Hvordan kurere sinusinfeksjoner: Behandlingsalternativer for permanent lettelse

Hvis du har kroniske brystinfeksjoner, er du ikke alene. Det anslås at 30.8 millioner amerikanere har kroniske problemer med bryster, ifølge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC).

Heldigvis, hvis du føler at du har prøvd alt, er det flere løsninger som kan ta permanent kurere kronisk bihulebetennelse.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du skal behandle kroniske brystinfeksjoner.

Bestemmer den underliggende årsaken

Legene vil forsøke å behandle bihulebetennelse med konservative tiltak når det er mulig. Dette betyr at de først må bestemme den underliggende årsaken til kroniske brystinfeksjoner.

Eksempler er:

 • allergier
 • infeksjoner
 • Inflammatoriske lidelser
 • En kombinasjon av de ovennevnte årsakene

For å diagnostisere tilstanden din, en lege:

 • Lytt til symptomene dine
 • Gjennomføre testene, inkludert bruk av et spesielt verktøy for å se etter nesen og brystet
 • Samle bilder
 • potensielt utføre andre tester for å bestemme en årsak

Medisinske terapier for kroniske brystinfeksjoner

Når en lege har diagnostisert årsaken til kroniske brystinfeksjoner, vil deres mål være:

 • Behandle den underliggende årsaken (eller årsakene)
 • Redusere betennelse som hindrer bryst fra drenering

De får det vanligvis:

 • Gjennomsnittlig nasal sekreter
 • foreskrive kortikosteroider

Ideelt sett kan leger foreskrive medisinske terapier som klargjør symptomer på kronisk bihulebetennelse og hindrer dem i å gå tilbake.

Avhengig av den underliggende årsaken kan medisinske terapier inkludere:

Intranasale kortikosteroider

Intranasale kortikosteroider Reduser betennelse i nesepassasjer. Eksempler er Fluticason (Flonase) og Mometason (Nasonex).

Redusere hevelsen slik at slimet kan komme ut av nesen lettere og pusten har forbedret seg.

Orale kortikosteroider

Oralkortikosteroider er medisiner i piller som fungerer som intranasale steroider. De har også effekter på hele kroppen.

Legen foreskriver vanligvis kortsiktige orale kortikosteroider for kroniske infeksjoner som ikke reagerer på antibiotika fordi orale steroider har flere bivirkninger av nasal.

Decongestants

Disse legemidlene virker for å låse opp bryster og redusere symptomene på nasal overbelastning. De selges både som nesesprayer og som orale narkotika. Eksempler inkluderer Afrin Nasale eller Sudafed.

Du bør imidlertid ikke bruke nasal decongestant spray i mer enn noen få dager. De kan ha en omvendt effekt hvis du bruker dem for lenge.

Saltvann vanning

L’Saline vanning er en enkel metode. Det er en økonomisk måte å tynne nasalsekresjonene. De tynneste sekresjonene kommer ut av nesepassasjer lettere, reduserer symptomer på kronisk bihulebetennelse.

Du kan kjøpe Salini Nasal Spray i de fleste apotek.

Antibiotika

Legen vil utføre en spesiell test for å få celler fra’interiør av nesepassasjer. Dette er mer enn bare en nesepinne.

Legen vil trolig sende denne prøven til et laboratorium for å bestemme hvilken type patogen som har infiltrert i nesepassene. De kan derfor foreskrive de riktige antibiotikaene for å behandle symptomer.

immunterapi

Noen mennesker med kronisk bihulebetennelse har tilstanden på grunn av relaterte forhold Alle’Immundefekt. Eksempler inkluderer IgA-underskudd og C4 underskudd.

Behandlingen kan omfatte reseptbelagte immunterapi-behandlinger som intravenøse immunoglobuliner for å forbedre kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og betennelse.

Ifølge en artikkel i magasinet American Family Doctor, De fleste leger mener at kronisk bihulebetennelse er en inflammatorisk tilstand.

Det er derfor ofte foreskriver antiinflammatoriske legemidler, som kortikosteroider.

Sinusoperasjon for kroniske infeksjoner

Hvis medisinske terapier ikke løser kronisk bihulebetennelse, anbefaler legen vanligvis kirurgi.

Flere kirurgiske tilnærminger kan utvide brysthulen for å lette pusten og drenering. Tidligere krevde brystkirurgi fjerning av bein og vev. Nylige fremskritt betyr at det ikke er det.

