Hvordan kan du forhindre antibiotikaresistens

L’Gjentatt og feilaktig bruk av antibiotika, både hos mennesker og dyr, bestemmer motstanden mot narkotika mellom bakterier og har gjort noen former for nesten uforgjengelige bakterier for moderne medisin.

Disse mikroskopiene «8220; superbatteri & # 8221; Syk opptil 2 millioner amerikanere ALLE & KJØP MINST 23 000, Ifølge amerikanske sentre for sykdommer Kontroll og forebygging.

Mens noen selskaper, politiske representanter og medlemmer av det medisinske samfunnet vedta forebyggende og proaktive tiltak for å stoppe disse farlige og dyre infeksjonene, kan pasienter og forbrukere ta ledelsen av antibiotika ved å ta informerte beslutninger i supermarkedet, hjemme, og på L & L’lege kontor.

På matbutikken

Forbrukerne snakker sterkere med sine dollar.

Del på Pinterest

USAs mat og narkotikaadministrasjon angir at 8217; 80% av alle antibiotika som selges i USA, administreres til animalsk mat for å fremme vekst og sykdomsforebygging.

Antibiotika er de eneste typene med narkotika hvis bruk av en livsforme påvirker helsen til A’andre, og mer brukes, mindre effektive de blir.

Regelmessig administrasjon av antibiotika ved lave doser, som hvordan de blir gitt til husdyr og fjærfe i deres fôring og vann, tilbyr bakterier A & # 8217 bred erfaring å utvikle seg rundt dem. Disse bakteriene overlever i dyreorganer og er fortsatt tilstede når deres kjøtt kommer i varehus.

Ca 48 millioner mennesker lider en «8217; matforgiftning hvert år, og noen bakterier som er tilstede på rå kjøtt, kan være dødelig. L’I fjor annonserte FDA en narkotikaresistent bakteriell forurensning i # 8217; 81% av Ground Tyrkia, i 69% av svinekjøtt ribber, i 55% av hakket kjøtt og i 39% av kyllingmesterskapet i butikker Dagligvarebutikk.

Når du kjøper kjøtt fra nabolagets kjøpmann, kan du ta en avgjørelse som kan avbryte denne prosessen: Du kan beskytte deg ved å velge kjøtt uten antibiotika, som er tilgjengelige i flere matbutikker og restauranter enn noensinne.

Kjeder som Trader Joe’S, Whole Foods, Kroger, Costco og Safeway tilbyr kjøtt uten antibiotika. Hvis du ikke finner dem i nabolaget ditt, spør kjøpesenteret å vurdere transport av disse artiklene.

Unngå kjøtt fra intensive gårder som stole på antibiotika for å kompensere trangt og antigeniske forhold, en praksis som kan føre til antibiotikaresistens. For eksempel, Foster Farms Kyllinger oppdrettet på denne måten, transporterte multirexient salmonella som opplyst 574 personer L’i fjor.

Men oppmerksomhet til’Kjøper: Akkurat som begrepet & # 8220; All Natural & # 8221; Mange uttalelser knyttet til antibiotika på pakken kan være misvisende eller ikke definert av Department of United States (USDA).

Mat inspeksjon og sikkerhetstjeneste for’ingen antibiotika tilsatt antibiotika & # 8221; Som et akseptabelt begrep for kjøtt og fjærfeetiketter. Begrepet kan brukes på etikettene «8220; for kjøtt- eller fjærfeprodukter dersom produsenten gir alle agenturer som er tilstrekkelig dokumentasjon som viser at dyr er blitt oppdrettet uten antibiotika og nr. 8221;.

Bekymret for antibiotika-merking, forbrukerforening og # 8211; Consumer Reports & # 8216; Advocacy Arm & # 8211; Han sendte et brev til Tom Vilsack, leder av’USDA, for avklaringer om noen uttalelser som finnes på matemballasje, for eksempel «8220; ingen antibiotika vekstfremmende midler og nr. 8221; & # 8220; antibiotika gratis, & # 8220; og & & & & # 8221; Ingen antibiotika residue & # 8220;. Vilsack svarte det & # 8220; hevet uten antibiotika & # 8221; Det betyr at antibiotika ikke har blitt brukt i fôr eller # 8217; animalske vann, eller gjennom injeksjoner, gjennom hele sitt liv.

Vask hendene ofte under matlaging og alltid etter å ha håndtert rå kjøtt, for å unngå krysskontaminering mellom rå kjøtt og andre matvarer, kan det også bidra til å redusere risikoen for å bli syk.

Hjemme

Antibakterielle rengjøringsmidler er ikke beskyttende som deres ads-støtte.

Del på Pinterest

Bruk antibakterielle produkter sparsomt og bare når det er hensiktsmessig. Normal såpe er et naturlig antibiotika og eksperter sier at den riktige vasken av hendene er nok til å holde folk trygge.

