Hvordan påføre Ansiktsserum?

Når skal man ta på serum?

Serum brukes alltid etter rens og toner, men før fuktighetsgivende dag- eller nattkrem. Dersom du bruker flere ulike serum bør de påføres etter prinsippet ”lettest konsistens nærmest huden”, altså at et oljeserum alltid påføres etter et vannbasert serum.

Er det viktig med serum?

– Typiske grunner til å bruke serum er for å få fuktighet dypere ned i huden, hjelpe til å bekjempe hyperpigmentering, gi hudforyngende effekter, bekjempe frie radikaler og roe ned inflammasjoner i huden, gi anti-age-effekter og styrke hudens naturlige forsvar.

Hvordan virker serum?

– Et serum er et produkt med aktive ingredienser som er ment å skulle virke dypere ned i huden enn en krem. De inneholder høye konsentrasjoner av dyptvirkende ingredienser og øker den totale effekten av hudpleien, forklarer fagsjef i hudpleiefirmaet Dermanor, Kjersti Johansen.

Hvor skal man bruke serum?

Serum påføres etter rens og toner, men før fuktighetskrem eller olje gjerne både morgen og kveld. Det er viktig at serum påføres i denne rekkefølgen da det vil virke best på nyrenset hud, men at porene bør lukkes før du påfører huden noe som helst.

Hvilken rekkefølge skal hudpleie?

Serum, krem, øyekrem, primer, foundation og rens. Det er ikke rart det kan bli forvirrende å vite rekkefølgen for påføringen av alle disse produktene. Hudpleie skal verken være komplisert eller ta lang tid, er du i tvil anbefaler jeg alltid at du følges opp av en hudterapeut.

Hvordan bruke Snail serum?

Start med dobbelrensen (finn hvilken dobbelrens som passer til din hud), før du bruker COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence på lett fuktet hud. Følg opp med ditt favorittserum og avslutt med COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream. Sist men ikke minst bør du bruke solkrem hvis det er dagtid.

Kan man bruke serum alene?

Serum og oljeserum bør brukes som en del av dine daglige skjønnhetsrutiner for at du skal få en vakker glød i ansiktet. Det er likevel ingenting i veien for at du kan påføre noen dråper alene i løpet av dagen. Det kan være en fin måte å friske opp tørr hud.

Hva bør serum inneholde?

Huden trenger begge, og sammen blir de best. Serum er krutt, og inneholder opp mot 70% mer virkestoff sammenliknet med en krem. Krutt gir ikke direkte pleie til huden og derfor behøves litt kjærlighet i form av en god ansiktskrem over. Ansiktsserum er ofte mer tyntflytende enn krem.

Hva er det beste serumet?

I vår test er Biotherm Aquasource Deep Serum det beste serumet. Det absorberes raskt og fukter huden godt. Det er dog viktig at du velger det beste serumet tilpasset din hud.

Hvordan bruke vitamin C serum?

Hvordan bruker du Vitamin C? Påfør et par dråper på huden hver dag, og masser forsiktig inn i huden. Det trekker bedre inn når huden er nyrenset, og fordi serum er det som trekker lengst ned i hudlaget, er det best å ta det på, FØR man påfører kremer, solfaktor og makeup.

Hva betyr serum på norsk?

Serum (latin for «myse») har flere betydninger: Blodplasma hvor de koagulerende stoffene er fjernet Antiserum, blodserum med spesifikke antistoffer for passiv immunitet.