Hvordan slutte å elske noen og begynne å gå videre

Del på Pinterest

De fleste ville være D’enighet om at du generelt ikke kan hjelpe folkene du blir forelsket. Men under noen omstendigheter, vil du kanskje ikke ha det så.

Kanskje du elsker noen som ikke føler på samme måte for deg.

«Ønsket som følger med den ensidige kjærligheten, kan påvirke følelsesmessig velvære og forårsake svært ubehag, forklarer Kim Hedgehog, En dobbel og familieterapeut i San Diego.

Eller kanskje du elsker noen som kontinuerlig demonstrerer deg, ikke å ha dine beste interesser. Kanskje du og en partner elsker deg intensivt, men du har for mange forskjeller for å støtte et varig partnerskap.

Uavhengig av situasjonen, er kjærligheten en komplisert følelse på 8217. Og selv når det er klart at et forhold ikke spør deg noen tjeneste, kan det virke umulig å bare slå av dine følelser.

Disse forslagene kan hjelpe deg med å starte prosessen for å gå videre.

Gjenkjenne sannheten om situasjonen

L’optimisme er ikke en dårlig strekk. Faktisk er evnen til å opprettholde håp i vanskelige eller smertefulle situasjoner, vanligvis betraktet som et tegn på personlig styrke.

Men når det gjelder problemer, er det mer nyttig å vurdere virkeligheten tilstede med hensyn til fremtiden at bildene.

Personen du elsker kan ikke føle på samme måte. Eller kanskje du føler deg villig forelsket i de intime øyeblikkene, men tilbringer resten av tiden din er uenig på nesten alt.

Innse at forholdet ditt ikke går hvor som helst, sannsynligvis ikke vil gjøre dine følelser forsvunnet fra # 8217; i dag i morgen, men det er et betydelig skritt.

Identifiser forholdsbehov og avbryt virksomhet

Ta en nøye titt på hva du vil ha fra et forhold, så vel som det du ikke vil ha absolutt, kan hjelpe deg med å identifisere måtene som en kjærlig interesse kanskje ikke er den beste korrespondansen.

Fortell deg og din FWB har en god ting å gjøre. Mer tid tilbringer sammen, jo mer du føler deg tilkoblet. Til slutt innser du at du ble forelsket i dem.

Men C’Det er et stort problem: Dagene, noen ganger en uke eller mer, passerer ofte uten at du mottar dem. Legg inn deres Facebook-meldinger og kjent at de var online, men ikke C’det er fortsatt svar.

Hvis du prioriterer god kommunikasjon i relasjoner, er deres manglende evne til å svare deg i en rettidig måte en ganske god indikator på det faktum at de ikke er et godt par.

Når du gjenkjenner måtene som du elsker, ikke tilfredsstiller dine behov, kan du ha en tid enklere å overvinne dine følelser.

Godta hva kjærligheten kjærligheten har ment for deg

& # 8220; Noen kjærligheter kunne alltid skrape hjertet ditt, sier Egel. Noen relasjoner, spesielt de som har vært en integrert del av veksten på avgjørende øyeblikk av livet vårt, passerer gjennom interiøret til de som har blitt & # 8221;.

Nekte dine følelser eller deres mening kan holde deg tilbake. Ære din erfaring og la de intense følelsene bli en del av fortiden din, kan hjelpe deg med å begynne å finne fred og gå videre.

Også, gjenkjenne den siste betydningen av din kjærlighet, kan hjelpe deg med å se hvordan du ikke trenger det lenger.

Se på fremtiden

L’kjærlighet til en tidligere eller noen som ikke gjengjelder følelsene dine, kan begrense deg. Hvis du holder deg låst på noen som du ikke kan ha et forhold, vil du sannsynligvis ha problemer med å finne lykke med noen andre.

Selv om du ikke føler deg klar for noe seriøst, kan tilfeldige avtaler hjelpe deg med å forstå at det er mange fantastiske mennesker der ute.

Når du vil gå ut mer seriøst, kan det fortsatt være vanskelig å finne den rette partneren. Det tar ofte litt tid. Frustrasjonen av avtalene kan gjøre det spesielt fristende å dvele på personen du allerede elsker.

Men forpliktet seg til å se fremover, ikke tilbake i fortiden din, selv om alt «8217; start er vanskelig.

Prioriterer andre relasjoner

Folk som passerer helbredelse, har ofte en tendens til å glemme & # 8221; Andre viktige forhold i deres liv.

Dine venner og familie kan tilby støtte mens jobber for helbredelse. De kan også ha noen nyttig intuisjon eller visdom for å dele fra sine egne erfaringer.

