Hvordan motivere deg til å trene: 32 tips for alle nivåer

Vi vet alle at å være aktiv og delta i et vanlig treningsprogram er bra for ditt sinn, kropp og alle «8217;. Men noen ganger den interne dialogen som forteller oss å hoppe over treningen min eller ta takeaway mat og jobbe noen flere timer tar over.

Når dette skjer, kan det være vanskelig å følge din plan for å komme til treningsstudioet og prioritere fitness.

Dette er når du skal ha en liste over motiverende forslag og triks kan hjelpe deg med å være konsistent. Vi har fullført en liste over 32 praktiske måter å hjelpe deg med å holde deg motivert og på vei for å nå dine treningsmål.

Generelle forslag

1. Definer din & # 8220; fordi & # 8221;

Du kan ikke stole på eksterne faktorer, som en ferie, for å motivere deg. Definer din & # 8220; hvorfor & # 8221; For øvelsen vil gi deg en personlig eller følelsesmessig investering i dine mål.

2. Velg en årsak

At du er en løper, en walker eller en crossfit fanatiker, velg en sak for å konkurrere kan virkelig hjelpe deg med å motivere deg. Det er mange konkurranser som støtter årsaker som:

 • Forskning på # 8217; Alzheimer
 • Kreftforskning eller finansiering for familier
 • Forskning på cystisk fibrose
 • Forebygging av selvmord
 • Forskning og forsvar av diabetes

3. Ha alltid en sikkerhetskopi

Sett en pose & # 8220; bare i husene & # 8221; Med bil med endring av trenings klær og et par sko. Også, hold en alternativ trening klar, som en sti som går fra jobb, når programmene endres.

4. Følg 3 x 10-regelen

Du har liten tid? Ikke noe problem. Ta en 10 minutters spasertur tre ganger om dagen. Utveksler kvelden gange med noen squats, dekk og crunches, og du vil ha en treningsøkt for hele kroppen. Alle disse mini-treningene er oppsummert raskt og påvirker de totale driftsoperasjonene i uken.

5. Post-it makt

Etikett klistremerker med positive meldinger på’treningsøkt. Plasts på vekkerklokken, på badet speil eller på datamaskinen på jobb. De vil tjene som en konstant påminnelse om å ta vare på helsen din.

6. Bruk sosiale medier

Hopp over selfie og daglig innsjekking og velg bruk av sosiale medier som en måte å holde seg i tråd med dine treningsmål.

en studere Han fant at støtte, ansvar og til og med en sunn konkurranse i nettgrupper kan hjelpe deg med å overholde en treningsrutine.

Tips for trening alene

7. Programmet det i kalenderen din

Du bestemmer hva slags trening du vil gjøre, hvor lenge og hvor. Dermed dedikerer det 10 minutter til planleggingen av virksomheten din for resten av uken. Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser at å ha en daglig rutine som inkorporerer den fysiske aktiviteten, bidrar til å fremme en vanlig trening.

8. Se og trene

Du kan ikke si & # 8220; ingen & # 8221; til ditt favoritt-tv-program? Hopp over tredemølle eller på A’andre kardioutstyr, slå på TVen og se på tiden som flyter. Du kan også ha vane med å se favorittprogrammet ditt bare når du trener.

9. Fikse en dato

L’trening for et løp eller en spesiell begivenhet kan presse deg til å komme fra sengen om morgenen og flytte. Finn en hendelse for å trene i noen måneder. Begått ved å registrere deg og betale registreringsavgiften, ta deretter til jobb.

10. Finn en utfordring å delta i

Kall det; C’er en utfordring for dette. The Squat Challenge, Table Challenge, Utfordringen med daglig trening, kan listen fortsette. Gode ​​nyheter? Siden det er så mange å velge mellom, har du ikke noe problem å finne flere utfordringer for å delta og fullføre.

Morgenforslag

11. Sov i klærne dine

Ja, dette trikset fungerer virkelig! Hvis du plasserer klær på kvelden, er det ikke nok motivasjon, prøv å ha dem i sengen.

