Hvordan kle seg for treningsøkter med psoriasis

L’trening kan være utrolig nyttig for folk som lever med psoriasis, både fysisk og mentalt. Men når du er ny i # 8217; trening, kan startet være skremmende. Dette gjelder spesielt når du har psoriasis og prøver å velge hva du skal ha på deg.

Her er noen av mine beste råd om å gå på treningsstudioet når du bor med psoriasis.

Velg stoffet ditt klokt

Vanligvis når det gjelder å kle med psoriasis, er 100% bomullsklær dine beste venner. Men når det gjelder å kle seg for L’Trening med psoriasis, kan bomull være fienden. Det kan faktisk forårsake en’ytterligere irritasjon i flekkene dine. Grunnen til at du vil endre bomullen under treningen, er fordi den raskt absorberer fuktigheten, så skjorten din vil ende opp med å bli tung og klebrig på huden når du er ferdig med svette treningen.

Normalt vil jeg også anbefale å holde seg borte fra syntetiske og for stramme materialer på daglig basis med psoriasis. Det er vanskelig for huden din puster under disse materialene. Syntetisk betyr at de er laget med kunstige fibre i stedet for naturlige fibre.

Men når det gjelder å kle seg for øvelsen, kast bort mitt vanlige råd. Ditt grunnleggende (eller enkeltlag) klærlag bør absorbere fuktighet. Klær som absorberer fuktighet pleier å være laget med syntetiske materialer. Dette betyr at svette absorberes av huden, noe som gjør deg mer rolig når du er aktiv.

Pass på at klærne dine ikke er for stramme eller for brede

C’Det er også en forskjell mellom stramt og adherent klær. Valget av adherente klær reduserer mulighetene for hudirritasjon. Noe for stramt vil forårsake friksjon.

Jeg vet at det er utrolig fristende å ha store og brede klær for å skjule huden, men kan hindre øvelsen din og muligens bli fanget i et utstyr du jobber med.

Psoriasis og svette

Personlig tror jeg det er åpenbart, men hvis du trener i treningsstudioet eller i studioet, hold skjorten! Bringe svette og bakterier av andre mennesker på huden din er ekkelt for alle, men det kan være spesielt bekymringsfullt for din psoriasis.

På motsatt side, når du er ferdig med treningen din, skriv dusjen for å skylle svetten fra kroppen din så snart du kan. For å unngå irritasjon, ikke gni huden med for mye kraft. Også, ikke bli for nær varmen i vannet;. Hvis du ikke kan få dusjen umiddelbart, ta trenings klær umiddelbart og tørket huden din før du klær med noe tørt.

L & # 8217;

Mens øvelsen er fantastisk for ditt generelle trivsel, kan noen trenings klær bare få din psoriasis verre. Gi en’se på garderoben din for å se om det er utbredt stoff eller klær som skal unngås. Men husk, det viktigste med hva du har på deg når du trener, er å velge noe som gjør at du føler deg komfortabel og kraftig.

Joni kazantzis er skaperen og bloggere for Justagirlwithspots.com, En prisvinnende blogg på psoriasis dedikert til opprettelsen av bevissthet, allsidig utdanning på sykdommen og deling av personlige historier om hans reise på over 19 år med psoriasis. Hans oppdrag er å skape en følelse av fellesskap og dele informasjon som kan hjelpe sine lesere til å møte de daglige utfordringene med samlivet med psoriasis. Han mener at med så mange flere opplysninger som mulig, kan folk med psoriasis være autorisert til å leve sitt beste liv og gjøre de riktige valgene av behandling for deres liv.