Hvordan lærte jeg å elske kroppen min igjen etter in vitro befruktning

Del på Pinterest

L’I fjor var jeg mellom min andre og tredje befruktning in vitro (In vitro befruktning) Sykluser da jeg bestemte meg for at det var på tide å gå tilbake til yoga.

En gang om dagen strukket jeg ut en svart matte i mitt opphold for å øve Yin Yoga, en dyp forlengelsesskjema der stillingene holdes i fem minutter. Selv om jeg har to sertifiseringer for yoga undervisning, var dette første gang jeg praktiserte i mer enn et år. Jeg hadde ikke trampet maten min fra min første konsultasjon med en reproduktiv endokrinolog som jeg håpet ville hjelpe meg å bli gravid.

I # 8217; år etter det første møtet, har min mann og jeg krysset håp og skuffelse mer enn en gang. In vitro befruktning er vanskelig & # 8211; På kroppen din, på dine følelser & # 8211; Og ingenting forbereder deg virkelig på dette. For meg var en av de mest uventede delene følelsen av å utvide kroppen min.

In vitro befruktning krever injeksjon hormoner, hovedsakelig spør kroppen din moden mange egg før eggløsning, håper å få en (eller mer) viktig og sunn som vil gjødsle. Men på 40 visste jeg at jeg allerede hadde konsumert mine mest vitale og sunne egg, så injeksjoner hadde effekten av å bevege seg bort fra kroppen.

Jeg fortsatte å tenke på et fotografi av min høyskole og post-college venner og jeg i en italiensk restaurant i sentrum av Brooklyn. Jeg husket å ha kledd meg for den kvelden, som var min 31. bursdag, og å ha matchet Ann Taylors røde bukser med en svart silke-t-skjorte med et zigzag mønster av oransje, blå, gule og grønne tråder de krysset stoffet.

Jeg husket hvor raskt jeg kledde for den kvelden og hvor intuitivt han uttrykte meg med klærne mine og mitt lager på en måte jeg følte meg bra med meg selv. På den tiden måtte jeg ikke tenke på hvordan jeg skulle gjøre det & # 8211; Jeg hadde en naturlig tillit til seksualiteten min og selvuttrykk som kan være en annen natur mellom 20 og 30 år.

Mine venner og jeg var moderne dansere alle’Vintage og i god form. Ti år senere, og i midten av in vitro befruktning, den tiden resounded som bestemt ferdig ferdig. Den kroppen virket diskret og skilt fra kroppen jeg hadde i mine 40 år. Jeg satte det ikke fysisk på samme måte, som ble sendt til å skrive, det er sant, men denne følelsen av å bli skilt fra kroppen min, selv prøver en skuffelse i # 8217; skyggen.

Den følelsen av svik av kroppen min førte til noen fysiske endringer som alle var en integrert del av aldringsprosessen. En kveld tok min mann og jeg min svoger til middag til ære for bursdagen sin. Som skjedde, hadde mannen min gått i skole med utleier på restauranten, og etter deres første hilsen vendte sin venn til meg vennlig og sa: «Det er din mor?& # 8221;

Det var nok til å tiltrekke meg oppmerksomheten min. Etter en PO & # 8216; av dyp refleksjon på meg selv, innså jeg at aldringsprosessen ikke var ansvarlig for det faktum at jeg dukket opp og jeg følte meg eldre, trøtt og ute av form. Min tankeprosess var. I mitt sinn følte jeg meg beseiret og kroppen min begynte å vise skiltene.

Dette sitatet fra. Ron Breazezeale Hit et tau: På samme måte som kroppen påvirker sinnet, er sinnet i stand til enorme effekter på kroppen.& # 8221;

Den tredje syklusen av befruktning in vitro ville være vår siste. Har ikke vært vellykket. Men to ting har skjedd både under og umiddelbart etter at de tillot meg å fullstendig tilbakestille mine tanker på kroppen min og skape en mer solidaritet og positivt forhold til det, til tross for resultatet.

