Hvordan lage Transgender-vennlig helsetjenester

«Men du er så pen. Fordi du burde gjøre det?& # 8221;

Når disse ordene kom ut av munnen, stivet kroppen min umiddelbart og en tykk av kvalme sank i magen min. Alle spørsmålene jeg hadde i tankene før d ‘& # 8217; avtale har forsvunnet. Alle’Plutselig følte jeg usikker, ikke fysisk, men følelsesmessig.

På den tiden tok jeg hensyn til medisinsk justering av kroppen min med min transbinære identitet. Alt jeg ønsket var å vite mer om testosteron.

Dette var det første skrittet jeg laget for å samle inn informasjon om effekten av kryssede kjønnshormoner etter å ha spørsmålet om min ting og kjempet med kjønnsinfonser i over to år. Men i stedet for å prøve en følelse av lettelse og fremgang, følte jeg meg beseiret og håpløs.

Jeg var flau av hvordan jeg overvurdert trening og # 8217; erfaring som den medium leverandør av primærpleie har på temaet kjønn og helse transgender. Faktisk var det den første personen som # 8217; Jeg sa før foreldrene mine, før min partner, før vennene mine. Sannsynligvis ikke visste & # 8230; og du vet det fortsatt ikke.

De fleste leger har ingen trening når det gjelder å ta vare på transgender folk

TIL 2017 Studio Han oppdaget at på 411 leger (leger) redningsmenn, nesten 8217; 80% herdet noen som er transgender, men l’80.6% har aldri fått noen opplæring på omsorg for transgender folk.

Legene var veldig eller ganske sikre på at definisjoner (77.1%), ta en historie (63.3%) og foreskrive hormoner (64.8%). Men en dårlig tillit ble rapportert utenfor Hormonal Kingdom.

Når det gjelder å bekrefte slekten i # 8217; helsevesenet, gjelder våre bekymringer ikke bare medisinske inngrep. Slekten er mye mer enn medisin og kropp. Øvelsen med å bruke navnet og det etablerte pronomen Noen av noen kan være en like kraftig og viktig inngrep av hormonene. Hvis jeg hadde kjent alt dette for fem år siden, adresserte jeg sannsynligvis ting annerledes.

Nå, før du gjør en avtale med en ny lege, ringer jeg på kontoret.

Jeg ringer for å finne ut om studien og leverandøren har erfaring med transseksenderpasienter. Hvis de ikke gjør det, er det greit. Jeg har bare tilpasset mine forventninger. Når jeg er i legenes studie, er det ikke min oppgave å utdanne. Når oddsen er at personalet på kontoret bare vil se meg som mann eller kvinne.

Dette er ikke en isolert ulykke. I Undersøkelse om transseksuelle i USA 2015, 33% rapporterte å ha hatt minst en og en negativ erfaring med en lege eller annen relatert helsepersonell til # 8217; å være transgender, inkludert:

  • 24% må lære leverandøren folk transgender for å få tilstrekkelig omsorg
  • På 15% invasive eller ubrukelige spørsmål blir bedt om å være transgender, ikke relatert til årsaken til besøket
  • Alle & 8217; 8% er avvist. Helsevesenet relatert til overgangen

Når du skal fylle ut rekrutteringsmodulene, og jeg ser ikke alternativene for å indikere min ikke-binære ting, antar jeg at dette betyr at leverandøren og medisinsk personell ikke har noen kjennskap til hva slekten ikke er binær eller ikke å være følsom for dette problemet. Ingen vil be om mine pronomen eller navnet mitt angitt (i motsetning til den juridiske).

Jeg forventer å være misgjerder.

Og i disse situasjonene velger jeg å prioritere mine medisinske bekymringer med hensyn til leverandørutdanningen. I disse situasjonene legger jeg mine følelser til side for å takle medisinske bekymringer. Dette er min virkelighet til alle medisinske avtaler eller mental helse utenfor spesialiserte klinikker generelt.

Vi har alle muligheten til å bringe små endringer og en stor forskjell

Jeg ønsker at alle helsepersonellene gjenkjenner betydningen av språket og anerkjennelsen av kjønnsforskjeller når det gjelder transmiljøer. Helse er Omniccomprunnse, fra # 8217; ego til kroppen og navnet som er oppgitt til hormoner. Det handler ikke bare om medisin.

Del på Pinterest

Vi er i et historisk øyeblikk der bevissthet og forståelse av vår kultur av transgender og ikke-binære identiteter langt overstiger våre systemer for å forklare og bekrefte deres eksistens. Det er nok informasjon og utdanning tilgjengelig fordi folk er klar over trans- og ikke-binært slekt. Det er imidlertid ikke nødvendig for denne bevisstheten og følsomheten som skal brukes på helsefasiliteter.

Hva å presse fagfolk ville, og ikke bare i helsevesenet, for å forandre seg?

Det er ikke en komplett gjenoppbygging. Selv med de beste intensjonene om en profesjonell, er fordommer og personlige fordommer alltid tilstede. Men det er måter å demonstrere empati på. De små tingene i verden som det gjør en stor forskjell, for eksempel:

  • Plasser skilting eller markedsføringsmateriale i hallen D & # 8217 venter som viser at alle kjønn er velkomne.
  • Sørg for at skjemaene skiller sexet som er tildelt av GENDER-IDENTITETEN.
  • Gi en dedikert plass på rekrutteringsmodulene etter navn (hvis forskjellig fra det juridiske navnet), pronomen og kjønn (mann, kvinne, trans, ikke-binær og mer).
  • Spør alle (ikke bare transgender eller ikke-binære personer) som de vil bli adressert.
  • Bruk transgender eller ikke-kompatible mennesker. Å se seg selv reflekser kan være uvurderlig.
  • Korrekt og beklager ved et uhell brukt feil navn eller pronomen.

Jeg tenker tilbake til det’samspillet med legen, og jeg kan se tydeligere at det jeg trengte i det øyeblikket ikke var informasjon om hormoner. Jeg trengte det & mitt lege kontor var en trygg plass i en periode da jeg ikke var klar til å dele denne informasjonen av en hvilken som helst’på den annen side.

Jeg trengte at legen anerkjente at de som er meg, kan være forskjellige fra & # 8220; sex & # 8221; Oppført i min kliniske mappe. I stedet for å spørre hvorfor, ville en enkel uttalelse som dette ha gjort forskjellen: «Takk for at du kom til meg med spørsmålet ditt. Jeg skjønner at det ikke alltid er lett å komme frem til å be om denne typen ting. Det ser ut til at du setter i tvil om noen aspekter av sexet ditt. Jeg vil gjerne støtte deg i søket etter informasjon og ressurser. Du kan fortelle meg noe mer om hvordan du kom for å vurdere testosteron? & # 8220;

Det handler ikke om å være perfekt, men for å gjøre en innsats. Kunnskap er kraftigere når den blir satt i gang. Endring er en prosess som ikke kan starte før noen etablerer sin betydning.

Mere Abrams er forsker, en forfatter, lærer, konsulent og autorisert klinisk sosialarbeider som når en verden som er publikum gjennom taler i offentlige, publikasjoner, sosiale medier (@Mertheir), kjønnsterapi og praktisk støttetjenester OnlineGenderCare.com. Mere bruker din egen personlige erfaring og den ulike faglige bakgrunnen for å støtte folk som utforsker slekten og hjelperinstitusjonene, organisasjonene og bedriftene til å øke kjønnskompetansen og identifisere muligheter til å demonstrere L’Kjønns inkludering i produkter, tjenester, programmer, prosjekter og innhold.