«Faktisk fungerer vannet og enkle såpen veldig bra for nesten alt. Bruk det hele tiden er en god ting og sa Dr. Michael Bell, nestleder for helsevalitetsfremmende deling av CDC. «For den daglige bruken av rutinen, i huset mitt, bruker jeg en god såpe som lukter av blomster. Greit. Du trenger ikke noe spesielt. & # 8220;

Bell anbefaler å bruke et desinfeksjonsmiddel for alkoholbaserte hender når du reiser til flyplassen for å forhindre spredning av sykdommer. Antibakterielle såper, sa, de er nyttige for rengjøring av kropp før’kirurgi.

Ifølge CDC har studier vist at det ikke er noen ekstra helsemessige fordeler i # 8217; bruk av antibakteriell såpe i daglige situasjoner. Og laboratorieundersøkelser har knyttet antibakterielle kjemikaliene i rengjøringsproduktene til bakteriell motstand.

FDA foreslo en regel i desember som ville kreve antibakterielle såpeprodusenter for å demonstrere sikkerheten til sine produkter for å opprettholde dem på markedet som merket.

Bredt forbrukereksponering for ingrediensene i antibakterielle såper, tror vi at det skal være en fordel som tydeligvis demonstreres av den antibakterielle såpen for å balansere noen potensiell risiko og # 8221; Dotta.SSA Janet Woodcock, direktør for FDA-senteret for narkotikaevaluering og forskning, sa i en uttalelse.

I legenes studie

Å være din beste forsvarer kan hjelpe deg med å holde deg trygg.

Del på Pinterest

Andre faktorer som bestemmer medikamentresistens i bakterier er feilaktig bruk og # 8217; overdreven bruk av antibiotika hos mennesker.

En undersøkelse fant at 36% av amerikanerne feilaktig tror at antibiotika er effektiv behandling for virusinfeksjoner.

Be om antibiotika til legen din for behandling av A’viral infeksjon, spesielt forkjølelse, innflytelse eller akutt bronkitt, vil ikke være til nytte for symptomene. De vanligste infeksjonene blir behandlet i beste fall med benkprodukter og en bred hvile.

Eller, som Dr. Anna Julien, en førstehjelpsdoktor, forteller hennes pasienter: Kroppen din vil ta vare på dette naturlig hvis du tar vare på deg selv: Du sover mer, ta flere væsker, ta en eller to dager med ferie å gjenopprette, og slutte å løpe rundt stresset for små ting. & # 8220;

Mange problemer knyttet til antibiotisk bruk kan forebygges hvis pasienten fungerer som hans beste advokat, sa bjell. Eksperter tilbyr følgende forslag:

  • Ikke be om antibiotika hvis legen din sier at de ikke er nødvendige.
  • Hvis legen foreskriver antibiotika, spør ham om det er sikkert at 8217; infeksjon er bakteriell.
  • Ta alle antibiotika som foreskrevet og fullført alltid L’hele behandlingssyklusen.
  • Ikke gi antibiotika til noen andre og ikke ta antibiotika som hadde blitt foreskrevet for en annen person.
  • Pass på at legen din har vasket hendene nøye før du kjører en prosedyre, som innsetting av et kateter, og spør hver dag hvis kateteret må gå ut.
  • Be medlemmene i helsepersonellet ditt hva de gjør for å forhindre motstand mot antibiotika, og hvis deres struktur har et antibiotisk styringsprogram.
  • Hvis du kan, velg et sykehus med et antibiotisk styringsprogram.
  • Ta med deg noen med deg til avtaler fra legen din. & # 8220; gå med en kjære person & # 8221; sa Bell. & # 8220, gjør i sin tur til å være den dårlige.& # 8221;

Brian Krans er en multipremeded detektiv reporter og tidligere senior forfatter av Healthline.com. Han var en del av laget av to personer som lanserte Healthline News i januar 2013. Siden da har hans arbeid blitt publisert på Yahoo! Nyheter, L’Huffington Post, Fox News og andre salgssteder. Før du går inn i Healthline, var Brian en forfatter for Rock Island Argus og Dispatch Aviser, hvor han hadde å gjøre med kriminalitet, regjeringen, politikken og andre beats. Hans journalistiske opplevelse førte ham til Gulf Coast Devastata fra # 8217; orkanen Katrina og i USAs Capitol mens kongressen var i økt. Han ble uteksaminert fra Winona State University, som ga ham en journalistisk pris. I tillegg til hans rapporter, er Brian forfatteren av tre romaner. Han er for tiden på tur i landet for å fremme sin siste bok, & # 8220; rifler d’Assault and Pedophiles: En historie D’American Love & # 8221;. Når han ikke reiser, bor han i Oakland, California. Han har en hund som heter fredag.