Hvordan slutte å rødme uten grunn og så mye

Beskrivelse

Kinnene dine blir rosa eller røde når du er stresset eller flau? Mens det er normalt for blodet for deg i ansiktet ditt Når du er engstelig, kan rødme få deg til å føle deg ubehagelig. Dette kan gjøre stressende situasjoner enda vanskeligere å overvinne.

Noen mennesker, spesielt folk som har sosiale fobier eller andre lidelser d’angst, har en tendens til å rødme mer enn andre. Heldigvis, hvis du blander seg veldig enkelt eller veldig seriøst, er det noen ting du kan gjøre for å hindre at en rengning av rødeheter oppstår.

10 tips for å stoppe rødme

Nøkkelen til å stoppe din rødhet for øyeblikket er sakte og prøver å slappe av kroppen. Hvis du føler deg en sterk rødhet, prøv disse forslagene.

1. Puste dypt og sakte

Gjør linse og dype åndedrag kan hjelpe til med å slappe av kroppen nok til å senke eller slutte å rødme. Fordi rødheten oppstår når kroppen er stresset, er nøkkelen til å redusere rødheten, redusere mengden stress du opplever.

2. Smil

Smil, selv om du er stresset eller flau, kan indusere kroppen din til å tro at det er mindre stresset, ifølge forskere.

I en studie, Forskere har oppdaget at folket som har blitt tvunget til å gjøre en stressende aktivitet som smilte, hadde en lavere hjertefrekvens under gjenopprettingsperioden fra stress etter aktiviteten. De sa at de følte seg bedre enn folk som hadde nøytrale ansikter under oppgaven.

3. Oppdatert

Rødheten har en tendens til å skje mer intens når du er varm i stedet for kaldt. Hvis du føler deg en rødhet, ta litt lag med klær eller flyttet til et kjøligere sted.

4. Pass på at du er hydrert

Drikker mye vann kan bidra til å holde rødheten i sjakk. L’Fersk eller kaldt vann har en tendens til å hjelpe bedre. Du kan også prøve å unngå å rødme å drikke noe friskt eller kaldt før en stressende begivenhet.

5. Tenk på noe morsomt

Noen ganger, distrahere deg selv fra rødhet, kan gjøre deg lettere å møte det. Prøv å tenke på noe som gjør at du ler. Dette vil få deg til å smile, slappe av kroppen din og dempende rødheten.

6. Husk rødheten

Mange som ofte rødmer, har en tendens til å bekymre seg veldig rødme. Gjenkjenne at du er tilbøyelig til å rødme, eller du er aktivt rødme noen ganger, kan hjelpe deg med å føle deg mer forberedt på å møte den. Hvis du kan gjøre fred med rødheten, kan du også rødme mindre.

7. Unngå å oversvømme utløsere

Noen som rødmer, har spesifikke utløsere som gjør dem mer tilbøyelige til å rødme. For eksempel, folk med rosacea eller overgangsalderen folk bør prøve å unngå lang eksponering for sollys, koffein og krydret mat.

8. Rigget

Sminken som korrigerer den grønne fargen, kan skjule rødheten bedre enn andre farger. Det kan være nyttig å bruke en grønn fuktighetsgivende krem ​​eller et annet sminkeprodukt for å camouflere rødheten på kinnene hvis du vet at du må leve en stressende situasjon, som en presentasjon eller et møte.

Kjøp en sminke for rødhetskontrollen.

9. Lukk øynene dine i et minutt eller to

Late som et øyeblikk at personen eller folket rundt deg som kanskje dømmer deg til å rødme, eksisterer ikke. Dette kan slappe av nok til det punktet som forhindrer rødheten eller hjelper ham med å falme.

10. Unngå midlertidig visuell kontakt

Hvis du har følelsen av å bli dømt for å rødme, prøv å unngå å etablere visuell kontakt med personen eller folk som gjør deg ubehagelig. Akkurat som med det forrige forslaget, kan dette forslaget hjelpe deg med å slappe av nok slik at rødheten aldri starter eller evell.

Livsstilsendringer for å stoppe rødme

I tillegg til de ulike måtene du kan slutte å rødme på kort sikt, er det noen løsninger for den langsiktige livsstilen du kan gjøre for å hjelpe deg med å holde rødheten i sjakk. Disse inkluderer:

Tar dop

Det er ingen rusmidler å rødme godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). Men hvis hyppige angstangrep gjør deg rødme, snakk med legen din med legemidler for å administrere bakgrunnsproblemet.

Send til kirurgi

Hvis din rødhet er så alvorlig å være skadelig for kvaliteten på livet ditt, og andre behandlinger ikke har hjulpet, kan du vurdere å gjennomgå endoskopisk thorax kirurgi (ETS).

Denne operasjonen innebærer å kutte nerver som forårsaker ekspansjon eller # 8217; åpning av ansikts blodkar. Dette holder blodårene for det meste lukket, forebygging av rødhet.

De fleste er fornøyd med resultatene av ETS. Men i noen tilfeller kan langsiktige komplikasjoner forekomme, for eksempel overdreven svette, kirurgiske infeksjoner og senking av øyelokkene.

Kognitiv atferdsterapi

Hvis frykten for å rødme forverrer din rødhet, kan det være nyttig å prøve atferdsmessig kognitiv terapi (CBT). Denne typen språkterapi kan bidra til å forandre ubrukelig og urealistisk tenkning på’rødme. Det er håpet at det kan redusere din rødhet på daglig basis.

Bunnlinjen

De fleste tar seg av rødme fra tid til annen. Det er en av de naturlige reaksjonene i kroppen å stresse. Noen mennesker opplever imidlertid forverring av rødhet enn andre.

Hvis du finner en sterk rødhet, er det mange ting du kan gjøre for å møte det kort tid. Dette inkluderer å endre måten du tenker og handler mot mennesker og situasjoner som gjør deg nervøs. Fremfor alt, innebærer å endre måten du tenker på rødme.

Langsiktig behandlinger for å rødme inkluderer diagnose og behandling av en D & # 8217-forstyrrelse; angst underliggende eller kirurgi som hindrer kroppen fra å rødme.

Snakk med legen din for å se hvilke alternativer som er best for kroppen din og din situasjon.