12. Sett alarmen din utenfor rekkevidde

Hvis du er en snoozer, må du sette vekkerklokken fra # 8217; andre deler av rommet. Dette tvinger deg til å stå opp og komme fra sengen. Og hvis du allerede bruker klær, seks i midten av’treningsøkt.

1. 3. Samle teamet ditt

Trening er mye lettere når du har en venn som venter på deg. Hopp over datoen for kaffe og i stedet gå til et syklingskurs eller kjøre på stiene. Mer, Undersøkelser Vis at å finne en treningsemann øker mengden trening du gjør.

14. Lytt til en podcast

Velg en podcast du ønsket å lytte til og sette den i forgrunnen bare når du trener. Dette gir deg noe å se frem når en økt i treningsstudioet ikke høres så attraktivt ut.

Forslag til husopplæring

15. Skape en plass

Utpeke A’husområde eller # 8217; leilighet for trening kan hjelpe deg med å gå inn i riktig mentalitet og minimere distraksjoner som kan være en ekte morder av motivasjon. Ekstra soverom, kjeller eller partisjoner fra # 8217; hjørne av stuen vil gi deg en hellig plass til å øve yoga eller ta en tur av burpees.

16. Bruk en’fitness app

Det er hundrevis av treningsapps med treningsøkter som strekker seg fra Yoga og Pilates All’trening med høy intensitetsintervaller og frie kroppskretser. Velg en’app og program daglig trening fokusert på forskjellige treningsmål. For eksempel, kardio på mandager, yoga på tirsdag, styrketrening på onsdager og så videre.

17. Sett telefonen i A’andre rom

Tekstmeldinger og e-postmeldinger på sjefen din er en motivasjonsmiddel når du prøver å trene. For å unngå å miste damp i midten av en serie med air squats, legg telefonen i et rom langt fra hvor du trener.

Forslag til de som praktiserer daglig fysisk aktivitet

18. Lunsjpause trening

Koble fra, stå opp og flytte! Spør en kollega å ta en tur eller gå på treningsstudioet for en rask trening på # 8217; lunsjtid. Det er mer sannsynlig å trene hvis det er en behagelig del av dagen din.

19. Gå utover treningsstudioet

L’trening kan forekomme praktisk talt overalt og når som helst. Hver gang du går opp trappen, kjør 25 squats. Hold balansen på et ben mens du vasker tennene dine eller ringer mens du går.

20. Bland den

En treningsplan kan fungere midlertidig, men det vil ikke fungere for alltid. For å opprettholde motivasjonen din med maksimal hastighet, periodisk Endre treningsøktene dine. Det er også en’intelligent ide å passere gjennom ulike treningsleier og kardio- og motstandsopplæringsmoduser i uken.

21. Pass på at du hviler

Trening hver dag kan sette kroppen din til å streve. Hvis du liker å gjøre mer trening, hvis ikke hver dag i uken, sørg for at en av de dagene er dedikert til aktiv hvile. Kan føre til for mange gode ting Overdreven trening, som kan få deg til å lande på bunnen.

Forslag til mannskapet etter arbeid

22. Trene før du går hjem

Finn et treningsstudio, et spor eller en sti i nærheten av arbeidet ditt Du kan gå før du går hjem. Endre klærne dine til å jobbe og umiddelbart gå til destinasjonen til # 8217; trening. Ingen parkeringsplass eller renseri langs veien.

23. Tenk på små trinn

Noen ganger er ideen om å trene etter en lang dag, virker det helt umulig. I stedet for å gi opp før du begynner, fortell deg selv at du kledd, og du vil lage en oppvarming på 10 minutter før du tenker på å gå hjem. Etter at du har flyttet, er det god sjanse for at du vil gå videre.

24. Gjør det du elsker

Trening etter at arbeidet skal gi deg en energiladning og hjelpe deg med å avlede ditt sinn fra dagen. Velg aktiviteter og trening du liker og venter på angst kan hjelpe deg med å holde motivert oftere.

Forslag til å miste vekt

25. Etablere små mål

Når det gjelder å miste vekt, vinner små mål hver gang. Start med daglige mål, deretter ukentlige mål, månedlige mål og til slutt mål å nå målet ditt.