Det første har skjedd noen dager før min tredje sikring av oocytter. Jeg falt og jeg led en cerebral følelse. Som sådan var jeg ikke i stand til å ha anestesien under tilbaketrekningen av oocytter. Til min orientering for befruktning in vitro Et år tidligere, hadde jeg bedt om å gi opp med anestesi og legen rystet: & # 8220; En nål stanser vaginalveggen for å aspirere egget og # 8217; Ovaia & # 8221; han sa. & # 8220; det har blitt gjort og kan gjøres, hvis det er viktig for deg.& # 8221;

Som det viste seg, hadde jeg ikke noe valg. Dagen for å plukke opp, sykepleieren i operasjonen var Laura, som hadde gitt meg blodet flere ganger i morgenovervåkning for å registrere hormonelle nivåer. Den er plassert av min høyre side og begynte forsiktig å massere skulderen min. Legen spurte meg om jeg var klar. Var.

L’Needle ble festet til siden av staven for ultralyd og # 8217; Jeg hørte trenge inn i eggstokkene mine, som en liten kramper eller en liten smerte. Hånden min var smal under teppet og Laura tok det instinktivt og hver gang han kom tilbake for å forsiktig massere skulderen hans.

Selv om jeg ikke skjønte at jeg vil gråte, hørte jeg tårene glir langs kinnet. Jeg gled på hånden fra under teppet og tok den av Laura. Jeg presset meg # 8217; Abdomen, på samme milde måte som min skulder masserte meg. Legen fjernet staven.

Laura ga meg et klapp på skulderen. & # 8220; tusen takk & # 8221;, sa jeg. Hans tilstedeværelse var en handling av omsorg og generøsitet som jeg ikke kunne ha forutsatt at jeg ville trenge, og jeg kunne heller ikke ha spurt direkte. Legen dukket opp og han snudde også skulderen min. & # 8220; superhero!& # 8221; Han sa.

Jeg ble fanget av vakt av deres vennlighet: ideen om å bli tatt vare på i denne typen og høflig måte han baffled meg. De viste meg medfølelse på en tid da jeg ikke kunne tilby meg noe. Jeg kjente ham siden det var en valgfri prosedyre, og den som jeg følte at jeg prøvde å få det jeg kunne ha hatt før & # 8211; Et barn & # 8211; Jeg forventet ikke eller følte meg i rett til medfølelse.

Den andre intuisjonen har kommet noen måneder senere. Med in vitro befruktning fortsatt frisk i fortiden, inviterte en god venn meg til å besøke henne til Tyskland. Forhandle passasjen fra Berlin Airport All’Trikkbussen for hotellet har vekket nostalgi. Med hormoner som ikke lenger er en del av systemet mitt, hørte jeg kroppen min, igjen, eksisterer mer eller mindre på min tilstand.

Jeg reiste Berlin til fots, gikk i gjennomsnitt 10 miles om dagen, testet motstanden min. Jeg følte meg i stand på en måte at jeg ikke hadde lenge siden og begynte å se meg helbredet av en skuffelse, i stedet for en permanent skuffet person.

De som virket nye og faste forhold i tråd med aldringen & # 8211; Mindre styrke, litt gevinst, mindre glede i å introdusere meg & # 8211; de var mer nøyaktig, direkte effekter av smerte og distraksjon jeg forhandlet på det aktuelle øyeblikket.

Når jeg var i stand til å skille den midlertidige fra den permanente, den øyeblikkelige smerten og forvirringen som in vitro befruktning hadde vekket av den lengste banen for å leve en kropp som er fundamentalt motstandsdyktig, kunne jeg se kroppen min så sterk og igjen potensial, selv tidløs.

Det var mitt følelsesmessige liv som hadde spådd mine aldrende følelser. Min virkelige kropp hadde vært resistent og har vist seg uforgjengelig når jeg vendte meg til det med fornyet overbevisning i sin energi og potensial.

Hjem, jeg gjenopptok min yin yoga praksis. Jeg la merke til at kroppen min gjenvinner sin form og familie størrelse, og selv om de skuffelsene som omgir in vitro-befruktningen, har ansatt mer tid til å bli løst, kjent at jeg kan påvirke min utforskning ved å flytte min tankeprosess for å skape grenser mellom mine følelser og deres egenkraft, og den holistiske visjonen om meg selv, hvor mine følelser er midlertidige forhold, ikke permanente attributter som definerer.

Dag etter dag steg jeg på min svarte matte og jeg koblet til kroppen min. Og kroppen min svarte & # 8211; Tilbake til et sted hvor det kan være fleksibelt, dynamisk og ung, både i fantasien min og i virkeligheten.

Amy Beth Wright er en freelance skribent og skrivefotor basert i Brooklyn. Les mer om arbeidet ditt på amybethwrites.com.