Hvordan prevensjoner blir hørt: det er arbeid eller noe / # 039; andre?

Del på Pinterest

Hvordan prevensjoner blir hørt?

Travaglios sammentrekninger er den fysiske måten din livmor strammer til å fremme fødselen. Alle kropps muskler stivne og forkorte (de kontrakt) når de brukes. Og # 8217; livmor er en av de sterkere muskler i kroppen.

Travaglio sammentrekninger blir ofte beskrevet som en følelse som en & # 8217, bølge, fordi deres intensitet øker langsomt, når topp og deretter langsomt synker.

Travaglio sammentrekninger ofte:

  • utstråle fra baksiden til forsiden av kjernen
  • Gjør all din mage hard
  • Ser ut som kramper
  • Inkluder bekkenpresset
  • Inkludere en døve ryggsmerter

Ordet som vanligvis er forbundet med sammentrekninger, er Pain & # 8221; men du kan omdirigere tankene dine for å tenke på dem som produksjon, utfordrende og bare intense.

Fortsett å lese for å lære mer om hva du kan forvente fra sammentrekninger og hva du bør gjøre når sammentringene startet.

Hvordan sammentrekninger fungerer?

Sammentringene bidrar til å flytte et barn ned til å stramme den øvre delen av livmoren og påføring av trykk på livmorhalsen. Dette trykket gjør livmorhalsen åpen eller utvidet.

Sammentrekninger kan vare noen få sekunder bare noen minutter unna.

L’Oxytocin hormonet stimulerer sammentrekninger av arbeidskraft og vil gjøre dem skje gjennom Travaglio. Som Travaglio utvikler seg, sammentrekninger vanligvis:

Noen ganger, sammentrekningene er sjeldnere når du har endelig presset ut barnet, men de vil fortsatt være veldig sterk for å arbeide med deg for å få det ut.

Når riene starter?

For en midlertidig barn, vil de virkelige sammentrekninger i Travaglio ikke starte før barnet skal ha minst 37 uker.

Hvis kontrakter skje før 37 uker, bør du oppsøke lege umiddelbart. Disse er kjent som premature rier, og kan være et tegn på at du kommer til å arbeide før barnet er fullstendig utviklet.

Du kan også høre Braxton-Hicks sammentrekninger allerede i andre kvartal.

Braxton-Hicks sammentrekninger kalles praktiske sammentrekninger. Det antas å bidra til å forberede kroppen din til travaglio. Disse vanligvis ikke varer mye lengre og er ikke smertefullt.

Riene er ikke alltid noe som betyr selv at du er aktiv.

Noen kvinner opplever uregelmessige sammentrekninger for et par dager før de Travaglio starter. Dette er kjent som en pradromic arbeid.

Hva er symptomene på arbeidskraft? | Arbeids tegn

Ring din lege eller # 8217; jordmor hvis du har rier, enten de har regelmessig eller ujevnt.

Hvis du har sammentrekninger i en fast ordning, i den forstand at de er plassert på # 8217; det på samme distanse i samme avstand, ett fra & # 8217, andre, og du har følgende symptomer, er du sannsynligvis i arbeid:

Modning eller l’Cervical Tynning er et annet tegn, men du vil ikke være i stand til å diagnostisere dette symptomet alene. Bare en erfaren lege, en deksel eller en dør kan fortelle deg om livmorhalsen din faktisk tynner og åpner i forberedelse til barnets fødsel.

Hvordan vet du at dine sammentrekninger er et tegn på travaglio og ikke noen’andre?

Det kan være vanskelig å vite om du har sammentrekninger, smerte i runde eller fordøyelsesboligbånd, spesielt hvis du er mor for første gang.

Folk snakker om & # 8220; ekte sammentrekninger & # 8221; og & # 8220; falske travaglio & # 8221; Men i stedet for å bruke disse vilkårene, vær oppmerksom på hva du føler, slik at du kan snakke med legen din om dette.

Ofte vil hvile, bytte posisjon og rehydrere stoppe uregelmessige sammentrekninger før ekte arbeidskraft. Det virkelige arbeidet vil ikke bli blokkert av disse handlingene.

Hvis sammentrekninger skjer på en vanlig måte, og du har andre tegn på arbeidskraft, ring legen din umiddelbart.

Hvordan timing sammentrekninger

Tidspunktet for sammentrekninger er en viktig rolle for å evaluere hvis du er arbeidskraft. Arbeidskonferanser kommer fram i en vanlig tidsmessig ordning som øker frekvensen.

All’begynnelsen av tredje kvartal, lege eller # 8217; jordemor bør begynne å fortelle deg hva du kan forvente og hvordan man kommuniserer tegn på arbeidskraft.