26. Omgitt av folk som tenker på samme måte

La oss innrømme det, å miste vekt er en utfordring. Men prøver å redusere tallet på skalaen er nesten umulig hvis du omgir folk som har dårlig å spise og mosjon vaner. For å holde deg på sporet, velg firmaet ditt klokt og samhandle med folk som har lignende mål.

27. Gjør ditt matprogram for å jobbe for deg

Hvis du stadig endrer menyelementene eller forbereder mat slik at du kan holde fast i kostholdet ditt, vil du kanskje revurdere planen du følger.

Forskning & # 8211; Undersøkelser viser at å ha en mentalitet & # 8220; alt eller ingenting & # 8221; Vinner ikke langsiktig. Å miste vekt og holde det vekk krever en endring i livsstilen som gir deg friheten til å leve uten å planlegge dagen rundt en diett.

28. Alltid bære en takeaway container hjemme

Når lunsj ute, spør servitøren å ta en takeaway container med deg. Sett straks halvparten av måltidet i beholderen og spis bare det du har i parabolen. Ikke bare spare kalorier, men du har også lunsj klar for neste dag.

Forslag til en sunn mat

29. Måltid forberedelse en dag i uken

Velg en dag i uken for å handle, forberede og lage mat minst to eller tre lunsjer for uken. Noen matvarer for å flytte måltider inkluderer:

 • kyllingbryst
 • salat
 • frukt
 • grønnsaker
 • Integrert ris
 • Søte poteter
 • Burrito boller fikseringer

Del hvert måltid i små beholdere slik at du kan gripe og gå når du forlater døren.

30. Konsentrert på’la til, ikke å fjerne

I stedet for å bli kvitt alt du tror er usunn, flytt oppmerksomheten til # 8217; legge til mat som du kanskje mangler i din dag, som frukt og grønnsaker.

31. Prøv en ny oppskrift per uke

Velg en ny oppskrift for å forberede det som inkluderer en kilde til magert protein som kylling eller fisk, grønnsaker, et komplekst karbohydrat, sunne fettstoffer og frukt til desserter.

32. Bytt sukkerholdige drikker med smaksatt vann

Eliminerer brus, juice og # 8217; glitrende vann med sukker og prøv å legge til noen naturlige aromaer til normalt vann. For en forfriskende og velsmakende drink, prøv å legge til en av disse til vannet ditt:

 • agurker
 • jordbær
 • appelsiner
 • lime
 • mynte

Når du arbeider med en profesjonell

Planetid med en personlig trener er nyttig for alle treningsnivåer. Hvis du er ny i # 8217; trening, jobber med en profesjonell, kan komme i gang på den rette veien. De kan designe et skreddersydd program for dine behov og observere deg selv for å sikre at du utfører øvelsene riktig.

Hvis du er en treningsekspert Ventresser, kan en erfaren trener gi livet til din nåværende treningsrutine, som vil utfordre deg og motivere deg til å overvinne dine nåværende treningsnivåer.

Personlige trenere kan også gi spesifikk trening for sport og spesialiserte instruksjoner for visse helsemessige forhold. Hvis treningsplanene dine inkluderer arbeid med en personlig trener, må du sørge for at du søker etter trener med troverdige sertifiseringer. Noen av de mest pålitelige inkluderer:

 • National Strength and Conditioning Association (NSCA), som også overvåker sertifisert styrke og kondisjoneringsspesialist (CSCS) sertifisering
 • American College of Sports Medicine (ACSM)
 • Amerikansk råd om trening (ess)
 • National Academy of Sports medisin (NASM)
 • International Association of Sports Sciences (Issa)

Selvfølgelig, selv å ha en grad i motorvitenskap, er en god legitimasjon. For å finne en trener i ditt område, bruk Online Search Tool På en av nettstedene til sertifiseringsorganer.

Bunnlinjen

Å finne motivasjonen til å trene begynner med kuttet tid i løpet av dagen for å gjøre fysisk form en prioritet. Så neste gang du tenker på å forlate treningen din, prøv en (eller to eller tre, eller til og med 10!) Av disse motiverende hackene.

Facing a collapse of fitness er mye enklere enn du kanskje tror, ​​spesielt hvis du har verktøyene du trenger for å gå tilbake til sporet.