Hvordan passere 3-timers glukose testen

Del på Pinterest

Du kan gjøre testen?

Så du har mislyktes & # 8221; Din glukose test av en’nå, og nå må du gjøre den fryktede tre timers testen? Ja, Anch & # 8217;. Jeg måtte ta tre timers testen med to av mine graviditeter og suger!

Alas, ikke C’Det er veien å gjøre det virkelig så & # 8220; overvinne & # 8221; Denne testen, med mindre du virkelig har graviditetsdiabetes.

Selvfølgelig vil du finne forslag på Internett om hva du kan gjøre som kan hjelpe, men i all ærlighet, prøv å gjøre noe for å få en falsk lesing og # 8220; passasje & # 8221; På denne testen er farlig for barnets helse og helse, også.

Det er viktig at testresultatene er nøyaktige slik at det er egentlig et medisinsk problem, kan legen ordentlig behandle og se på sikkerheten til begge deler.

Hva du bør gjøre

Gjør akkurat hva legen din forteller deg å gjøre før denne testen.

Noen leger vil at du skal lage karbohydratbelastning i noen dager før testen, andre vil at du skal unngå sukker, og nesten alle vil at du skal raske fra midnatt til testens tid for å sikre at kroppen din er mungle fra alt.

Hva å forvente

I det minste bør du forvente å komme til legenes studio med magen Grumbling, bare for å motta en’annen flaske av den deilige glukosesirupen (seriøst, det er Sukker og # 8211; de kan ikke gjøre det bedre?), Som du vil drikke umiddelbart etter ditt første blodprøvetaking.

Svelget flasken glukose og aspekter A’nå alle uten mat eller drikke, gjør en annen bloduttak og gjenta samme prosess i tre timer.

Noen kontorer har et rom for å komme inn og sitte ned. Det er viktig å ikke overdrive blodprøver fordi det kan endre måten kroppen din behandler glukose. Hvis legen din vil at du skal sitte, sett deg ned og nok.

Planlegg på forhånd

Bringer noe å gjøre fordi tre timer er veldig lenge når du sulter og kvalme. Noen leger vil gi deg et sted å ligge ned mens tiden går. Du kan alltid spørre om dette er et alternativ for’En lur er alltid fin.

Hvis du ikke er sikker på at de vil tilby deg et rom for å ligge, bør du ta med noen magasiner, datamaskinen, kortene dine til å spille Solitaire & # 8211; Alt du okkuperer din tid.

Et annet lite råd ville være å ha noe å spise som venter på deg i bilen din fordi når du er ferdig, vil du ønske å spise.

Jeg tok en bagel og # 8217; Jeg dro i forsetet slik at du kan spise så snart jeg satte meg for å gå hjem. Noen kjeks, ostestikker, en frukt, alt som gir deg styrken til å gå hjem.

Hvis du har en tendens til å komme vekk veldig enkelt, eller hvis følelsene til ubehag følger deg om dagen, kan du spørre din partner eller en venn til å følge med deg slik at de kan følge deg hjemme i tilfelle du føler deg for syk.

Sannsynlighet for passasje

Sannheten på denne testen er at testen av en’nå er det ganske enkelt å & # 8220; fail & # 8221; Og mange mennesker gjør det! Gjør terskelen lav nok til å fange noen kunne ha et problem, for eventuelle hendelser.

Tre timers testnivåer er mye mer fornuftige og lettere å nå. Sjansene dine for faktisk har svangerskapsdiabetes er svært små, mellom 2 og 10 prosent.

Så prøv å slappe av og spise normalt i noen dager før testen (med mindre legen din forteller deg annerledes) og tenk positivt.

Lykke til og husk at å støtte testen ærlig er den beste politikken. Hvis du virkelig har svangerskapsdiabetes, vil du være glad for at legen din er der for å hjelpe deg med å holde deg frisk for de neste to månedene.