Hvordan komme seg unna med liten søvn

Når du ikke sover, skjer en morsom ting: Ditt sinn begynner å gjøre deg grusomme vitser. Alle’Plutselig får du fristelsen til å spise alle donuts og informasjonskapsler i sikte. Du trenger karbohydrater bare for å trøste din kalde og utmattede sjel. Jeg begynner også å skyte med de menneskene du elsker og fantasere for å fordype deg i arkene fremfor alt.

Søvn er dronningen. Men det er også betaling av regninger. Ikke bekymre deg, du kan tilbringe dagen. Her er noen tips fra hjertet til hjertet av noen ganske kraftige kvinner på hvordan å vinne i livet, selv når du ikke vinner å sove.

Konsentrert på hvorfor

Del på Pinterest

Michelle Lentz, 31, en politimann fra Greenville Police Department i South Carolina, måtte gjøre overtid under protestene som skjedde. På den tiden var han fortsatt amme sin 7 måneder gamle datter. Dette var også min første erfaring med å måtte hoppe over en pumpesesjon på grunn av arbeidet, og det var ikke behagelig, spesielt når det hadde på seg en ballistisk vest & # 8221; han sier.

Og selv om det var utmattet og ikke engang kunne stole på kaffen for å hjelpe sin funksjon, sier han at fokus på det viktige arbeidet han gjorde # 8217; han hjalp med å fortsette.

Jeg håper å inspirere datteren min (og fremtidige barn) som er ærlige og mektige, er flotte funksjoner i ethvert yrke, enten det er krefter i ordren, orden, regnskap eller andre & # 8221; forklarer Lentz. Jeg håper du aldri føler deg i stand til å fungere fordi det er en kvinne, og at jeg kan vise henne hvordan jeg skal lykkes i alt han mener og sier.

Damnation, jeg antar det er en god grunn til å spare på søvn her og der.

Ikke skam deg for å gjøre det du må gjøre for å overleve

Det er ingen ting som er sukker noen realiteter i å leve i løpet av nattskiftet. For eksempel, Clair McLafferty, 28 år gammel, det er en bartender fra Birmingham, Alabama L’marmorring og forfatter av & # 8220;Oppskrift Book for Classic and Craft-cocktailer. & # 8221; Sier at hans arbeid er brutal & # 8221; på kroppen hans.

Fysiske og følelsesmessige kostnader for å håndtere mennesker og deres problemer & # 8211; I øyeblikk når de fleste sover og sover & # 8211; Det er ikke en enkel oppgave. McLafferty oppdager at det tar mye arbeid å roe sin hjerne etter en tur.

Prøv å komme i kontakt med dine kjære og venner for avtaler til lunsj, men det har oppdaget at når det gjelder å gjøre hva det har å gjøre for å gjenopprette og overvinne ditt frenetiske program (det er også forfatter og matte lærer), ikke han har scruples å kreve sin tid alene.

& # 8220; å bruke en betydelig mengde tid med folk kan være vanskelig og forklarer McLafferty. , Selv om jeg er en bartender, i virkeligheten er jeg en veldig utadvendt innadvendt, så en natt med ingen stoppbevegelse og profesjonell sosial interaksjon kan drenere.& # 8221;

Dagen etter en sving, foretrekker det å tilbringe mesteparten av tiden alene ved å gjøre aktiviteter som ikke krever noe over det essensielle minimumet av den menneskelige interaksjonen. Selv om det gjør det vanskelig å opprettholde relasjoner, står det at det er viktig å gjenkjenne hva du trenger for å overleve når du løper med liten søvn.

Solo & # 8220; Fuck & # 8221;

Del på Pinterest

Galia peled, 57, Detroit, er en kvinne som vet hva som er søvnmangel. Peled har ikke bare seks barn, er en sykepleie-jordemor som møtte hundrevis av fødsler midt på natten i løpet av hans 25-årige karriere. (Barn uansett om du er sliten, vi er oppriktige.)

Peled, som bor i Jerusalem siden 1977, har en ganske ukonvensjonell måte & # 8211; Men det han sier er effektivt & # 8211; Å møte livet til tross for å ha en jobb som praktisk talt ikke krever noe konsekvent søvnprogram:

Du knuller bare og aksepterer at dette er ditt liv.

Etter å ha begynt å jobbe som jordemor etter fødselen av sitt andre barn, begynte han en gal løping hvor han aldri har hørt mye balanse & # 8221;. Han jobbet hele natten, prøvde å sove litt og # 8216; før han skulle ta sine sønner til skolen eller alle «asylum om ettermiddagen, så ga dem å spise.

De årene har brukt uskarpt prøver å overleve. Moren utmattet og A’dedikert jordemors sykepleier har sovnet flere ganger tilbake hjem etter jobb, enda en gang i veien.

& # 8220; det var veldig stress i mange år & # 8221; forklarer pelert. Dessverre, ikke C’Det var en enkel løsning på problemet. Han kunne ikke sove nok fordi virkeligheten i hans liv og hans arbeid ikke tillot ham. Men hun elsket begge, så til slutt sier han at han hadde et vendepunkt.

