Hvordan og hvorfor bruke en Pec dekk maskin

Del på Pinterest

Vil du endre formen på kroppen din gjennom øvelsen? Eller kanskje du er en idrettsutøver som ønsker å forbedre din swing eller lansering. I dette tilfellet kan utvikle brystmuskler hjelpe deg med å få disse resultatene.

Men med så mange forskjellige typer utstyr, hva er det beste å adressere denne bestemte delen av kroppen din?

Selv om det ofte er et spørsmål om personlige preferanser, har noen fått gode resultater ved hjelp av en haug med PEC.

Fordeler med PEC-dekk

En PEC-dekk er en maskin designet for å øke styrke og muskelmasse i brystet. Det er så effektivt at det amerikanske rådet om trening Classified Det er en av de beste øvelsene for å bygge thorax-musklene.

Biben har jobbet både brystet og støttemusklene, hovedsakelig din store bib, som er muskelen som lar deg svinge og bli med i armene og forklarer Caleb Backe, En sertifisert personlig trener og helse- og velværeekspert for Maple Holistics.

«Dette styrker bysten din og stabiliserer skulderbladene. I mellomtiden, selv støtte muskler, som den forreste tannet, aktiveres under en pectoral bukett. Åpner og styrker baksiden av skuldrene slik at du kan fullføre operasjonen;. & # 8220;

Selv om en bib ikke er den eneste øvelsen for brystmusklene, er en av grunnene til at det er høyt dets evne til å gi intens bryst trening.

& # 8220; er overlegen til andre øvelser som bare fungerer på brystet som en ytterligere fordel & # 8221; sier Backe. Pec-dekkens hovedfunksjon er å aktivere thoraxmuskulaturen, som kan styrke kjernen og armene generelt.& # 8221;

Slik bruker du en dekk Pec-maskin

Å forstå den riktige teknikken kan hjelpe deg med å unngå muskellesjoner.

 • Velg vekten for maskinen.
 • Sitt på plattformen. Trykk på ryggen fast mot baksiden av plattformen med føttene som hviler på gulvet.
 • Ta tak i et maskinhåndtak med hver hånd. Avhengig av modellen kan PEC-dekk ha en supportpute. I så fall, plasser underarmene på hvert lager. Bretter armer med en 90 ° vinkel og hold albuene alle’brysthøyde.
 • Ta tak i brysthåndtakene, trekk armene mot kroppen som kontraherer pectoralmusklene. Bringer håndtakene eller polstring for armene foran brystet, hold posisjonen i et par sekunder, så sakte frigjør startposisjonen sakte.
 • Gjenta ønsket antall repetisjoner.
 • Sikkerhet er viktig under bruk av en Pec dekk maskin. Dette inkluderer kunnskapen om de riktige pusteteknikkene for å sikre at musklene får nok oksygen.

  Tips for gjengen med PEC

  • Pust ut mens du skyter håndtakene mot brystet og inspirerer mens du utfører håndtakene i startposisjonen.
  • Hvis treningen er for intens, reduser du mengden vekt for å unngå skade.
  • Din siste repetisjon bør være vanskelig å fullføre, men ikke så vanskelig å oscillere eller svinge.

  Pec teppe maskin mot fly maskin

  Del på Pinterest

  Selv om BIB og Moskva-maskiner fungerer på de samme muskelgruppene, og navnene noen ganger brukes utskiftbare, er det subtile forskjeller, observere Nick Rizzo, direktør for’treningen på Runrepeat.com, En Sneakers vurderinger.

  & # 8220; Hva er annerledes er vinkelen til albuene & # 8221; sier. «Med en flymaskin, er albuene betydelig mer rett enn når du bruker et bryst. Dette plasserer vekten så langt som mulig til sidene, noe som betyr at for å stabilisere seg og flytte denne vekten, må kroppen din rekruttere en større mengde muskelfibre fra innsiden av brystet & # 8220;.

  A’En annen åpenbar forskjell med disse maskinene er startposisjonen til armene, som er bredere med flygende maskin.

  Rizzo forklarer også at Moskva-maskiner gir en betydelig dyp strekning av muskelen, noe som gjør det mer effektivt i produksjonen av muskelmasse enn en haug med PEC.

  Alternativer til gjengen med PEC

  Del på Pinterest

  Selv om en bib gir en god trening til å sikte mot thorax-musklene, trenger du ikke denne maskinen til å bygge sterkere muskler i denne delen av kroppen din.

  Rizzo bemerker at for å trene brystet, trenger du bare to hovedøvelser: en brystklaff eller et brystpress, som du kan gjøre med en kabel eller frie vekter i tilbakegang, flat eller tilbøyelig.

  Bruker en kabelskive maskin

 • Sett seg i midten av kabelen med skuldrene.
 • Hold en ende av kabelen i hver hånd. Hold armene dine helt utvidet litt bøyende albuer.
 • Så sakte bringer armene mot midten av brystet. Hold denne stillingen i noen sekunder, og gå tilbake til startposisjonen.
 • Gjenta repetisjonene du vil ha.
 • Bruk styret

 • Hold en vekt i hver hånd og deretter ligge på en flat benk. Hode, skuldre og rygg skal være på benken.
 • Med føttene lener seg på bakken, strekk armene mot taket. Hold albuene litt foldet med palmer en foran # 8217; andre.
 • Trekk langsomt armene dine ut og ned til jeg er parallell med gulvet.
 • Ta en pause i et par sekunder, og løft armene i den opprinnelige posisjonen.
 • Gjenta ønsket antall repetisjoner.
 • Andre treningsøkter De viktigste brystet muskler inkluderer en avslappende benk og en kryss kabel.

  L & # 8217;

  En brystmaskin gir en ganske enkel og effektiv trening for å bygge de viktigste brystmusklene. Du kan justere vekten basert på treningsnivået ditt. I tillegg til å øke muskelmassen i brystet, kan denne øvelsen også styrke skuldrene og kjernen.

  Hvis en bukett med pectoraler ikke er tilgjengelig, kan frie vekter eller en flymaskin gi lignende resultater, da de jobber med de samme muskelgruppene.

  Uavhengig av valgutstyret for & # 8217, er riktig form viktig for å forhindre muskelskader. Hvis du hadde en tidligere muskelskade, snakk med en lege eller fysioterapeut på guiden før du starter en ny styrketrening.