Hvordan kurere en Conting Face: Medical Behandlinger og Hjem Remedies

Murstein opp

Hvis du har ditt ansikt, foruten å måtte møte fysisk smerte, vil du at blåmen skal forsvinne, slik at du kan se ut som din igjen. Du vil ikke bli overrasket eller opprørt hver gang du ser på deg i speilet. Og det blir irriterende å motta det samme spørsmålet gjentatte ganger: «Hva skjedde med ansiktet ditt?& # 8221;

Hva så «8217; er en blåmerke?

TIL blåmerke & # 8211; Også angitt som en blåmerke eller ekkymose & # 8211; Det er blodet av små brutte blodkar som samler seg mellom huden og muskelen.

Hvor lang tid det tar å helbrede en blåmerke på ansiktet?

I de fleste tilfeller vil din blåmerke bli forsvunnet, eller nesten usynlig, om to uker.

Som svar på å bli rammet, vil huden din typisk bli rosa eller rød. Innen en eller to dager av lesjonen, tar blodet som har samlet seg på lesjonsstedet en mørk eller mørk lilla farge. Etter 5-10 dager tar blæren på en grønn eller gul farge. Dette er et tegn som tar helbredelse.

Etter 10 eller 14 dager, Fargen på blåmerke Mer enn en gulbrun eller lysebrun. Dette er den endelige fasen av kroppen din som absorberer blodet samlet. Fargen vil gradvis forsvinne og huden din kommer tilbake til sin normale farge.

Contuse ansikt behandling

Behandlingen av conting-ansiktet ditt er delt inn i to perioder: umiddelbart etter skaden og 36 timer etter skaden;. Raskere og helt behandlingen, vil blåmen først forsvinne.

Umiddelbart behandle en contuse ansikt

Hvis du har blitt rammet i ansiktet og tror at slaget var sterkt nok til å forårsake et blåmerke, bruk en ispakke på området så snart som mulig. Dette vil bidra til å behandle betennelsen og grensen opphovning. Hold den Is eller kaldpakke På LESION-siden i minst 10 minutter og maksimalt 30 minutter. Deretter holder isen ut i 15 minutter.

Du bør gjenta denne isaktiveringen / deaktiveringssyklusen i omtrent tre timer.

Samtidig kan du opprettholde ekstra trykk på # 8217; området som holder hodet hevet. Følg dette regimet et par ganger om dagen for de første 36 timene etter traumer.

Behandling etter 36 timer

Ca 36 timer etter hjemskade og hjemmebehandling, endre filen Kald behandling med varme. For å øke blodstrømmen til LESION-siden, hold A Hot Pack i ansiktet et par ganger om dagen.

Smertelindring

Hvis du har blitt truffet i ansiktet ditt, lider du sikkert. Hvis du trenger et smertestillende stoff, unngå å ta for mange terapier med fans som L’aspirin (Bayer, Ecotrin) eller ibuprofen (Advil, Motrin). Disse benk-øverste smertestillende stoffer (OTC) fluidiserer også blod, og dette kan forverre blåse. Tylenol (acetaminophen) er et akseptabelt OTC-alternativ i stedet for å ta fans.

Hvis du har fått en stygg blåmerke, kan en intens trening også øke blodstrømmen til lesjonsstedet, og dette kan forverre blåse.

Behandling etter blåsing

Hvis du ikke var i stand til å behandle sårområdet før et blåmerke ble dannet, gjør det forsvunnet raskt, er litt vanskeligere & # 8216; vanskeligere. To metoder du kan prøve er sollys og massasje.

  • Sollys. Utsett blåmerke opp til 15 minutter UV-stråling kan bidra til å bryte ned bilirubin, et stoff som gjør gulbrunt en blåmerke.
  • Massasje. For å stimulere blodsirkulasjonen og øke lymfatisk sirkulasjonsprosess, må du forsiktig massere rundt den ytre kanten av blåmerken med små sirkulære bevegelser.

Hvordan kurere blåmerker om natten

Selv om det ikke er mye støtte fra grundige medisinske studier, tror mange mennesker at noen alternative hjemmemedisinene i stor grad kan akselerere helbredelsesprosessen av en conting ansikt. Sjekk alltid med legen din før du deltar i en hvilken som helst behandlingssyklus.

Arnica

Arnica Det er en Gresss som naturlige helbredende tilhengere tror kan raskt redusere betennelsen, hevelse og misfarging av blåmerker. Selv om diluta arnica kan leies av muntlig, foreslår de bare å bruke en gel all’aktuell arnica på blåmerke to ganger om dagen.

Kjøp online gel alle’emne arnica.

Vitamin K Cream.

Aktuell bruk vitamin K Krem to ganger om dagen på blæren kan hjelpe blåse til å helbrede raskere.

C-vitamin

Tilhengere av naturlig medisinstøtte L’ide å spise høyinnholdsmat C-vitamin & # 8211; eller ta et vitamin C & # 8211 supplement; For å hjelpe deg med å helbrede en blåmerke raskere. Vitamin C hjelper kroppen til å redusere betennelsen. De foreslår også å bruke en gel eller kremer som inneholder vitamin C direkte på blåsen.

Kjøp online kosttilskudd og vitamin C kremer.

Bromeline

En blanding av enzymer som finnes i ananas Og papaya, Bromeline Det foreslås av naturlige helbredende tilhengere for å redusere betennelsen og hemme dannelsen av blodpropper. De støtter ideen om at inntaket av en 200 til 400 milligram bromeline integrator vil gjøre en blåmerke forsvinner raskere. Foreslår også å forberede en masse av ananas og / eller papaya og bruke den direkte på blåmerke.

kajennepepper

De capsaicin som er funnet i chili vurderes av mange effektive for å redusere blåmerker. Noen foreslår å skape en blanding av en del kajennepepper og fem løse deler Vaselin (Vaselin) og søker på din blåmerke.

Comfry

Tilhengere av naturlig helbredelse tyder på at en krem ​​som inneholder konsolidering eller en pakke med tørre konsolida kokte blader kan hjelpe en blåmerke å helbrede raskt.

Eddik

Noen tror at en blanding av eddik og varmt vann gnidd på blæren, kan øke blodstrømmen på overflaten av huden for å hjelpe din blåmerke å helbrede raskere.

Blåbær

Noen tilhengere av hjemmemedisiner foreslår å innta blåbær ekstrakt stabilisere kollagen og styrke kapillærene som i sin tur tror vil hjelpe din blåmerke å helbrede raskere.

Kjøp Blueberry Extract Online.

Outlook

Et blåmerke i ansiktet kan være irriterende for estetiske årsaker. Hvis du tar det riktig, kan du redusere tiden som er tilgjengelig for å se den når du ser på deg i speilet.

Husk at en blåmerke også kunne være et symptom på en mer alvorlig lesjon. Et slag mot hodet som forårsaker at en blåmerke også kan ha forårsaket en hjernerystelse eller til og med en brudd og må overvåkes nøye. Også, selv om traumer som forårsaket blåmerke syntes ubetydelig, hvis smerte og ømhet assosiert med blæren ikke forsvinner, kan du ha en lesjon som bør behandles av en lege.

Det er alltid tilrådelig å konsultere legen din dersom du har fått en hit på hodet sterkt nok til å forårsake blåmerker.