& # 8220; Til slutt kom jeg til å akseptere at mangelen på søvn ikke ville ha drept meg & # 8221; forklarer. «Min organiske klokke var uopprettelig skadet, men det var fint, og jeg ville ha overlevd! En gang 19217; Jeg aksepterte og ikke # 8217; Jeg kjempet, det var lett å surfe. & # 8221;

Han fortsatte å lære å bli vant til å sove tre eller fire timer, noen ganger selv om den lille mengden er avbrutt. Han sluttet å argumentere med sin mann fordi han var irritabel. [8220; Da jeg aksepterte, begynte jeg å flyte og alt har forbedret & # 8221; det sier bare.

Konsentrert på basene

Del på Pinterest

Hør, når du knapt går gjennom dagen, og du har nådd det punktet hvor jeg er-så-damn-sliten-selv-de-mine-bein-er-slitne (hvis du har vært der, vet du nøyaktig hva jeg ‘ m snakker om), du må feire små seire i livet. Ting som følelsen av ferske ark, et godt varmt måltid og, um, vask tennene dine?

Jeg vet at det ser motbydelig ut, men jeg har alltid vært fristet til å gi opp tennene dine for å bli ormet fordi jeg var for trøtt & # 8221; innrømmer peled. Derfor, i de morgenene som han husket, børste tennene, ga han gratulasjonene han fortjente. Jeg har alltid vært så glad for å ha vasket tennene dine & # 8221; sier. & # 8220; Dette var min lille konsesjon til omsorg for meg selv.& # 8221;

Jeg er virkelig de små tingene, bare?

Etablere et mål å føle seg litt mindre forferdelig

Del på Pinterest

Kanskje en perfekt balansert våkne syklus vil aldri skje i livets fase hvor du er akkurat nå. Noen ganger sover du ikke nok og for øyeblikket gjør jeg ikke å komme seg rundt. Men du kan konsentrere deg om noen måter du kan suge litt og # 8216; mindre.

; Da jeg jobbet i nettene, følte jeg meg aldri som om du opplevde et balansert liv & # 8221; innrømmer Mary Justine Sauer av sin tid på å jobbe på et sykehus for mental helse da han var 25 år gammel. & # 8220; Uansett hvor mye jeg sov, følte jeg meg fortsatt som om han bodde i en flerårig tåke av utmattelse. & # 8220;

Men L’Helsepersonell ble en forfatter av Kansas City, Missouri, sier at han fokuserte på å forstå de viktigste tingene han trengte, de gjorde forskjellen i & # 8220, ikke føler det verste hver dag & # 8221;. De små tingene hjalp enormt, som å spise lette måltider om natten i stedet for karbohydrater og sukker og behandle hennes morgen som en godnat rutine som leser litt og # 8216; eller tar en varm dusj.

Kanskje det ikke var klart å møte verden, men i det minste kunne han møte dagen som følelsen bare litt og # 8216; bedre.

Gjør som Energizer Bunny og fortsett å flytte

Del på Pinterest

Pauline Campos, 39, er en 10 år gammel mor, bor i Minnesota. Datteren hans har ADHD, # 8217; angst og # 8217; søvnløshet og alle disse hindrer deg i å sove nok. Campos gjorde til slutt beslutningen om å følge ham.

«Jeg sier til folk som ADHD er min supermakt og» 8221; sier. Jeg sover sjelden det nødvendige, og hver gang jeg prøver å implementere en planlagt tid til å sove, # 8217; universet ler og plutselig har jeg en frist som krever hele natten.& # 8221;

Freelance-forfatteren lærer også datteren sin hjem, så hennes arbeid er ofte begrenset til natten om natten når datteren hennes sover. Hvis han finner sin arbeidsalarm, våkner over 4 am, sier han at det er da han tar beslutningen om å våkne opp hele dagen.

Jeg bruker momentumet til å fortsette og prøve å stå opp så lite som mulig & # 8221; sier Campos. «Hvis jeg er fokusert på hva jeg må gjøre, kan jeg fortsette til jeg kan prøve å sove bedre om natten. I utgangspunktet er jeg L’Energizer Bunny, bortsett fra det faktum at det ikke er noen batterier involvert & # 8220;.

Bam, jeg sa nok. For å overleve livet sover lite, kanskje du liker L’Energizer Bunny og gå videre. Bare ikke glem å lade batteriene en gang en gang, ok?

Chaunie Brusie er en «8217; sykepleier registrert med erfaring i intensiv omsorg, langsiktig omsorg og arbeidskraftpleie og fødsel. Han bor i Michigan med sin familie og elsker å reise, lese, skrive og gå ut med sine fire små barn. Han renser frivillig middag hver kveld fordi mannen hennes er en fantastisk kokk og når han ikke har ødelagt frossen pizza. Har en barselsblogg, freelance skriving og liv i Chauniebrusie.com.