Hvordan hundene kan redde livet ditt

Beste venn av’mann. Doge. Fidum. Air Bud.

I motsetning til katter kan hun ikke ha ni skruer. Men de har mange kallenavn. Inkludert hunden, som er litt & # 8216; ironisk. Og en rekke vitenskapelige studier tyder på at hunder faktisk kan være fantastisk for helsen din.

1. Kan hjelpe deg med å holde tritt med epilepsien.

Selv om krisene selv vanligvis ender opp uten å forårsake alvorlig skade, kan de slippe folk og bor seg, brenne eller bryte beinene. Videre: Hvis folk med epilepsi ikke er tappet på den ene siden under en episode, kan de inhalere oppkastet og muligens dø.

Det er her at krisepleiehunder kommer inn i spill. De tilstrekkelig trente små hundene bjeffer når eierne har et angrep. Joel Wilcox, 14, sier Hans søte papillon Han ga ham & # 8220; uavhengighet og sikkerhet for å gå på skole eller forsøke aktiviteter & # 8221; uten å måtte leve i frykten for kramper.

2. De gjør at du trener.

Del på Pinterest

Forskere fra. Michigan State University Han oppdaget at nesten halvparten av hundeeiere trente 30 minutter om dagen, fem dager eller mer per uke. Ta regnskapet, og dette oversetter til et gjennomsnitt på 150 timers trening per uke, akkurat hva CDC foreslår Få.

En annen studere Fra # 8217; Australia hundeeiere har oppdaget at hundeeiere gikk ca 30 minutter mer per uke enn de uten firebente venner i deres liv. Ikke kjent: Hvilken prosentandel av disse turene ble brukt på å se på hundene, peeting indiscriminately om ting.

3. De kan senke blodtrykket.

Søk utgitt av NIH Han oppdaget at husdyr kunne være beskyttet mot kardiovaskulær risiko. Dette betyr ikke at du kan spise Taco Bell i en måned på rad bare fordi du har en Chihuahua. Men siden hjertesykdom er den ledende dødsårsaken i USA, er det lovende.

Ikke gå glipp av: 7 måter som katten din kan redde livet ditt »

4. Kan hjelpe deg å slutte å røyke.

Del på Pinterest

En online undersøkelse utført av Henry Ford Health System I Detroit oppdaget han at om en røyker ut av tre uttalte at helsen til et kjæledyr motiverte dem til å prøve å slutte å røyke. Så gå videre og ta en hund til din vennsrøyker til jul. Eller kle seg som en hund, så vær så snill å slutte å slutte.

5. De hindrer deg i å se legen hele tiden.

Ifølge en studie publisert i Australian Social Monitor, Hundeeiere har gjort 15% mindre besøk fra legen enn de som ikke hadde en firbenet venn hjemme. Gir deg ekstra tid du trenger for å lære hunden din å spille basketball.

6. Kan hjelpe deg med å bekjempe depresjon.

Del på Pinterest

I en kryss campus studere, Universitetsstudenter som hadde å håndtere depresjon, ble invitert til å tilbringe et par D’timer med en terapihund. De kunne smake, spille å ta og til og med snap selfie. Resultater: En 60% reduksjon i symptomer på angst og selvrapportert ensomhet.

7. De kan spare deg for en flammebygging.

Del på Pinterest

Hunder har gjort nyheter gjennom årene for å ha reddet eierne fra en overhengende død. I juli 2014, en 2-årig pitbull Reddet en døve gutt fra en brann hjemme. Den lille hunden licket sovende babyens ansikt og de to gikk ut live. Er litt & # 8216; som gratis willy, hvis orca var en døve fyr og sentrum av byen var en pitbull. Å tenke på det, det er ingenting som den filmen. Men det er definitivt en vakker historie.

8. Kreft kan passe.

Del på Pinterest

Alle vet at hunder er gode til å høre lukten av gjennomvåt tennisballer og brukte sokker. Mindre kjent: Noen hunder kan faktisk høre kreft lukten.

En studie i Gut Magazine funnet det en spesialutdannet Labrador Retriever kan nøyaktig oppdage kreft når du snuser pusten og avføringene prøver. Hunder vil erstatte leger? Ikke rolig. Men gitt kreft dreper over 500.000 amerikanere alle’år & # 8211; i følge CDC & # 8211; Det er viktig å ha alternativer.

9. De kan bidra til å forhindre dødelige allergier på jordnøtter.

Del på Pinterest

Pudler, laboratorier og andre hunder har gjort det trent Å oppdage små spor av peanøtter. Som er en «8217, gode nyheter for alle som lider av alvorlige allergier mot jordnøtter. Men det er en dårlig nyhet for alle med et begrenset budsjett, for eksempel kostnaden for å eie, trene og opprettholde en hund for påvisning av peanøtter Det kan koste tusenvis.

10. De kan være i stand til å forutsi jordskjelv.

Del på Pinterest

I 1975 bestilte kinesiske tjenestemenn innbyggere å gjøre det Evakuere byen Haicheng Etter å ha sett hunder (og andre dyr), handle med angst. Noen timer senere, et jordskjelv av størrelsesorden 7.3 har mesteparten av byen på bakken.

Hunder forutsetter omhyggelig katastrofen? Vel kanskje. Mens USAs geologiske undersøkelse (USGS) innrømmer noen få Hunder kan nok høre skjelvet land Sekunder før mennesker, er det ennå ikke nok nok til å redde menneskene. Når det er sagt, hvis hunden din begynner å bli gal i morgen, kan du kanskje komme ut av lysekronen.

11. De kan styrke immunforsvaret ditt.

Rask: Tenk på den sunneste personen du kjenner. Så spør deg selv: de har en hund? En studie fant at universitetsstudenter som strekker hunder hadde betydelig forbedret immunsystemet. Du vil unngå mononukleose på college? Nei: kysser hver person du møter fra full. Gjør: kjærtegner flere hunder.