Hvordan lade opp tankene dine og kroppen når du føler deg tømt

Del på Pinterest

Beskrivelse

Everyday Life tømmes deg? I dagens hektiske verden er det engasjert det ser ut til å være stolt av.

Mellom å jobbe hele dagen, å spise løp og ha liten tid til å ha det gøy og slappe av, er det normalt å føle seg utmattet i det minste for litt & # 8216;. Men føler alltid utmattet er ikke sunt. Det kan også la deg mindre produktiv og mindre fornøyd.

Hvis du står overfor den daglige utmattelse, kan det være nyttig å vedta noen tiltak for å lade opp din personlige batteri. Her er noen ideer som kan hjelpe deg å gi energi til ditt sinn og din kropp.

lades fysisk

Ta vare på kroppen din kan gjøre det lettere å lade opp hjernen din. Blir stresset kan sette kroppen til stress, selv om du ikke har en veldig fysisk jobb. Du kan hjelpe lade kroppen din med følgende aktiviteter:

Ta et varmt bad

Et varmt bad kan være avslappende. Prøv å bruke Epsom salt i badekaret. Epsom salt inneholder kjemikalier som du tror kan fjerne giftstoffer, bedre muskelfunksjon og redusere stress-relaterte inflammasjon.

Bruk en peeling skrubb

Exfoliating Scrubs kan bidra til å lade opp kroppen din ved å forbedre blodsirkulasjonen. Søk etter en skrubbe som inneholder naturlige ingredienser, som havre eller salt. Gni forsiktig på våt hud og skyll med varmt vann. En god sirkulasjon kan bidra til å redusere stressnivået, øke energien din og holde kroppen din sunn.

Endre dietten din

Dine energinivåer er sterkt påvirket av kostholdet ditt. Eksperter anbefaler en blanding av komplekse karbohydrater, for eksempel integrert frokostblandinger og stivelsesgrønnsaker, med sunne proteiner og sunne fettstoffer på hvert måltid.

Du kan lage mat og spise næringsstoffer, selv om du har et tett avtaleprogram. Hvis du trenger hjelp eller inspirasjon, prøv å konsultere elektroniske ressurser, som Guide Dell’American Heart AssociationEller finn en registrert dietitian.

Tøye ut

En stresset og utmattet kropp er mer gjenstand for skade enn en som er avslappet og sunn. Du kan hjelpe deg med å lade deg opp ved å strekke musklene dine i bare fem minutter hvert par dager. Bedre ennå, følg en yoga leksjon en eller to ganger i uken for en komplett strekk.

Trening

Når du er veldig utmattet, kan du bli fristet til å sitte foran TVen etter en lang dag. Men dette gjør deg vanligvis mer sliten.

I stedet for å sitte for å lade opp, prøv å stå opp og flytte. Gå eller sykle, selv i 20 minutter, kan få deg til å føle deg full av energi i flere timer.

Aromaterapi

Det antas at dufter som lavendel og salvie er spesielt avslappende for de som er under stress. Noen essensielle oljer for aromaterapi kan blandes med en vektorolje og masseres direkte på kroppen, gnidd på håndleddene eller utbredt i # 8217;.

Mer

Søvn er maksimum for å lade opp kroppen din. Eksperter anbefaler fra syv til ni timer Sov per natt for sunne voksne i alderen 26 og 64 år Mindre enn seks timer Søvn per natt er en viktig risikofaktor for utbrenthet på jobben.

Sett et sunt søvnprogram som skal sove og stå opp på samme tid hver dag og følge andre sunne søvnvaner.

Hvilte regelmessig

Mellom søvn og # 8217; aktivitet er det viktig å la kroppen hvile. Ifølge eksperter, Sonnellini fra 60 til 90 minutter Det kan være en stor energi stimulator. Hvis du føler deg for opptatt, planlegg en lur i dagen for å lade deg opp.

