Hvordan redusere kroppens varme naturlig: 10 Husholdningsartikler for varme stress

Beskrivelse

Kroppstemperatur måler kroppens evne til å generere og bli kvitt varme. Den normale temperaturen er ofte angitt som 98.6 ° F, men kan være litt lavere eller høyere. De Middels temperatur av voksne er mellom 97.8 ° F og 99.0 ° F.

Vanligvis din Hypotalamus og autonomt nervesystem Hold kroppen din i en grad eller to fra din normale temperatur. Det er imidlertid øyeblikk når kroppens varme øker. Denne tilstanden er kjent som varmestress.

Varmebelegg kan skyldes ekstrem varme, med visse matvarer eller andre faktorer. Fortsett å lese for å lære mer om årsakene til høy kroppsvarme og hva du kan gjøre for å finne lettelse.

Grunner til at kroppstemperaturen kan øke

Flere faktorer kan øke kroppstemperaturen. Her er noen vanlige grunner for varme stress:

 • Ha en inflammatorisk sykdom, som en infeksjon på 8217;. En slik sykdom kan få deg til å få feber, som er en indikasjon på at noe uvanlig skjer i kroppen din.
 • Ha en skjoldbruskkjertelforstyrrelse kjent som hypertyreoidisme. Dette får kroppen til å produsere for mange skjoldbruskhormoner.
 • Tilbring tid på ekstremt varme og fuktige værforhold. Det er spesielt sannsynlig at du har brukt tid i direkte sollys, eller du gjorde fysisk aktivitet.
 • Bruk adherent syntetisk klær. Disse typer stoffer feller fuktighet og puster ikke lett, spesielt hvis de er stramme.
 • Spis krydret, fett eller stekt mat. Også valnøtter, kjøtt og andre høyprotein matvarer kan bidra til varme stress.
 • Konsumere drinker med koffein eller alkohol.
 • Utførelse av en intens trening. Dette kan forårsake en økning i varme siden de aktive musklene og dets blodsirkulasjonsaktivitet skaper mye varme.
 • Å ha visse medisinske forhold som påvirker kroppstemperaturen, som typer leddgikt, leukemi og nevrologiske lidelser.
 • Tar medisiner som forårsaker høye kroppstemperaturer, som noen antibiotika, opioider og antihistaminer.
 • Blir dehydrert. Dehydrering kan redusere kroppens evne til å svette for å friske opp og støtte en normal temperatur.

Hvordan raskt nedre kroppsvarme

Du vet sikkert hvor viktig det er å fukte med vannet når du er stresset av varme. Det er mange andre måter å raskt redusere kroppsvarmen på. Følgende hjemmemedisin er enkle og effektive måter å bekjempe varmen på.

Kaldt fotbad

Sett føttene i et kaldt fotbad som kjøper kroppen og lar deg sitte og slappe av. Bare legg til kaldt vann og isbiter til en bøtte d’vann. Fordyp dine føtter og fordyp deg i maksimalt 20 minutter. Legg til noen få dråper peppermynte essensiell olje for en ytterligere forfriskende effekt.

Kokosnøttmelk

Drikker kokosnøtt vann er en fin måte å oppdatere og revitalisere kroppen din. Vitaminer, mineraler og elektrolytter i # 8217; kokosnøttvann gjør det til en effektiv måte å gjøre det på rehydrate og forfriskende kroppen din når du er under varmen stress. L’kokosnøtt vann har også mange andre fordeler.

Peppermynte

Peppermynte er kjent for sin Kjøleegenskaper På grunn av sitt høye mentolinnhold, som gir følelsen av å føle seg friskere. Du kan lage en varm eller kald mynte-te og drikke den hele dagen. Mens varm te kan virke som du får deg til å føle deg varmere, kan du drikke varme drikker hjelpe deg med å svette mer og hjelpe deg med å kule kroppen din.

Kjøp myntete her.

Fuktighetsgivende matvarer

Spise mange matvarer med høyt vanninnhold. Frukt som melon, vannmelon og jordbær er gode alternativer.