Spør dem når de ønsker å gå på sykehuset eller ringe dem basert på sammentrekketider.

Tid sammentrekninger siden en starter til den neste begynner.

Til timme sammentrekninger:

En analog klokke er mer presis for tidsmessige sammentrekninger. Du kan også laste ned en’app via telefon med en enkel timerknapp, slik at du ikke trenger å tenke på det i det hele tatt. A’app kan være mye mer avslappende hvis du er engstelig.

En vanlig praktisk regel for mødre for første gang er 3-1-1: sammentrekninger hvert 3. minutt, vare 1 minutt og gjentagende i 1 time.

Hvis du har en fødsel på sykehuset, vil legen din kanskje ringe deg før du går på sykehuset. Hvis du ikke nevner deres preferanse, be om en av dine avtaler i tredje kvartal.

Videre, avhengig av tidligere fødsler eller eksisterende forhold, kan legen be deg om å være i kontakt, selv om sammentrekningene oppstår hvert 5-10 minutter.

Følgende er den vanlige tidsmessige sekvensen av sammentringene:

Travaglio fase varighet blant sammentrings varigheten av sammentrekningen tidlig arbeid fra 5 til 30 minutter fra 30 til 45 sekunder travaglio aktiv fra 3 til 5 minutter fra 45 til 60 sekunder strikk (endelig fase før trykk) fra 30 sekunder til 2 minutter fra 60 90 sekunder

Hva er de forskjellige typer sammentrekninger

Når som helst av graviditet, kan du føle livmoren din.

Nedenfor er noen av de vanlige typer sammentrekninger som du kan støte på under graviditeten:

Pillerm sammentrekninger

Disse sammentringene er et ekte arbeid før barnet ditt er klart for å bli født. Du vil ha symptomer som er kompatible med aktivt arbeid.

Braxton-Hicks sammentrekninger

Dette er sammentrekninger & Practices & # 8221; At de vanligvis er smertefulle og bør ikke føles i ryggen. Dehydrering, sex eller en full blære kan utløse disse sammentringene.

Tilbake

Dette er en slags mer konsentrert smerte som noen kvinner prøver under sammentrekninger. Mer enn den vanlige ryggsmerter du kan prøve under graviditet, bakover i ryggen er mer vanlig, men ikke alltid, forårsaket av barnets posisjon alle’livmor.

Travailen på baksiden kan inkludere uregelmessige sammentrekninger og lengre trykkstider.

Hva å gjøre i tilfelle tidlige sammentrekninger?

Du kan ikke forestille deg når et barn vil bli født.

Et barn anses å være fremover når du er gravid 37 uker. Travaglio oppstår ofte mellom 37 og 40 uker med graviditet.

Sammentringene før de 37 ukene kalles prematikk kalt og kjører risiko for barnet.

Hvis du ikke er fullført, og du har sammentrekninger som ikke forsvinner, hviler og fukter, ring legen din umiddelbart. De fleste kontorer har en off-time telefonsvarertjeneste, så ring når som helst, dag og natt.

Hva de virkelige mødre må si

Vi spurte noen mødre om å beskrive deres sammentrekninger, og her er det de måtte si:

& # 8220; A’Squeezing Wave nærmer deg på’møte med barnet ditt.& # 8221; & # 8211; Kaitlin.

& # 8220; Intenst avstivning og press av trykk som sakte utviklet, har nådd toppen og deretter utgitt.& # 8221; & # 8211; Lauren.

«En slags sterkere versjoner av menstruasjonskramper. Jeg gikk på jobb i 2 dager, og hele tiden hørte jeg ikke at sammentringene var smertefulle før de førte meg på det tidspunktet, bang! Smertefulle sammentrekninger. & # 8221; & # 8211; Marie

Kommende trinn

Hvis du er ferdig og du har sammentrekninger, er det på tide å konsentrere seg og forberede seg på D-Day (daglevering).

Husk at det kan være en veldig lang dag, og for noen kvinner kan det også strekke seg i flere dager.

Først av alt, slapp av. Spesielt alle’Start av arbeidskraft, dag eller natt, du vil ikke kaste bort energi.

Ta et bad eller sett deg ned og les.

Mens aspekter:

Hvis du er presterm, ring legen din umiddelbart eller jordemor eller du går direkte til sykehuset. Hvis du er i Preterm Labor, anbefaler vi deg å bli evaluert så snart som mulig.

Hvis du ennå ikke har forberedt posen din på sykehuset, ta noen viktige elementer og spør en venn eller et familiemedlem for å forberede andre ting for å ta deg til sykehuset.