjelpe deg.

Disse kan være personlige grenser:

 • & # 8220; Hvis noen spør meg om å røyke, avviser jeg det en gang, og så forlater jeg.& # 8221;

Eller grensene du deler med din sosiale sirkel:

 • & # 8220; Gi meg beskjed når du forventer å røyke og jeg kommer ut.& # 8221;
 • & # 8220; vær så snill, ikke spør meg om å røyke eller invitere meg mens du røyker.& # 8221;

Revurdere noen relasjoner og miljøer, om nødvendig

Hvis de fleste av dine sosiale møter roterer rundt # 8217; bruk av marihuana, som bestemmer seg for å slutte, kan ta deg til å evaluere folk, steder og ting som først krevde din tid, forklarer egel.

Du kan oppleve at du må begrense eksponeringen din for enkelte miljøer eller relasjoner for å ære grensene dine eller skape en måte å være sunnere & # 8221; sier egel.

Endringer i livsstil kommer ofte fra beslutningen om å slutte å bruke stoffer, selv om dette kan være vanskelig å godta. Vær imidlertid oppmerksom på at disse endringene kanskje ikke er permanente.

Etter å ha lært noen nye coping teknikker eller overvinne abstinensperioden, kan det hende du finner enklere å revidere visse vennskap eller steder.

Videre vil solidaritetsvenn respektere din beslutning om å slutte og unngå å oppmuntre deg til å starte på nytt. Hvis vennene dine reagerer annerledes, kan du revurdere sjansen til å tilbringe tid med dem.

Hvis du har feil

Kanskje du bestemmer deg for å gå i et kaldt kalkun, men du ender med å røyke igjen. Eller du gjorde store fremskritt, men etter en forferdelig og søvnløs natt, bestemmer du deg for å røyke en felles bare for å hvile.

Breaking vaner kan være vanskelig, men å bestemme seg for å prøve igjen holder deg på den rette banen.

Konsentrerer seg ikke på stoppet D & # 8217, men på den forandringen du har gjort: flere dager uten bruk. Utfordre deg selv for å øke den tiden for avholdenhet neste gang.

Husk at du kan få støtte fra en profesjonell uten spesialforsyning eller følge et tradisjonelt program for & # 8220; rehabilitering & # 8221;. Den enkle ordterapien kan hjelpe deg med å utvikle selvmedfølelsen og føle seg mer støttet under prosessen med å slutte.

Nyttige ressurser

Det er ikke alltid lett å slutte alene, men det er ikke nødvendig. Disse ressursene kan hjelpe deg med å finne støtte:

 • De Administrasjon av misbruk av psykiatriske stoffer og tjenester Den tilbyr en 24-timers Xnumx Service Line som kan hjelpe deg med å finne omsorg i ditt område og få mer informasjon om utvinning fra avhengighet.
 • Smart Recovery er en selvhjelps tilnærming basert på avhengighetsgjenoppretting. Finn ut mer om dem Dedikert portal eller finn et møte i ditt område.
 • App AS Jeg er edru kan hjelpe deg med å holde deg i tråd med planen din for å slutte.

Bunnlinjen

Mens noen mennesker kan bruke cannabis uten problemer, møter mange mennesker avhengighetsproblemer eller uønskede bivirkninger. Avhengig av situasjonen din, kan du kanskje vedta en gjør-det-selv-tilnærming til å stoppe, men dette virker ikke for alle.

Hvis du har problemer med å opprettholde en selvstyrt tilnærming, bør du vurdere å snakke med en psykisk helsepersonell for ytterligere hjelp.

Crystal Raypole har allerede jobbet som forfatter og utgiver for Goodtherapy. Hans interesseområder inkluderer asiatiske språk og litteratur, japansk oversettelse, mat, naturvitenskap, sexitiv positivitet og mental helse. Spesielt er han forpliktet til å bidra til å redusere stigmaet om psykiske problemer.