Hvordan kjøpe en vibrator Du vil ikke angre eller ikke hate deg

Del på PinterestKreditt: Illustrasjon av Brittany England

En Sex Writer Guide for å få din beste buzz

Så, du vil kjøpe en vibrator. Ditt første instinkt kan være Google & # 8220; Vibrator & # 8221; modig men komplisert intensjon fordi Internett er internett. Du vil sannsynligvis komme over for mange alternativer: fra en lavkvalitets vibrator som ikke er trygt for kroppen eller en som ikke passer til noen behov i det hele tatt.

Så, jeg, en ekspert forfatter av sex og velvære, tilbyr jeg deg en bevist guide om hvordan du kjøper en vibrator.

Det første du må bestemme er hvilken type vibrator du vil ha

Det er endeløse typer vibratorer, fra de som etterligner onani til vibratorer Å bli brukt med en partner til de som vibrerer sammen med musikk. Nøkkelen til å velge din vibrator er hva slags stimulering du liker og ønsker.

De fem hovedtyper er interne, eksterne, kombinerte, anal og fokuserte på penis. Det du liker kan bestemme formen og stilen og søkeordet for å se etter når du handler!

Hvordan du liker å bli stimulert? Type Alle’Interiør i skjeden All’inne i klitorisene og leppene på utsiden. Utvendig. Dell’anus og # 8217; Penis auksjon fokusert

Du er ikke sikker på hva du synes? Her er en PO & # 8216; flere detaljer om hovedtyper av vibratorer

Del på PinterestKreditt: Illustrasjon av Brittany England

 • Interne vibratorer. Disse er satt inn i skjeden, generelt for de som elsker penetrasjon og stimulering av punkt g. Interne vibratorer De er ofte, men ikke alltid, lange sylindere, ideelle for å treffe G-poenget eller etterligne en penis, hvis dette er målet ditt.
 • Eksterne vibratorer. De brukes på klit og lepper, for de som ikke foretrekker å trenge inn eller kreve klitstimulering under penetrasjon, med eller uten partner. Utseendet på Eksterne vibratorer kan variere, men ofte er de ikke sylindriske for å dekke en større overflate.
 • Kombinerte vibratorer. Disse har en kombinasjon av intern og ekstern stimulering og kalles ofte kaninvibratorer på grunn av deres form. Kombinerte vibratorer De ser ut som dildoer med en ekstra arm for å slå poenget g og klitoris samtidig.
 • Anal vibratorer. Disse vibratorene de er forskjellige fra de interne vibratorene fordi de har en base for ikke å gå seg vill eller krasj.
 • Vibratorer fokuserte på penis. Disse ringene for pulserende penis, som L’Plusone-levende ring, er gode for de som har en penis som kjemper med spenningen, eller som ønsker å legge til stimulering de prøver under sex eller onani.

C’Det er også en’enormt utvalg av dimensjoner

Interne vibratorer kan variere fra en til fem fingre. Eksterne vibratorer kan variere fra tre tommer kuler til Store magiske spisepinner.

Anal vibratorer pleier å være litt og har flere størrelser fordi # 8217; anus tar litt’Lengre & # 8211; og mer smøremiddel & # 8211; å åpne. Vibratorer fokuserte på penis ofte tøye ut å tilpasse seg forskjellige størrelser av treet.

Valg basert på vibrator eller motor

Deretter må du bestemme hvilken type vibrasjon, og deretter motoren, ønsker.

Seksuell lærer og grunnlegger av Lewand, Alicia Sinclair, anbefaler å spørre følgende spørsmål: «[Ønsker] [vibrasjon] bred eller målrettet? Kontinuerlige ordninger eller vibrasjoner? & # 8220;

Her er noen gode råd:

 • Hvis du liker å bli stimulert gjennom vulva, kan du nyte bredere vibrasjoner med leker som har en bredere overflate, som The Wand Petite.
 • Hvis du virkelig liker noen stimulerte deler, kan du nyte en mer målrettet vibrator med en mindre overflate, som Sona Cruise.
 • Hvis du liker konstant stimulering, vil du ha en motor som fungerer konstant, som heldigvis er de fleste vibratorer.
 • Hvis du foretrekker en bestemt ordning, som korte pulser eller en pause-skjema, anbefaler vi en vibrator som tilbyr innstillinger, for eksempel Laya II.
 • Hvis du vil ha L’levende og presset element, er det noen som stimulerer gjennomtrengende sex, som Stronic surf pulsator.

