Hvordan massere fillers?

Skal man massere Restylane?

Filleren kan kolonisere seg i ”lommer” i vevet og danne små kuler/klumper. Hvis dette skulle oppstå kan man massere vevet en periode. Da jevner det seg ut. Hvis problemet vedvarer må man ta kontakt med sin behandler, som kan fjerne disse på forskjellige måter.

Kan fillers flytte på seg?

I enkelte tilfeller kan filleren migrere (vandre). Altså at den uker eller måneder etter behandling flytter på seg. Da kan det også være aktuelt å løse opp filleren.

Hva skal man ikke gjøre etter fillers?

For å minimere risikoen for irritasjon, bør du ikke bruke retinol, glykolsyre og eksfolieringsprodukter 24 til 48 timer etter behandling. Unngå også bruk av rensebørster, som kan bli for hardt for huden. De fleste fillere trenger minst to uker på å sette seg, det er derfor best å la huden få ro i denne perioden.

Hvordan få fyldigere lepper?

Du kan også skape ekstra fylde og fokus på leppene ved å legge et highlighter-produkt ved amorbuen på den øvre leppen. Du kan også forsiktig legge litt highlighter, eller en lysere leppestift midt på leppene dine. Den lyse fargen i midten vil gi illusjon av en fyldigere leppe helt uten kirurgi – smart!

Hvor lang tid tar det før fillers går ut?

Hyaluronsyre kan reverseres, og etter hvert som kroppen bryter ned stoffet vil effekten forsvinne. Normalt tar dette mellom tre og atten måneder. Enkelte fillere kan vare i over to år.

Hvordan bli kvitt fillers?

I noen tilfeller kan man gjøre et lite snitt og klemme ut masse, i andre tilfeller må man skjære ut filleren med påfølgende arr. Det finnes også fillers som kan løses opp ved innsprøytning, men dette kommer an på hvilket stoff du har sprøytet inn i leppen i utgangspunktet.

Skal man massere Juvederm?

Etter du har fått bedøvelse vil behandlingen starte. Behandleren vil da injisere juvederm med en tynn nål. Samtidig vil behandleren massere filleren rundt i behandlingsområdet slik at filleren legger seg jevnt og ikke klumper seg. Dette vil gå relativt fort og behandlingen er normalt over innen 30 minutter.

Når kan man kysse etter Restylane?

Du kan kysse akkurat sånn som før.

Kan man drikke alkohol etter Restylane?

De første 72 timene etter behandling bør du unngå å drikke alkohol og trening. Vi anbefaler heller ikke å ta fly. De første 15 dagene etter injeksjonen anbefales det å unngå tannlegebehandlinger, inkludert rens, kosmetiske behandlinger og ekstreme temperaturer, som for eksempel badstue.

Kan man dusje etter filler?

Hva skal man unngå etter trådløft behandling? Behold den kirurgiske tapen på i 3 dager. Ikke dusje eller få vann i området på 3 dager. Ikke bruke krem eller sminke på 3 dager.

Kan man få allergisk reaksjon av fillers?

For noen reagerer på bedøvelsesmiddelet som er i filleren, eller på selve filleren. En sjelden gang er det også noen som reagerer på det antiseptiske middelet de renser med før injeksjon eller på bedøvelsesgelen. En allergisk reaksjon kan komme akutt eller etter noen dager eller uker. Den akutte er den mest alvorlige.