Hvordan lage en fotbad Alle & # 039; eddik

Beskrivelse

Vi ber om mye fra våre føtter. De bærer kroppene våre rundt hele dagen, ofte fra ubehagelige sko. Ikke c’det er å bli overrasket over at mange av oss ender med blærer, smerte, lukt og sopp, som fot D’atlet.

Heldigvis er C’en enkel løsning på dine problemer og kan bli funnet på kjøkkenet ditt.

Fordi eddiken?

L’eddik er en fortynnet form for allsidig og ufarlig eddiksyre. Vi bruker den til å lage mat og rense og behandle våre slitne, vondt og stinkende føtter.

Ifølge en studere, L’0,217 Antifungal aktivitet; eddik er kraftigere enn andre mat konserveringsmidler, alt mens du er sikker på nok til å spise. Det er denne handlingen som krediteres for noen av sine mest bemerkelsesverdige fordeler. Det ble oppdaget at eddiket senker veksten av noen typer sopp på føttene.

Merk: Du bør unngå behandlingene som er oppført nedenfor hvis du har diabetes. Personer med diabetes bør spørre ditt helse team for å behandle eventuelle problemer for føttene de har.

For foten D’atlet

Fot på # 8217; atleten er en soppinfeksjon som rammer tærne. Tærne vises rødt og huden kan bryte bort. Foten av’atleten ofte brenner og prude.

For de milde former av denne tilstanden, kan soaking med eddik fungere godt. De antifungale egenskapene gjør også eddikabsorberende en god ide for folk som har fungusen til foten;. Fordyp dine føtter i 10-15 minutter om dagen i et eddik bad til infeksjonen forsvinner.

Du kan gradvis øke varigheten av # 8217; soaking. Det kan være nødvendig fra to til tre uker eller mer for å se en forbedring i symptomene. Forbedrede symptomer indikerer at du behandlet soppinfeksjon lenge nok. Det kan være en god ide å fordype selv sokker i # 8217; eddik.

Det er ingen studier av høy kvalitet som viser at eddik er svært effektiv. Eddik er ikke effektiv for alle typer sopp, men det er få risikoer i å prøve denne hjemmebehandlingen.

Hvis symptomene ikke forbedrer, hvis de blir verre eller utvider foten, bør du konsultere en lege. Hvis du oppdager en økning i tørrhet og sprekker, må du kanskje redusere # 8217; Soaking et par ganger i uken i stedet for hver dag.

For lukten av føttene

L’eddik kan også desinfisere føttene dine. Dette bidrar til å eliminere eller redusere lukten av føtter ved å eliminere bakteriene som gjør dem lukt.

Før # 8217; Soak, vask føttene forsiktig med vann og såpe. Så slapp av med føttene i et eddikbad.

Foruten alle’Soaking, livsvalg er viktig å vurdere når det gjelder lukten av føttene. For eksempel, prøv å bruke lær eller lerretsko. Disse tillater føttene å puste, i motsetning til sko laget av plastmaterialer. Også, iført pustende bomull eller ull sokker. Når du er hjemme, går du barfot.

Raske tips

  • Bruk sokker av bomull eller pustende ull.
  • Bruk lerret eller skinnsko, som tillater føttene å puste.
  • Gå barfot når du er hjemme.

For vorter

L’eddik er en delikat exfoliator, slik at du også kan bruke den til å behandle calliums og vorter. Etter # 8217; suge, kan du legge føttene med en pimpstein for å kvitte seg med den herdede huden. Du kan også bruke eddik direkte på de berørte områdene med en bomullspute.

For tørre føtter

Føtter alle’eddik kan til og med berolige tørket og tynne føtter. Bruk kaldt vann, siden det varme vannet kan tørke huden. Fordyp deg hver kveld, så fukter føttene dine og bærer sokker. L’Soaking for ofte eller for lenge kan få føttene til og med selv tørker, så bruk denne soaking sparing for tørre og hakkede føtter.

Setter eddik til bad

L’eddik vil ikke skade føttene dine, men du bør fortsatt fortynne det for et fotbad. Generelt er bruken av 1 del eddik i 2 deler vann et godt forhold. Hvis du tolererer suge av fortynnet eddik og ikke kjent noen forskjell, kan du bruke en sterkere soaking.

Mens w’soaking vil ha en sterk lukt, lukten vil bli forsvunnet etter at eddiken tørket av føttene. Du kan også bruke essensielle oljer til å endre parfymen litt.

Ta bort

Eddik er en billig og lett å finne rette for en rekke føtterforstyrrelser. For ikke å nevne det faktum at nedsenking av føttene etter en lang dag kan være ganske avslappende.

Kjøp eddik.