Hvordan kan jeg sovne uten narkotika?

Prøv å inkorporere noen søvnhygiene teknikker og avslapning i din daglige rutine.

Del på PinterestIllustrasjon av Ruth Basagoitia

Spørsmål: Min angst og depresjon hindrer meg i å sove, men jeg vil ikke bruke medisiner til å sove. Hva kan jeg gjøre i stedet?

Studier anslår ham 10 prosent 18 av amerikanere sliter med å hvile nok. Søvnmangel kan forverre symptomene på angst, depresjon og bipolar lidelse. D’Andre sang, mer kan alltid forbedre din mental helse.

Hvis det høres ut som deg, kan du prøve å inkorporere en sunn søvnhygiene i din daglige rutine. Sunn søvnadferd kan inkludere:

  • Begrense å ta koffein i løpet av dagen
  • Øvelse i løpet av dagen
  • forbyder elektronikk som smarttelefon og iPad fra soverommet e
  • Hold temperaturen i rommet ditt mellom 60 og 67 ° F (15.5 og 19.4 ° F)

I tillegg til å praktisere god søvnhygiene, anbefaler psykiatere å innlemme avslapningsteknikker, for eksempel meditasjon, reparatør Yoga og pusteøvelser i nattrutinen. Disse øvelsene bidrar til å stimulere kroppens avslapningsrespons, som kan roe et hyperaktivt nervesystem.

Endelig er det også en god ide å snakke om din angst med en psykoterapeut eller en annen psykisk helsepersonell. L’søvnløshet knyttet til angst kan føre til nye bekymringer, som frykten for å ikke sovne. Behavioral kognitiv terapi øvelser kan lære deg hvordan du kan utfordre disse tankene, som kan gjøre din angst mer håndterlig.

Juli Fraga bor i San Francisco med mannen sin, datteren hennes og to katter. Hans skrifter dukket opp på New York Times, Real Simple, Washington Post, NPR, Vitenskap av oss, Lily og Vice. Som psykolog, elsker han å skrive om mental helse og velvære. Når han ikke jobber, liker han å handle, lese og høre på levende musikk. Du kan finne den på Twitter.