Hvordan skrubbe kroppen?

Hvordan lage ansiktsmaske uten honning?

Framgangsmåte: Bland sammen 1 ss gurkemeie og 1 dl naturell yoghurt. Yoghurten kan erstattes med 1 dl kokosolje. Gni masken i ansiktet som en skrubb og la den ligge på i 10-20 minutter før du forsiktig vasker den av.

Hvordan lage såpe med kaffegrut?

Fremgangsmåte
  1. Smelt såpemassen forsiktig i mikroen.
  2. Tilsett kaffe og vaniljeessens, og rør til det er godt blandet.
  3. Hell såpemassen over i silikonformer, og la den stivne. Dette tar ikke mer enn omtrent 30 minutter.
  4. Når såpestykkene har stivnet, løsner du dem forsiktig ut av formen.

Hvordan bruke Skrubbehanske?

Skrubbehanskene bidrar til å drøye dusj- og badeprodukter. Man kan bruke mye mindre produkt da hanskene hjelper til med å skumme opp såpen eller skrubben. Hanskene fjerner enkelt døde hudceller og etterlater huden ekstra myk og smidig. Påfør litt dusjsåpe på hansken og før den over huden i sirkelbevegelser.

Hvordan brukes Body Scrub?

Sørg for at skrubben påføres fuktig og ren hud. La den gjerne trekke inn i huden i 5 til 10 minutter. Slå av dusjen. Bruk forsiktige sirkelbevegelser for å massere den inn i huden i nye 5 til 10 minutter.

Hvor ofte bør man skrubbe huden?

Ifølge Henriksen bør du bruke et eksfolierende produkt minst én gang i uken. – Mange skrubber huden altfor sjelden. Hvor ofte man bør gjøre det kommer an på type peeling. Med en godt tilpasset skrubb, er det ikke noe i veien for å eksfoliere huden litt hver dag, sier Austnes.

Hvordan lage ansiktsmaske av avokado?

Mos en halv avokado med en teskje honning. Påfør masken på ren hud og la den virke i omtrent et kvarter. Om du vil gjøre litt ekstra stas på den kan du ha i havregryn for en gos skrubbeffekt. Skyll av med lunket vann.

Hva er honning bra for huden?

Har du irritert, rødlig eller sår hud f. eks. etter en reaksjon eller overeksfoliering, kan honning hjelpe med å berolige huden. Flere studier har nemlig vist at honningen har betennelsesdempende og anti-inflammatoriske egenskaper, og har også vist spesielt god effekt på brannsår.

Hvordan lage ansiktsmaske med avokado?

Ansiktsmaske med honning, avokado og havregryn:

Mos en halv avokado og tilsett 1 ss kokosolje. Tilsett en ss finmalt havregryn. Mos og rør alt sammen. Smør blandingen på ansiktet og halsen og la den virke i 10-20 minutter før du vasker av med varmt vann.

Hvordan bruke kaffegrut i hagen?

Det er en del nitrogen i kaffegruten som er bra for plantene. – I tillegg er marken veldig glad i kaffe, og mye mark i jorda er også bra for plantene. Har du ikke hage kan du blande én del kaffegrut og ni deler vann, og bruke det i blomsterpotter og verandakasser.

Hvilke planter vil ha kaffegrut?

Roser, geranium, engletrompet, oleander, hydrangea, rhododendron og asalea reagerer alle spesielt godt på kaffegrut som gjødningsmiddel. Og sist men ikke minst tiltrekker denne miljøvennlige gjødningen seg meitemark, som løser opp jorden og forsyner den og plantene med næringsstoffer fra sin avføring.

Hvordan bruke kaffegrut?

Du kan bruke kaffegrut til å lage skrubb for huden eller tilsette den i hjemmelaget såpe for en eksfolierende effekt. Kaffegrut er ypperlig til komposten, men kan også strøs direkte på jorda i hagen eller blandes med jord som jordforbedring. Du kan dyrke østerssopp direkte på kaffegrut.