Hvordan slutte å gråte så mye, så lett og på jobb

Beskrivelse

Folk gråter ofte til begravelser, under triste filmer og når de hører på triste sanger. Men andre mennesker kunne finne seg å gråte mens de har samtaler opplyst med andre, konfrontere noen som de er sint eller snakker om noe viktig.

Denne typen gråte kan forårsake forlegenhet og forvirring. Den gode nyheten er at med tiden kan du lære å kontrollere det.

Du bør også spørre deg om ditt gråt er virkelig et problem. Noen ganger, gjennom våre tårer, frigjør vi følelser som er låst og må uttrykkes. Det er øyeblikk å gråte kan hjelpe deg å føle deg virkelig bedre.

Hvordan kan jeg slutte å gråte?

Hvis du gråter mye, kan du føle deg vanskelig. Det kan virke som om folk tar deg mindre alvorlig når du ser deg gråt, eller du kan føle deg svak (som ikke er veldig sant).

Men hvis du gråter mye, kan det bety at du har problemer med å håndtere stress. Eller du kan føle seg hjelpeløs når du er blokkert i visse situasjoner eller når du snakker med noen mennesker. Eller andre Undersøkelser, Du kan bli stresset eller har problemer med å lese ansiktsuttrykkene til mennesker.

Lære å kontrollere stress kan noen ganger hjelpe deg med å sjekke tårene dine bedre. Her er noen forslag for å hjelpe deg med å slutte å gråte raskt:

 • Tilt lett hodet mot L’høy for å hindre tårer i å falle. Tårene vil samle seg i den nedre delen av øyelokkene slik at de ikke nekter det på ansiktet. Dette kan stoppe flyt av tårer og omdirigere din oppmerksomhet.
 • Klemmet på huden mellom tommelen og # 8217; indeks: smerte kan distrahere deg fra å gråte.
 • Har en tendens til musklene, som kan gjøre kroppen din til å føle deg og hjernen din tryggere og i kontroll, ifølge forskerne.
 • Skape et nøytralt ansikt, som kan roe personen du snakker med, og gjør det mindre sannsynlig å ta et uttrykk for & # 8217 som vil få deg til å gråte. Forskerne De har oppdaget at nøytrale ansikter aktiverer mindre hjerneaktiviteter enn ansiktsuttrykk som viser spesifikke følelser.
 • Vekk fysisk fra en stressende situasjon, som en slått samtale.
 • Konsentrere seg om å puste kontrollen. Søker bevisst inhalere dypt og pust ut sakte. Dette kan hjelpe deg å føle deg mer rolig, redusere dine generelle følelser av stress og redusere sjansene dine for å starte (eller fortsette) gråt.
 • Slå øyelokkene raskt hvis du allerede har begynt å gråte for å eliminere tårer slik at jeg ikke ruller på ansiktet.
 • Ikke slå øyelokkene Hvis du har følelsen av å gråte, kan dette hindre at tårene faller.
 • Endre dine tanker og din stat d & # 8217;. Hvis du føler deg stresset og som om du begynner å gråte, distrahere din oppmerksomhet fra bekymringer og tårer og tenker i stedet på noen «8217; andre & # 8211; Et lykkelig øyeblikk, en morsom scene av en film eller noe du er stolt og # 8211; som vil distrahere deg.
 • Hva kan jeg gjøre for min gråt?

  Gråt er noe de alle gjør. Men hvis du føler deg som å gråte for mye, kan du være for lett overveldet av stress, eller du kan ha et annet pågående problem, som en depressiv lidelse. Du kan begynne å fokusere på stressreduksjon i livet ditt for å redusere gråt. Du kan klare stress ved å vedta disse trinnene for å identifisere, ansikt og håndtere stress i livet ditt:

  • Identifiser hva som forårsaker stress (og ditt gråte): Det er et personlig problem, ditt miljø, menneskene rundt deg eller noe?
  • Redusere antall ting som du forplikter deg på. Overdreven planlegging er en av hovedårsakene til stress i mange menneskers liv. Se kalenderen din og tenk på hvilke aktiviteter, forpliktelser eller hendelser du kan kutte for å redusere generell stress.
  • Hold deg opp med dine forpliktelser. Smale tider og utsagn kan øke stress. Du forhindrer stress igjen øverst på arbeidet ditt og etablerer mer realistiske mål for deg selv hvis du har en kort tid når du prøver å fullføre prosjektene.
  • Be om hjelp når du trenger det. Bestemmer hva folk i livet ditt & # 8211 Venner, familie og kolleger & # 8211; Du kan be om hjelp til å takle stress.
  • Finn en hobby. Hyggelige aktiviteter som kunst, musikk eller frivillig arbeid kan bidra til å redusere nivået på generell stress. Ikke-konkurransedyktige aktiviteter som lesing, fiske eller hagearbeid er ofte det beste for å lindre stress.
  • Bruk avslappeteknikker. Puste dypt, strekk, vis en fredelig scene og gjenta en mantra kan hjelpe deg med å roe hjernen og kroppen din når du føler deg stresset.
  • Pass på at du sover nok. Mangel på søvn kan øke oddsen som dine følelser har det beste på deg når du er stresset. De fleste voksne tar fra syv til ni timers søvn en natt.

  Hvis du har problemer med stress, eller du finner deg selv gråt hele tiden, må du kanskje gjøre med en psykisk helsetilstand som stor depresjon eller bipolar lidelse. Dette er alvorlige forhold for mental helse som krever medisinsk behandling. Hvis du er bekymret, spør legen din umiddelbart.

  Går fremover

  Gråt er et naturlig svar på følelsesmessige situasjoner. Men noen gråter mer enn andre og gråter, kan også være ubeleilig. Det er imidlertid mange ting du kan gjøre for å redusere sannsynligheten for at du begynner eller fortsetter å gråte. Og det er ting du kan gjøre hjemme for å redusere sannsynligheten for at du begynner å gråte neste gang du møter en stressende situasjon. Du bør også vite når du skal kontakte legen din for å be om hjelp.

  Neste gang du vil gråte, eller hvis du begynte å gråte, husk at det er ting du kan gjøre for å slutte å gråte. Bruk disse forslagene og adresser de stressende situasjonene i livet ditt, og vet at du ikke trenger å gråte, og hvis du starter, kan du sjekke det. Du trenger ikke å la tårene hindre deg i å bli tatt på alvor eller å uttrykke dine behov under vanskelige samtaler.