Hvordan senke hjertefrekvensen

COS’er en sunn hjertefrekvens?

Det er mange måter å senke hjertefrekvensen og mange gode grunner til å gjøre det.

For voksne bør en pensjonert hjertefrekvens være mellom 60 og 100 Slår per minutt, selv om det som anses som normalt, varierer fra person til person og i løpet av dagen.

En hjertefrekvens høyere enn standarden kan forårsake en rekke problemer, inkludert:

 • brystsmerter
 • svakhet
 • svime av
 • svimmelhet
 • Hjertesmerter (myokardial iskemi)
 • Utilstrekkelig blodstrøm i armene og benene (perifer hypoperfusjon)
 • Lavt blodtrykk

Hvordan sjekke hjertefrekvensen din

Ifølge den sertifiserte personlige treneren Marianna Johnson, MSW, en god tid for å sjekke hjertefrekvensen, er umiddelbart etter å ha våknet, mens du fortsatt er i sengen. Johnson, eier av Mind Body Health & Fitness En fallkirke, Virginia, sier en middagstid, selv om det tas etter noen få minutter.

For å måle hjertefrekvensen, plasser indeksen og mediet på håndleddet eller på siden av nakken for å identifisere håndleddet. Telle antall slag i et minutt.

Hvordan senke hjertefrekvensen for øyeblikket

Hvis hjertefrekvensen din tilsynelatende er økt uten grunn, er det noen ting du kan gjøre for å få det tilbake til et normalt nivå:

 • Sørg for at omgivelsene er frisk og komfortabel. Høye temperaturer og fuktighet kan øke blodstrømmen og hjertefrekvensen.
 • Emosjonell forstyrrelse kan øke hjertefrekvensen. Sakte og målt pust kan hjelpe med å bringe den ned.
 • Hvis du går forbi ved å sitte på føttene, sørg for at du går opp sakte. Stå opp for fort kan forårsake svimmelhet og øke hjertefrekvensen.

Andre tilnærminger kan være effektive for å redusere kortsiktig hjertefrekvens og tid.

Øvelse av bevissthet kan bidra til å redusere hjertefrekvensen for øyeblikket, samt redusere den generelle hjertefrekvensen i ro. Etter en 12-ukers bevissthetskurs, deltakerne i en studere Han hadde en lavere hjertefrekvens generelt og kunne fysisk dekke en høyere avstand i løpet av en seks-minutters standard walking test.

Hvis du er kjent med Yoga, kan du praktisere noen steder, også hjelpe deg med å redusere hjertefrekvensen. Forskningen tyder også på at fagfolkene til yoga De kan utvikle evnen til frivillig lavere hjertefrekvens.

Tilleggsinformasjon: Hva er din ideelle hjertefrekvens? »

Hvordan senke hjertefrekvensen over tid

Langsiktig, den beste måten å senke hjertefrekvensen på er å følge et program som inkluderer trening, et sunt kosthold, koffein og begrenset alkohol og en god søvn, foreslår Johnson. Driftskomponenten kan føre til utvidede lavintensitetsøkter eller treningsøkter med intervaller som blander forhøyet og lav innsats, sier.

Hvordan påvirker treningen din hjertefrekvens?

Det er viktig å øke hjertefrekvensen under L & # 8217;. Dette styrker hjertet ditt. & # 8220; sterkere er ditt hjerte, mer effektivt pumpes blod og sier Johnson. Og hvis hjertet ditt slår effektivt, trenger det ikke å slå like raskt når det er i ro.

Nøkkelen metrisk under treningen er å identifisere maksimal hjertefrekvens, vanligvis definert som 220 minus din alder. De American Heart Association Bruk dette nummeret til å definere målvirkningsintervaller for moderat, intens og maksimal intensitet under en treningsøkt.

& # 8220; er gammel skole & # 8221; innrømmer Johnson. Men den beste måten gjenstår å skape et skreddersydd treningsprogram for ditt fysiske nivå og bestemte mål.

En annen nøkkel metrisk for å evaluere hjertefrekvensen er hvor fort det kommer tilbake til normalt etter en intens trening. En rask gjenoppretting av forhåndsutøvende hjertefrekvens er generelt knyttet til mange helsemessige fordeler, inkludert lavere dødsrisiko. Aldring, det tar hjertet lenger å gå tilbake til en normal hjertefrekvens. Dette gjelder også for sunne mennesker.