Mentalt oppladning

Når det gjelder å lade opp det personlige batteriet, er det viktig å være oppmerksom på tankene dine. Tenk på de tingene som stresser oss ofte gjør det vanskeligere å lade opp. Her er noen ting du kan gjøre for å roe og energisere tankene dine:

Ta en liste over resultatene dine

Det er normalt å tenke på å ikke være i stand til å holde opp eller ikke å gjøre nok. Hvis du føler deg overveldet, sett deg ned og merk en kort liste over resultatene dine. Dette kan gi deg motivasjon og energi til å bevege seg fremover.

La gå feil i fortiden

En felles kilde til stress kommer fra fokus på tidligere feil. Hjelp oss å la fortiden gå ved å konsentrere seg om dine mål for fremtiden.

Gjør noe morsomt

Å ha det gøy er en viktig rolle å forbli mentalt sunn. Ta en tur til helgen, møt gamle venner eller gå ut kan hjelpe.

Ta pause fra ting og folk som faller ned

Hvis enkelte mennesker eller situasjoner får deg til å føle deg ned, ta en pause. Dette kan bety å sette noen relasjoner som venter til du har energi til å håndtere dem.

Tilbring tid med intime og familie venner

Modige mennesker har en tendens til å utstråle god energi. Ladet utgir mer tid med folk som stimulerer deg med hensyn til de som faller ned.

Meditere eller be

Anekdotiske studier og tester tyder på at meditasjon eller bønn kan hjelpe folk med å finne en hensikt i deres liv hvis de føler seg nede eller stresset.

Unngå multitasking

Multitasking er en rask måte å stresse. I stedet for multitasking, som gjør deg enda mer utsatt for feil, prøv å konsentrere seg om å avslutte en oppgave om gangen. Å lage en sjekkliste kan hjelpe deg med å holde deg konsentrert og holde oversikt over hva du har opprettet.

Ta en pause fra teknologi

Andres liv ser ofte ut som & # 8220; Perfect & # 8221; på sosiale medier, men de er sjelden. Føler seg som om jeg måtte være alle «8217; høyde på en viss forventning kan være slitsomt. Pause Social Media.

Gjør noe kunstnerisk

L’Kunst er en utmerket måte å bidra til å berolige et utmattet sinn. Ta kunstneriske aksjer og tegne eller male. Mange biblioteker gir også bøker til farge med komplekse motiver designet spesielt for å redusere stress.

Skriv til en dagbok

Å holde en dagbok er en fin måte å redusere stress ved å uttrykke dine følelser. Prøv å skrive i minst fem minutter om dagen, All’start eller slutten av hver dag. På denne måten kan du også løse problemene du kanskje møtes.

Fordi folk noen ganger føler seg tømt

I de fleste tilfeller, L’utmattelse er forårsaket av en hektisk eller utfordrende livsstil. Mindre ofte, L’utmattelse er forårsaket av eksisterende medisinske forhold som krever behandling.

Sannsynligvis er tretthet sannsynligvis knyttet til:

  • Overdreven eller utilstrekkelig fysisk aktivitet
  • Jetlag eller qualcos’annet enn forvirrer din sirkadiske rytme
  • søvnløshet eller mangel på søvn
  • Narkotika som antihistaminer og medisiner for hoste
  • Dårlige spisevaner
  • understreke
  • traume
  • Bruk av narkotika eller alkohol

Hvis du har prøvd metodene ovenfor, men du føler deg fortsatt utmattet hele tiden, kan du vurdere å konsultere en lege. Kan sjekke noen underliggende medisinske forhold som kan få deg til å føle deg tømt.

Ta bort

Å gjøre småjusteringer til din livsstil kan oversette til betydelige reduksjoner i stressnivået. Last på nytt ditt personlige batteri på å ta vare på deg selv fysisk og mentalt. Kontakt lege hvis du føler deg fortsatt tømt etter at du har ladet deg.