Sinuplasty ballong

Legene brukte sinuplasty med ballong som en kirurgisk tilnærming i USA siden 2004.

Kirurgen vil sette inn et lite kateter med ballongtips i brystpassasjer. Under veiledningen til # 8217; bildebehandling, sørg for at kateteret er i riktig posisjon og sakte svulmer ballongen.

Ballongens inflasjon utvider brystpassasjer. Når legen er fullført, avbøyer legen ballongen og fjerner kateteret.

Fordi legen ikke trenger å kutte noe stoff, er gjenopprettelsestiden vanligvis kortere med sinuplasty med ballong.

Men ikke alle mennesker med kronisk bihulebetennelse er gode kandidater for prosedyren. Hvis selv cyster eller polypper blokkerer brystpassasjer, kan du ikke være en god kandidat.

Funksjonell endoskopisk brystkirurgi (FESS)

Funksjonell endoskopisk bryst eller fess kirurgi er en annen tilnærming som legen kan anbefale å behandle kronisk bihulebetennelse.

En kirurg Dell’øre, nese og hals (orl) vil bruke et spesielt verktøy med et opplyst kamera Alle’slutter å vise nesen inni.

De vil derfor bruke små verktøy for å fjerne overflødig stoff, nasal polypper eller nescyster for å forstørre brystene.

Din Orl kirurg vil utføre prosedyren i anestesi. De kan bruke den generelle anestesien (helt søvn) eller bevisst sedasjon (twilight søvn).

Hensyn til kirurgi

Hvis du velger å gjennomgå brystkirurgi, må du fortsatt bruke medisinske terapier for å redusere symptomene og forhindre repepearance av kronisk bihulebetennelse.

Det er beregnet 75 prosent av folk som ikke svarer på medisinske terapier, finner lettelse fra symptomer med kirurgi.

Naturlige rettsmidler for kroniske brystinfeksjoner

Naturlige rettsmidler for brystinfeksjoner kan ikke behandle symptomer helt, men kan arbeide for å redusere dem. Eksempler på disse tilnærmingene inkluderer:

 • Drikke mange væsker. Væsker bidrar til å spre slimet, som letter passasjen gjennom brystpassasjer. Du vet at du drikker nok når urinen er blekgul.
 • Påfør varme pakker. Lag en varm pakke med en myk klut og varmt vann (ikke varmt). Disse pakkene hjelper åpne brystpassasjer og berolige puffy ansiktsvev for å lette pusten.
 • Bruker et PAN-nett. Et nettfartøy er A’alternativ til saltvannsnasalsprayer. Du kan kjøpe dem i de fleste apotek og online. De ser ut som en liten tekanne med en langstrakt tut. Fyll potten med sterilt vann, sett det inn i et nesebor og hell vannet på en måte som agn fra # 8217; andre nesebor. Her er de detaljerte instruksjonene.

I tillegg til disse tiltakene er det viktig å hvile mye. Sover nok om natten gjør at kroppen kan helbrede og opprettholde et sunt immunsystem.

Hvordan forebygge brystinfeksjoner

Vedta tiltak for å holde drenering av nasalpassasjer kan hjelpe deg med å unngå brystinfeksjoner. Eksempler på sunne vaner å øve inkluderer:

 • Vask hendene regelmessig, spesielt etter å ha kommet i kontakt med andre mennesker som har forkjølelse eller andre sykdommer.
 • Ta medisiner for å sjekke sesongmessige allergier. Eksempler er benk Allergiske stoffer, som Lotoradin (Claritin) eller Cetirizina (Zyrtec).
 • Avstå fra å røyke og unngå passiv røyking når det er mulig.
 • Hvis du er underlagt kroniske brystinfeksjoner, kjør nasal vanning en gang om dagen.
 • Unngå skjermvisning Alle’tørr luft. Du kan inhalere damp (som i dusjen) eller bruk luftfuktere for å holde våt luft. Dette forhindrer at nesepassene bestemmer seg.

Du kan også spørre legen din ekstra forebyggende tips som tar sikte på årsaken (eller årsakene) av sinusinfeksjonen din.

Ta bort

Kronisk bihulebetennelse kan påvirke livskvaliteten. Heldigvis, gjennom medisinske terapier og noen ganger kirurgi, kan de fleste finne lettelse fra symptomer. Her er å puste lettere!