Du kan også vurdere om du vil ha en eller flere motorer. Hvis du bare er i begynnelsen, vil en enkelt motor gjøre trikset ditt mens du finner ut hva du liker akkurat i din vibrator. De minste vibratorene og en type har ofte enkeltmotorer.

Kombinasjonsbuffatorene, som vibratoren kanin Lelo Soraya, har to motorer som fungerer uavhengig, noe som gir deg kontroll over mengden stimulering du mottar internt og eksternt.

For de som ikke er sikre på hvilken type vibrasjon de liker, er det noen som tilbyr forskjellige modeller og styrker du kan endre slutt, som ikke mislyktes og holdt mellom to fingre.

Bruk trygt materiale for kroppen: Hvis du ser ut som gelé, hold deg unna!

Del på PinterestKreditt: Illustrasjon av Brittany England

& # 8220; Enten det er din første vibrator eller din krone, må du alltid sørge for å kjøpe et leketøy som bruker trygge materialer for kroppen & # 8221; anbefaler Sinclair.

Materialene er A’område der kompetanse og erfaring ikke diskriminerer: Hvis du kjøper for deg eller for en venn, få det beste.

Det beste materialet for vibratorer uten hender? Silikon. Det er ikke-porøst, lett å rengjøre, super myk og trygt for hele kroppen.

Viktig merknad om silikon leker: Pass på at du bruker bare D & # 8217 base smøremiddel; vann på dem fordi silikon binder seg til silikon og snu lekene dine i goop.

For de som prøver å bruke mindre, er det et annet trygt materiale for kroppen som kalles plast abs som også er ikke-porøs, men ikke myk som silikon.

Noen metaller liker sølv og gull De er også sikker, men disse produktene har en tendens til å være dyrere. Nummer 1-regelen Når det gjelder materiale, er det å unngå gelatinøse vibratorer for enhver pris. De er porøse og beholder bakterier, noe som gjør dem farlige for kjønnsorganer.

Hvor mye du tror du bruker?

Endelig anbefaler vi deg å vurdere prisen. Vibratorer kan variere fra $ 10 til tusenvis av dollar, og en høyere pris betyr ikke alltid en overlegen kvalitet.

Det er generelt fire prisnivåer av vibratoren: nybegynner, mid-range, high-end og luksus.

$ til $ $

 • Nybegynner. Du finner alternativer som kulevibratorer og enkle interne vibratorer. jeg tror Gode ​​vibber har en’utmerket utvalg av leker under $ 25.
 • Mid-range. Du vil finne en’utmerket utvalg på $ 25 til $ 75 leker, inkludert gode leker for nybegynnere og krydret levende, som JimmyJane Intro 4 eller Iroha Mini Vibe.
 • High-end. Du finner utrolige leker som strekker seg fra $ 75 til $ 250, som Lewand oppladbar vibrerende massasje og Mona 2.
 • Luksus. Hvis de høye utgiftene opphisser deg, så er disse store spenderene for deg. Luksus vibratorer kan koste tusenvis av dollar, som denne tilpassede vibratoren, Cowgirlog den luksuriøse vibratoren i 24 karat gull fra $ 15.000, Lele.

Til slutt, å finne den perfekte vibratoren for deg, er en tur og må ikke være et stopp.

Fra og med en billigere vibrator tilbyr mange alternativer for å finne det du elsker og deretter investere i et leketøy mer egnet for deg.

Enda bedre, besøk din lokale sexy butikk for positivt sex og prøv noen vibratorer på hånden din for å få en følelse ide. Nybegynnere bør begynne med å be om informasjon om pris, størrelse og allsidighet. For mer informasjon, elsker jeg den velutstyrte Babeland Og Gode ​​vibber Nettsteder.

Hvis du ikke kan nå en butikk, kan du alltid ringe det og snakke med en salgsansvarlig som kan hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger.

Uansett hva valget du vil ende opp med å gjøre, husk å tilbringe tid for å lære ditt nye leketøy og kroppen din. At du kan være full av glede!

Hannah Rimm er en forfatter, fotografert og generelt en kreativ person i New York City. Han skriver hovedsakelig om mental og seksuell helse og hans skriving og fotografering dukket opp i Allure, Hellow og Autostraddle. Du kan finne den på jobb Hannahrimm.com eller følg den opp Instagram.