Prøv å spise mange grønnsaker som selleri, agurk og blomkål. Du kan spise denne rå maten i salat. Alternativt, legg til en bit & # 8216; av is for å inkorporere dem i en sunn smoothie siden yoghurt er også en forfriskende mat.

Sitali Breath

Denne yogaen puste teknikk Den har en forfriskende effekt på kroppen din og ditt sinn. Sitali pusten hjelper deg med å slappe av og oppdatere deg selv er fysisk og mentalt.

Å gjøre dette:

 • Sitt i en komfortabel sittestilling.
 • Ta ut tungen og rulle ut ytre kantene sammen som en hotdog sandwich.
 • Hvis tungen din ikke krølles på denne måten, kan du krølle leppene.
 • Inhalerer sakte fra munnen.
 • Pust ut gjennom nesen.
 • Dette er en runde.
 • Fortsett å puste på denne måten i maksimalt 5 minutter.
 • Kledd som et resultat

  Spill rolig med en bred brimmed lue og solbriller hvis du er utsatt for direkte sollys. Du kan til og med bære en paraply eller en paraply.

  Bruk brede og litt fargede klær i naturlige stoffer som bomull, sengetøy eller silke. Selv halvsyntetikk som rayon og modal kan brukes til å bekjempe kroppsvarmen. Forskere utvikler seg Stoffer opprettet spesielt for å holde deg kult, som Termiske justeringsstoffer. Produktene som er laget med disse typer stoffer, er ofte designet for sport og aktiviteter Alle & # 8217;.

  Aloe vera

  Bladene og den indre gelen av denne helbredende anlegget kan bidra til å redusere kroppstemperaturen.

  Du kan bruke aloe vera gel på huden for en forfriskende effekt. Bruk den indre gelen til en frisk plante eller en ren aloe vera gel. For ytterligere fordeler, behold det i kjøleskapet før søknaden av søknaden.

  L’Aloe Vera kan også konsumeres internt. Bruk 2 ss fersk aloe vera gel for kopp d’vann for å forberede en drink.

  Kjøp aloe vera premade drinker her.

  Melk smør

  Drikke Meieri kan bidra til å avkjøle kroppen og forbedre metabolismen. Det er også rik på probiotika (tradisjonell kjernemelk), vitaminer og mineraler som vil bidra til å gjenopprette kroppens naturlige energi hvis du føler deg tømt av varme.

  Prøv å drikke et glass kald melk. L’å legge til honning eller yoghurt er valgfritt, men kan gjøre smaken mer til din smak.

  Den greske Hay

  Sip en kopp te på den greske høen kan hjelpe svette, slik at du kan oppdatere deg selv. Hvis du ikke liker det l’ideen å drikke en varm drikke, kan du forberede te på forhånd og kule den i kjøleskapet før du drikker det.

  Den greske høen kan også være nyttig for å kvitte seg med noen overflødige væsker og avgifte kroppen.

  Kjøp Greek Hay Tea Here.

  Chile

  Selv om å spise krydret mat kan få deg til å føle deg varm, kan det også bidra til lavere kroppstemperatur. Dette skyldes at capsaicinen som finnes i paprikaen sender meldinger til hjernen for å rapportere at kroppen din er overopphetet. Dette gjør at du svetter mer enn normalt og produserer en forfriskende effekt.

  L & # 8217;

  Disse rettsmidler skal hjelpe deg med å oppdatere deg selv hvis du føler deg varme. Hvis kroppstemperaturen din ser ut til å være høy for en ubestemt grunn, eller du ikke kjøler deg etter å ha prøvd noen av disse rettsmidler, kontakt legen din. Dette er spesielt viktig hvis:

  • Du har en grunnleggende medisinsk tilstand
  • Du er mer enn 65 år gammel
  • Du er gravid eller bor
  • forekommer hos små barn eller i nyfødte

  Varmen stresset kan potensielt bli smeltlighet mot varme eller varmeslag hvis den ikke behandles, så prøv hjelp hvis du eller en elsket du har ekstremt ubehag som ikke lindrer. Videre lærer tegnene og symptomene på varme nødsituasjoner.