Hvordan lage din egen ansiktsskrubb?

Hvordan lage Håndskrubb?

Det er ingen stor kunst å lage selve skrubben. Du begynner med sukkeret, har videre i oljen og til slutt sitronsaften. Deretter blander du alt sammen. Når du bruker håndskrubben kan du godt stå ved vasken, så slipper du mye søl på gulvet.

Hvordan lage fotskrubb?

Hjemmelaget fotskrubb med kanel

Bruk litt finmalt sukker og kombiner med en halv teskje kanel og 2 skjeer honning. Når du er klar kan du begynne å massere foten din med gjør-det-selv skrubben i 5 minutter. Dette er tiden det tar sukkeret å smelte inn i huden din på.

Hvordan lage dagkrem?

Til en enkel basisoppskrift trenger du:
 1. ½ dl bivoks.
 2. ½ dl kokosolje (jeg bruker økologisk kaldpresset)
 3. 1 dl olivenolje (kan byttes ut med f eks mandelolje, avocadoolje etc.) Olivenolje bruker jeg også økologisk og kaldpresset.
 4. 2-3 ss shea- eller kakaosmør.
 5. 20-30 dråper av eteriske oljer etter eget behov.

Er peeling bra for huden?

Enzymene fjerner skånsomt døde hudceller og stimulerer hudens egne metabolske prosesser. Huden blir jevnere, glattere, og får ny glød. Porene forminskes, og fine linjer og rynker reduseres. Fruktsyre-peeling eller kjemisk peeling, er også en effektiv måte å fjerne døde hudceller og revitalisere huden på.

Hva kan man bruke kokosolje til?

Ikke bare kan det brukes til å lage god mat, men det kan også brukes til å gi fuktighet til hud, hår og negler – samt mange andre bruksområder!

Kokosolje eller kokosnøttolje bruksområder:
 1. Kokosolje i håret. …
 2. Bodyscrub. …
 3. Ansiktsmaske. …
 4. Kokosolje til matlaging. …
 5. Barberskum. …
 6. Pleie for tørr hud. …
 7. Sminkefjerner.

Hvordan lage Saltskrubb?

Så enkelt kan det lages:

Du starer med å helle saltet i en bolle, bare pass på å ikke bruk et for grovt salt. Tilsett deretter baseoljen, f. eks olivenolje, jojobaolje, mandelolje, kokosolje eller om du har en annen favoritt olje. Rør inn litt og litt olje til du har en tykk, oljete saltmasse.

Hva er mandelolje bra for?

Mandelolje er som sagt veldig bra for behandling av ulike hudproblemer, spesielt tørr hud, eksem og akne. Det er fordi den har tonnevis av fuktighetsgivende fettsyrer som er svært gunstig for huden din. Dessuten kan mandelolje også øke blodtilførselen til hudens årer (hvis den blir påført i sirkulære bevegelser).

Hvordan lage sukker skrubb?

Ingredienser
 1. 1 kopp grovt sukker (300 g)
 2. ½ kopp økologisk kokosolje (120 g)
 3. 1 kapsel vitamin E (valgfritt)

Hvordan bruker jeg Fothøvel?

Slik bruker du fothøvelen

Legg høvelen rett mot den harde huden under føttene, trekk forsiktig over den harde huden. Den harde huden blir avkallet lag for lag, når du drar høvelen over dem. Et hygienisk og effektivt verktøy som bør brukes med forsiktighet, oppbevares utilgjengelig for barn.

Hvordan bruke Fotmaske?

Slik fungerer Exfoliating Foot Mask
 1. Trinn 1. Ta på fotmaskene og la de sitte på i 90 minutter.
 2. Trinn 2. Skyll føttene etter behandlingen.
 3. Trinn 3. Etter 3-5 dager vil huden din begynne å flake av lagvis.
 4. Trinn 4. Etter 7-10 dager, har all død hud flaket av og føttene er fine og myke.

Er bivoks bra for huden?

-Barrieren fra bivoks beskytter huden for frie radikaler utenfra. –Bivoks har betennelsesdempende og anti-bakterielle egenskaper. –Bivoks inneholder vitamin A som stimulerer celle-fornying. Bivoks er en av de deilige ingrediensene i The Balm, som er en all-round balm til tørr og irritert hud.