Folk kjære kan også gi styrke og kjøring hvis du prøver å helbrede fra effekten av et giftig forhold. Pass på at du bare tar hensyn til hvordan interaksjonene dine får deg til å føle deg.

Hvis du føler at noen dømmer deg eller dine valg, eller gjør deg vondt på andre måter, kan det være lurt å begrense tiden med dem.

Dedikert tid til deg selv

Når du føler deg forelsket, kan du gjøre små (eller mindre) endringer i ditt utseende eller din personlighet for å justere deg til det du tror de vil ha i en partner.

Vurder de delene av deg som du kanskje har nektet, avvist eller endret. Kanskje du kledd på en mer elegant måte enn du vil, du begynte å følge en sport som du ikke hadde noen interesse eller ga opp din favoritthobby.

Eller kanskje du har unngått å uttrykke dine følelser fullt ut og ha sluttet å spørre hva du trengte.

Du føler deg rolig med disse endringene? Tenk på delene av deg selv at du lett kan miste i rapporten, kan hjelpe deg med å redusere kjærligheten til noen som ikke virkelig elsker deg for deg.

Gi deg selv plass

Dette kan virke som en åpenbar passasje, men det er viktig.

Når du er klar til å gå videre, kan avstanden være din beste venn. Selv en sporadisk melding, en samtale eller en snapchat kan gjenopprette disse følelsene du trodde du allerede har forlatt.

Du kan unngå å kontakte personen med mindre det er virkelig nødvendig, for eksempel hvis du deler barnets varetekt eller hvis du jobber sammen.

Hvis du er en venn som brukte mye tid, kan det være lurt å tilbringe tid med andre venner for øyeblikket.

Du vil kanskje beholde vennskapet ditt. Det er ikke et dårlig mål hvis forholdet var sunt. Men vurder å vente på intensiteten av din kjærlighet til å fly. Ellers kan du ende opp med å skaffe seg ubrukelig smerte.

Forstå at du kanskje vil ha litt tid

Følelser D’Kjærlighet kan forsvinne og forsvinne, men generelt er det ikke en rask prosess. Og det er normalt at du i mellomtiden føler deg veldig ubehag.

Her er noen forslag til å hjelpe deg denne gangen:

 • Har tålmodighet med deg selv.
 • Øv selvkompasasjonen ved å fortelle deg hva du kan fortelle en venn i samme situasjon.
 • Godta det faktum at det er naturlig å skade.
 • Husk deg selv at smerte ikke vil vare for alltid.

Snakk med en terapeut

Hjerteproblemer kan ta oss der det virkelig gjør vondt, observere egel.

Anbefal terapi som en nyttig ressurs når:

 • å ha problemer med å leve livet ditt som du normalt ville
 • Du føler deg forvirret om dine følelser
 • Finn deg selv på et mørkt sted
 • Du har problemer med å gjenkjenne eller akseptere dine følelser

Terapi gir et trygt og ikke-dømmende rom for å utforske følelser og snakke gjennom strategier for å håndtere dem på en produktiv måte. En terapeut kan også lære deg de håndtere ferdighetene til å håndtere disse følelsene til intensiteten ikke reduseres.

Det er alltid bedre å søke etter profesjonell hjelp hvis:

 • ha selvmordstanker
 • håpløs
 • Prøv vedvarende følelser av depresjon eller angst

Hvis du trenger hjelp nå

Hvis du tenker på å begå selvmord, eller du har tanker om å skade deg, kan du ringe Nasjonal livslinje for selvmordsforebygging.

24-timers hotline, xnumx dager på xnumx, vil sette deg i kontakt med ressursene for mental helse i ditt område. Kvalifiserte spesialister kan også hjelpe deg med å finne ressursene til staten din for behandling hvis du ikke har en helseforsikring.

Bunnlinjen

Menneskene er unike vesener med komplekse følelser. Uansett hvor mye du vil slutte å elske noen, er det vanskelig å bare slå på en bryter om dine følelser.

Du kan alltid ta med disse følelsene med deg i noen form. L’kjærlighet går ikke alltid bort bare fordi vi vil ha det.

Men selv om du ikke kan slutte å elske noen som ikke elsker deg eller forårsaket deg noensinne, kan du klare disse følelsene på en positiv og sunn måte slik at de ikke fortsetter å forårsake smerte.

Crystal Raypole har allerede jobbet som forfatter og utgiver for Goodtherapy. Hans interesseområder inkluderer asiatiske språk og litteratur, japansk oversettelse, mat, naturvitenskap, sexitiv positivitet og mental helse. Spesielt er han forpliktet til å bidra til å redusere stigmaet om psykiske problemer.