Hvordan lage en innendørs rowing trening

Med alle treningsalternativene som er tilgjengelige i disse dager, kan det være vanskelig å velge en enkelt måte å svette på. Noen treningsøkter er gode for å øke hjertefrekvensen, mens andre gir en god måte å tone og styrke musklene på.

Men hva ville skje hvis det var en treningsøkt for hele kroppen som gjorde alt?

C & # 8217;.

Båtliv. Det er en av de beste, mer komplette treningsøktene for hele kroppen som en person kan gjøre, men så mange mennesker må fortsatt prøve det fordi det ikke er veldig enkelt. Roningen tar et skall (en lang og smal båt), roing, et stort speil D’vann og gode værforhold. Blant mange andre ting.

Men fordelene er mange: Båtliv kan forbedre motstand og fysisk form og generell styrke, inkludert styrking av hjertet. Det kan også forbedre funksjonen til immunsystemet, stemningen og til og med en beroligende og meditativ effekt på tankene takket være de repeterende og lav-støtbevegelser og lyder.

Du kan ende opp med litt blære på hendene, men en ekte Rowaker har litt & # 8216;. Armene, bena og kjernen vil takke for treningen og vil be om en annen runde.

Heldigvis er innendørs roing like effektiv

Det er ikke overraskende at flere og flere butikker inspirert av roing som Terraced House Og Rowgatta De holder seg i hele New York City og andre store byer.

Roing maskin, også kjent som ergometer eller # 8220; Erg & # 8221; Som det er kjærlig kalt av roverne, hjelper det deg med å få en fullstendig treningsøkt av hele kroppen innendørs.

Men ikke la deg bli lurt av å tenke at roingmaskinen er et lett løp bare fordi du setter deg ned. Roing er en av de mest intense sportene i omløp. (Tro meg, jeg var en konkurransedyktig kollegial rover, og jeg tilbrakte mye tid på å slå den på i en båt og i en båt.)

Den økende etterspørselen på hjertet bidrar til behovet for kroppen å sirkulere mer blod, noe som også fører til et sterkere og mer effektivt hjerte.

Vender seg til de største musklene som trengs for båtrengen & # 8211; Den øvre delen av ryggen, armene og skuldrene til quadriceps, skinker og abdominale muskler & # 8211; Replikerer den nødvendige bevegelsesmodellen.

Er en unik dynamisk og stimulerende trening som bidrar til å skape en grunnlinje med styrke og motstand. I utgangspunktet er det nær den virkelige tingen.

Og når tiden forbyder treningsøkter, kan rodemaskinen bli en søm i et treningsregime. Gir en treningsøkt som er mest lik den faktiske båtlivet. Det hjelper også idrettsutøvere til å overvåke strømforsyningen, de estimerte avstandene dekket og frekvensen av slagene (hvor mange slag gjør per minutt, en viktig variabel i roingsporten).

Hva er brenningen?

Sekund Harvard Helse, En person fra 125 pounds brenner 255 kalorier i 30 minutter med roing i forhold til 120 kalorier brent ved å gå, 180 kalorier brent nedoverbakke eller 240 kalorier brent i løpet av en 12 minutters rytme.

Men en god trening gjelder ikke bare kaloriene som er brent. Mens andre idretter kan øke kaloriutgiftene, har de ikke den unike kapasiteten til å møte kraft og kraft samtidig samtidig som den er lav effekt.

Selv om mindre panoramautsikt enn å roe langs en vakker elv, vil 45 minutter på robåmaskinen gi deg en sterkere fotball på 45 minutter på en annen bil. Garantert.

Det kan virke Zen og fredelig langt unna, men de fysiske behovene til denne sporten er strenge. Faktisk bruker de fleste mye mindre tid på denne maskinen i forhold til andre rett og slett på grunn av høy fysisk etterspørsel på kroppen forårsaket av hvert skudd.

Lær å kjenne strekningen og robomaskinen

Så vi anbefaler at du starter små, med ett eller to sett 10 minutter fokusert på form og teknikk før du takler en lengre og vanskeligere rowing trening.

De fleste antar at båtliv er en trening og hovedsakelig for armer & # 8221; men kunne ikke være mer feil.

For å gå bra, må du forstå anatomien til et slag.

Røverne har et glidende sete, akkurat som racing skjell. Føttene dine er festet i sko som ikke beveger seg og beina dine står bak det meste av generering av energi på hvert skudd.

Men beina virker ikke alene.

Alt starter på forsiden av lysbildet hvor:

  • knærne er brettet
  • Ryggen er hengslet fremover alle hofterens høyde
  • Armene strekker seg foran deg og hendene dine holder remoens håndtak

Dette er kjent som & # 8220; Capture & # 8221;. Fra denne stillingen beveger hvert skudd gjennom en kroppsåpningsskjema og kroppskompresjon fra de store musklene til små, derfor fra små muskler til store.

Du kan se en slowmotion-versjon av hvordan et slag jobber her:

Det kan bli nesten en meditasjon: ben, rygg, armer & # 8230; armer, rygg, ben. Det er en intens form for fysisk bevegelse kombinert med den beroligende hiss mens du beveger deg.

Mens det meste av din styrke kommer fra de store benmuskulaturene (quadriceps, gastrocnemrium), l’tilt av bysten og traksjonen av # 8217; Remo håndtaket fra armene og skuldrene bidrar til å følge generering av styrke og Nødvendig momentum for å bidra til å flytte en båt fremover (motsatt retning i forhold til retningen du er foran setet).

I tilfelle av REG-ene, er maskinen stoppet. Men dette bildet av hva en ekte båt ville gjøre, bidrar til å forklare logikken til bevegelsesmodellen.

Når beina er rett på slutten av lysbildet, din:

  • Busten skal være litt hengslet på # 8217; tilbake
  • hendene dine er nær brystbenet ditt
  • foldet albuer
  • backract skuldre

Denne endelige posisjonen kalles «8220; målstreken & # 8221;. Herfra går hendene dine bort fra kroppen, kofferten skifter igjen fremover og knærne foldes med en væskebevegelse som bringer deg tilbake til grepet.

Denne kombinasjonen av bevegelser er måten du gjør det på.

Ja, båtliv er en flott trening. Men formen teller.

På grunn av sin strenge natur kan en feil form lett føre til skade hvis du ikke er oppmerksom.

Se denne videoen for en detaljert forklaring og en korrekt form og formvisning:

Jeg anbefaler å gjøre deg kjent med en treningsrobråmaskin før du gjør en komplett trening på den: Gå opp på bilen, fest føttene på plattformen, utøves for å lage noen slag og se hvordan tallene endres.

Så prøv å delta i en gruppe båtbane, hvor instruktører kan hjelpe deg med å bryte opp anatomien og mekanikken til et skudd mens de kjører deg gjennom en fantastisk trening.

Forbered deg på å svette og føle å brenne i hver muskel.