En stor en studere, Forskere analyserte gjenopprettingsmodellene på # 8217; trening og risikoen for død på rundt 2500 personer som ikke hadde eksisterende hjerteforhold. Deltakerne utøvde opptil 8217; utmattelse og forskere målt hjertefrekvensen etter et minutt av hvile. Utvalget ble ansett som normalt hvis hjertefrekvensen kom ned over 12 slag per minutt mellom tidspunktet for treningsstoppen og enden av hvileperioden. Ellers er utvinningen blitt merket som unormal.

Etter seks år var risikoen for død for personer med en unormal utvinning om lag fire ganger det med en normal gjenoppretting av hjertefrekvens. Risikoen for døden har gått ned med Best Retrieval Cardiac Recovery Scores. Helsefordelene knyttet til en intens trening har nådd maksimum med en dråpe på ca 15-20 slag per minutt.

DAI A’Se: En liste over 14 typer kardioøvelser for å få deg til å flytte »

Mat som lavere hjertefrekvens

Kostholdet ser også ut til å ha en effekt på hjertefrekvensen. EN Transversal analyse på ca 10 000 europeiske menn uten hjertesykdommer viste at fiskforbruket var forbundet med en reduksjon i hjertefrekvensen. Fiskforbruket var fortsatt en viktig faktor i # 8217; lavere hjertefrekvens når studien er tilpasset etter alder, fysisk aktivitet, røyk og mange andre faktorer.

Hva gjør din hjertefrekvensøkning?

De fleste tilfeller av en plutselig økning i hjertefrekvensen kommer fra raskere pulser enn normalt fra brystkoden, hjertets naturlige pacemaker. Denne situasjonen kalles sinus takykardi. I dette tilfellet er hjerteslaget raskt, men normalt.

De American Heart Association bemerker at sinus takykardi kan utlede fra forskjellige forhold, inkludert:

 • feber
 • angst
 • Noen medisinske og veier
 • Alvorlig følelsesmessig ubehag
 • skremme
 • Extenuating øvelse

Det er mindre vanlig å:

 • anemi
 • Øk Dell’skjoldbrusk aktivitet
 • Hjerte muskelsskader fra hjertesvikt eller hjerteinfarkt
 • alvorlig blødning

Legene står overfor Sinus Tachycardia på jakt etter årsaken. For eksempel kan de foreskrive psykologisk omsorg for L’angst og andre typer følelsesmessig ubehag. Fysiologiske forhold som anemi eller skjoldbruskkjertelproblemer vil kreve medisinsk behandling.

I noen tilfeller er det umulig å koble til Sinus Tachykardi til en kilde. Denne typen såkalte Sinus Tachycardia & # 8220; upassende & # 8221; Det er en vanskelig betingelse å bli behandlet. Langsiktig kan forårsake betydelige medisinske problemer.

I andre tilfeller av høy hjertefrekvens er rytmen både rask og uregelmessig. Disse forholdene er potensielt alvorlige og bør evalueres av legen.

En høy hjertefrekvens kan føre til komplikasjoner?

Hvis takykardi ikke behandles, øker risikoen for komplikasjoner. Komplikasjoner varierer basert på frekvens og varighet av hjertefrekvensen, så vel som i nærvær av andre medisinske forhold.

De mulige komplikasjonene inkluderer:

 • Hyppig svimmelhet
 • blodpropper, som kan forårsake hjerneslag eller hjerteinfarkt
 • hjertefeil

I sjeldne tilfeller er plutselig død mulig. Dette er vanligvis bare knyttet til ventrikulær takykardi.

Den ventrikulære takykardien oppstår når ventriklene (nedre del) av hjertet slå raskere enn normalt. Dette kan føre til mer alvorlige arytmier, som hindrer hjertet i å pumpe blod effektivt til kroppen og hjernen.

Bunnlinjen

En høy hjertefrekvens kan rapportere en alvorlig medisinsk tilstand eller være en grunn til sin egen bekymring. Hvis legen din har utelukket noen tilstand nedenfor for en akselerert hjertefrekvens, kan du trene, yoga og mange andre strategier hjelpe deg med å redusere hjertefrekvensen både på lang tid.

Les videre: Hjertefrekvensmål i graviditet »