Hvordan Nair jobber for å fjerne uønskede kroppshår?

COS’er nair?

Nair er et merke av produkter for depilering hjemme kalt depilatory.

En depilatory er en krem, en lotion eller en gel. Det er flere merker av kjemikalier for hårfjerning. Fjern midlertidig overflødig hår på ansiktet og kroppen.

Du kan finne nair og andre hårfjerningsprodukter i ditt lokale apotek.

Nair sprer seg på overflaten av huden. Det bryter eller løser håret slik at du kan tørke dem.

Nair og andre hårfjerning kjemikalier Fjern hårakselen, den delen du ser på huden din. De fjerner ikke hår under huden eller hårroten.

Kjemisk hårfjerning er ikke ny. Indianere brukte en kjemikalie som heter Liscivia for å kvitte seg med kroppshår. Folk i # 8217; antikke kalkun brukte kalkkalk eller fotballoksid, for å fjerne håret.

Hvordan Nair fungerer?

Kjemiske depilatorer som nair fungerer som en hårstruktur. Hvert hår består av proteinfibre kalt keratin. Keratinfibre er sammenflettet sammen som garn og beholdt fra kjemiske bindinger.

Kjemikalier i nair og andre hårfjerningsprodukter svekkes eller bryter disse linkene. Dette løser håret.

Normalt fungerer Nair om lag 3-10 minutter. Påfør krem, gel eller lotion med en spatel. Vent på anbefalt tid, så tørk eller vask håret ditt.

Nair ingredienser

De aktive ingrediensene i nair er:

 • Tioglykolsyre Salsalter: Kalium eller Fotball
 • En fotball, kalium eller natriumhydroksydbase

Den grunnleggende kjemikalien av nair svulmer eller åpner hårakselen. Dette hjelper kjemiske salter for å komme inn i håret og bryte ned båndene som gjør hårfibre holder seg i.

Nair angriper svovelbinder i hekken av håret. Svovelreaksjon kan forårsake et rettet egg lukt.

Et laboratorium studere På nair oppdaget at det ikke virker på fibre som bomull, polyester og rayon. Dette kan skyldes at disse naturlige og syntetiske fibre ikke inneholder svovelbindinger. Dette er grunnen til at nair og andre hårfjerningskjemikalier sannsynligvis ikke vil skade klærne dine.

Nair-produkter kan også inneholde:

 • vann
 • parfyme eller duft
 • kalsiumkarbonat
 • Cetylalkohol
 • Natrium Lauril Sulfate
 • Natriumsilikatløsning

Nair jobber på bena?

Nair brukes vanligvis til å fjerne hår på bena. Det kan dekke store områder om noen få minutter. Hvis du har tykt eller grovt hår, må du kanskje la dem stå i maksimalt 10 minutter.

Nair fungerer på ansiktet?

Nair kan også fjerne ansiktshår. Nair har mer delikate formler som er spesielt laget for hårfjerning. Dette inkluderer en ansiktshår fjerning enhet med børste.

Bruk et produkt for å fjerne ansiktshår bare på ansiktet. Ansiktsens hud er mer delikat enn de fleste kroppsområder. Dessuten er håret i ansiktet normalt finere enn håret på kroppen.

Nair fungerer på skamhår?

Nair kan arbeide for å fjerne skamhår, men bør fjernes med en myk klut i stedet for med plastspatel.

Nair fungerer på stubben?

Nair vil fungere på det uberørte skjegget hvis det er over hudoverflaten. Hvis det korte skjegget er veldig kort eller på overflaten av huden, kan kremet eller lotionen ikke nå det.

Hvor lenge jobber nair?

Nair og andre hårfjerning kjemikalier kan eliminere hår i omtrent en uke til en måned. Det avhenger av hvor raskt håret ditt vokser.

Nair fjerner hekken av håret, ikke roten til håret. Det ligner på barbering, bortsett fra det faktum at håret ikke er kuttet med et blad.

Hvis du er vant til inntekter hver uke, vil du sannsynligvis også måtte bruke nair hver uke.

Fordeler med bruk av depilatorprodukter i forhold til andre produkter for hårfjerning

Nair og andre hårfjerningsprodukter er raske og enkle å bruke. De er tilgjengelige i de fleste apotek og dagligvarebutikker. De kan brukes på alle hudfarger og hårtyper.

De er også indolor. De er sikrere og lettere å bruke enn barbering. Nair kan også fjerne hår i vanskelige poeng for å nå kroppen.

Hårfjerningsprodukter er en økonomisk måte å få glatt hud. De er billigere enn voksing eller # 8217; laser hårfjerning. De er raskere og enklere enn andre metoder som threading.

Bivirkninger og forholdsregler

Nair og andre kjemikalier for hårfjerning kan forårsake:

 • Allergiske reaksjoner
 • Kjemiske forbrenninger
 • irritasjon
 • blinkers
 • hud peeling
 • utslett

Nair kjemiske røyk kan også forårsake allergiske reaksjoner eller astmasymptomer hos noen mennesker.

Bruk ansiktsbehandlinger for ansiktet ditt eller delikat hvis du bruker nair på ansiktet eller andre følsomme områder. Unngå nair hvis du er allergisk mot parfymer. Du kan også være allergisk mot Nair Chemicals.

L’bruk av nair kan midlertidig gjøre huden mer følsom for andre lotioner eller fuktighetsgivende kremer. Din hud kan også være mer følsom for huden i kort tid umiddelbart etter bruk av nair.

Unngå å bruke andre hudprodukter umiddelbart etter bruk av et depilatorisk produkt. Dekk også huden hvis du er i solen eller alle «8217;.

Ta bort

Nair er kjemisk for hårdepilering. Det er et effektivt og økonomisk depileringsalternativ.

Det er generelt trygt og enkelt å bruke. Noen mennesker kan ha hudirritasjon eller en allergisk reaksjon fra nair. Du bør bare bruke den som angitt.

Snakk med legen din hvis du er bekymret for overflødig hår på ansiktet eller kroppen din. L’Overdreven hårvekst kan være et symptom på noen helsemessige forhold.